- 30 Ekim 2016
- 2
- 0
- 1
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim ya cok tesekkurlerİğnenin etkisi büyük ihtimalle bta hcg hormonunu yükseltiyor heveslenme bence 14. Günde tekrar test yap hamissindir insallah
İnşallah amiiinnn cumlemizeInsAllah Rabbim isteyen herkese verir igne yaptıran arkadaslar insAllah emeklerinizin tedavilerinizin karsiligini alirsiniz
Çok uzun bi süreç değil ben 15 gün önce Dr gittim kist gördü ve klomen verdi hapı kullandım 5 günlük dünya zaten haftaya gittiğimde yumurtaların çalışmaya başlamış dedi iğne verdi 75 lira ödedim igneye muayene ücreti değişir herhalde bulunduğun yerde şimdi hergün deniyoruz Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bende icindeArkadaslar catlatma ignesi hakkinda biraz bilgi verirmisiniz. Tedavi sureci nasil oluyo fiyatlari nelerdir uzun suren biseymi yumurta takibi nasil yapiliyo yardimci olursaniz cok sevinirim
5 günlük du hap klavye hatası :)Çok uzun bi süreç değil ben 15 gün önce Dr gittim kist gördü ve klomen verdi hapı kullandım 5 günlük dünya zaten haftaya gittiğimde yumurtaların çalışmaya başlamış dedi iğne verdi 75 lira ödedim igneye muayene ücreti değişir herhalde bulunduğun yerde şimdi hergün deniyoruz Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bende icinde
Pardon canim kullandim demissin :) klomen ne kadar pekiIgneye mi 75 tl odedin canim klomen kullandin mi peki
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin
Evet iğne ye 75 lira ödedim canımIgneye mi 75 tl odedin canim klomen kullandin mi peki
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin
Canim benim doktorum rapor çıkarmıştı ssk çoğunu karşılamıştı iğneninRica ederim canım faydam varsa ne mutlu bana hap 10 liraydi ben bide sigortasizim belki sigortalıysan daha uygundur ama iğneyi sigorta karsilamiyor
cok tesekkur ederim canim insAllah hamilesindirRica ederim canım faydam varsa ne mutlu bana hap 10 liraydi ben bide sigortasizim belki sigortalıysan daha uygundur ama iğneyi sigorta karsilamiyor
Allah razı olsun inşallah canım ağzın bal yesincok tesekkur ederim canim insAllah hamilesindir
Cumlemizden insAllah canim :)Allah razı olsun inşallah canım ağzın bal yesin
Sen ne zamandır deniyorsun canım sanırım iğne ilaç kullanmadın daha onceCumlemizden insAllah canim :)
Yok hic kullanmadim 2 ay once düşük yaptim sonraki adeti yeni oldum hirmon testi yapildi sonuclari bekliyoruz ona göre yolumuza bakicaz canim bende polikistik over varSen ne zamandır deniyorsun canım sanırım iğne ilaç kullanmadın daha once