- 7 Ağustos 2016
- 1.702
- 1.057
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 8 de bu kadar net değildi 9 da negatifti nerdeyse 10 12 de silik çıktı 15 de kanda baktırdım sabah 1.20 akşam da adet oldum zatenboyle net dimi
hayirlisi olsun uzulme bidaki aya ins cnm stres yapma sence varmidir bende ya uffgBenim 8 de bu kadar net değildi 9 da negatifti nerdeyse 10 12 de silik çıktı 15 de kanda baktırdım sabah 1.20 akşam da adet oldum zaten
Yok o geçen aydı canım şimdi salı sabah oldum ignemi beklemedeyim :) inşallah güzel sonuç alırızhayirlisi olsun uzulme bidaki aya ins cnm stres yapma sence varmidir bende ya uffg
Slm cnm bu benim üçüncü ayım klomen+çatlatma iğnesi günde iki doz klomen kullandım iki ay 36 saat sonra ilişki oldu ama bu ay iğneden iki gün önce iğneden 24 saat sonra ve 36 saat sonrasını değerlendirdik beklemedeyim şuan ama hiç bir belirti yok galiba yine olmadı
hee iyi iyi ins hep beraber guzel haberler alirizYok o geçen aydı canım şimdi salı sabah oldum ignemi beklemedeyim :) inşallah güzel sonuç alırız
ins canim hakkmizda hayirlisi olsunKızlar bende sol yumurtalığım pko durumunda maalesef yumurta kendiliğinden yeterince büyümüyor 2016 şubat ve mart aylarında çatlatma iğnesi oldum ama ilk ay 19 mm iken vuruldu 36. saatte tek ilişki oldu ama tutmadı ikinci ay her iki yumurtam da gününe göre aşırı derece büyüktü birisi 25 diğeri 27 mm çatlatma iğnesi vurundum 30. saatte ilişki oldu ama o ay kist oluştu bende ara vermek zorunda kaldım nisan ayında rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı çok şükür mayıs haziran temmuz ağustos kendi haline bıraktık ama maalesef yumlar büyümedi o aylar boşa gitti şimdi doktorum eylül adetim gelsin klomene başlayalım tekrar dedi bu sefer kontrollü ilerlemek istiyorum yumurtanın büyüklüğü ilişkinin saatlerine dikkat etmek istiyorum. Bu yolda inşallah her beraber ilerleyelim bebişlerimiz olsun hatta inşallah 1 kız 1 erkek ikiz olsun istiyorum :)
sence varmidir koyu cikmis cunkihee iyi iyi ins hep beraber guzel haberler aliriz
merhaba kizlar bende ilk ayimdayim en son adet tarihim 28 temmuz iki kutu klomen kulandim agustosun 18 inde catlatma igenimi oldum 22 sinde kontrole gttigimde biri catlamis dedi iliski dedi gun asiri uydukda elimizden geldigince bu gun igenin 8. gunu dayanamayip idrar testi yapdim pozitif cikdi ama igenin etkisidir diyorum ama cokda umutlaniyorum ola bilirmi kizlar sizce 6. gunde yapdim pozitif 7 . gunde pozitif daga yapmicam 12. gune kadar 12 poztf gorrum ins kanda bakarim uzun oldu biraz kusura bakmayin
Canım hayırlı evlat olsun inşallah ben geçen ay göbekten ovitrelle oldum bu defa iki tane verdiği için pahalı geldi pregnly de olabilir dedi aradım bulamadım ama eşdeğer choriomon 5000 buldum o da çok ucuz değil ama aynı dedi eczacı sadece ovitrelle sentetik pregnly ve bu insan idrarindan yapılıyor dedi iki tanesini birleştirip kalcadan oldum doktorum farketmedigini söyledi inşallah ise yarar
Anladım canım ben ecza depolarina da sordurdum yoktu malesef choriomon buldum eczacı eşdeğer dedi gerçekten onu olanlar da vardı ama iğne kalcadandi oldum iki tanesini 84 TL'ye aldık o da çok ucuz değildi ama bi tane ovitrelle fiyatinda en azındanI
İnşallah yarar canim. Aslinda benimki cok garip oldu. Doktor receteye hem pregyl hem ovitrelle yazdi. Bana dediki igne ikiside ayni ama ovitrelle pahali pregyl ucuz piyasada bulamayabilrsin o yuzden ama bulursan daha iyi olur dedi. Bizde eczaneye gittik kadin bu igneler genelde siparisle geliyor 3 4 saat sonra gelir siparis verirsen dedi. Bizde gec kaliriz korkusuyla baska eczanelere gittik. Hicbirinde bulamadik. En kisa sureyi veren ilk eczaneydi oraya geri döndük. Meğer elinde pregyl varmis ovitrelle yokmus onu siparis verecekmis. Dedim ikisinden birini alicaktim zaten hemen alayim bide bi ucuzmus 2 tanesi 20 kusur muydu neydi gobekten yandim vurulurken ama sonra baska forumlari okudugumda ozellikle gobekten vurulmSi etkili gbi seyler okudum aklinzda bulunsn
İlaçlı rahim filmi çektirdim cnm sol tüpüm tamamen açık sağ tüpümde çok az bir tıkanıklıklarCanım bekle inşallah tutunmuştur bebeğin birde rahim filmi çektirdin mi eğer çektirmediysen tavsiye ederim en azından aklında kalmaz.
Benim ki çok silikti zor belli oluyodu zaten 10. Gün tamamen kayboldu .İnşallah hamilesindir cnm :)seninki nasildi netmi silikmi
saol canim insalah vardir ya insBenim ki çok silikti zor belli oluyodu zaten 10. Gün tamamen kayboldu .İnşallah hamilesindir cnm :)