• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Merhaba bende 27 kasimda catlatma ignesi oldum bugun 6.gunum dayanamadim test yaptim hemde ucuzlarindan ikinci cizgi dilik cikti acaba digrumudur kana baktirsammi yarin cok merak ediyorum

İğnenin etkisi büyük ihtimalle bta hcg hormonunu yükseltiyor heveslenme bence 14. Günde tekrar test yap hamissindir insallah

Arkadaslar catlatma ignesi hakkinda biraz bilgi verirmisiniz. Tedavi sureci nasil oluyo fiyatlari nelerdir uzun suren biseymi yumurta takibi nasil yapiliyo yardimci olursaniz cok sevinirim

InsAllah Rabbim isteyen herkese verir igne yaptıran arkadaslar insAllah emeklerinizin tedavilerinizin karsiligini alirsiniz :dua:

Arkadaslar catlatma ignesi hakkinda biraz bilgi verirmisiniz. Tedavi sureci nasil oluyo fiyatlari nelerdir uzun suren biseymi yumurta takibi nasil yapiliyo yardimci olursaniz cok sevinirim
Çok uzun bi süreç değil ben 15 gün önce Dr gittim kist gördü ve klomen verdi hapı kullandım 5 günlük dünya zaten haftaya gittiğimde yumurtaların çalışmaya başlamış dedi iğne verdi 75 lira ödedim igneye muayene ücreti değişir herhalde bulunduğun yerde şimdi hergün deniyoruz Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bende icinde

Çok uzun bi süreç değil ben 15 gün önce Dr gittim kist gördü ve klomen verdi hapı kullandım 5 günlük dünya zaten haftaya gittiğimde yumurtaların çalışmaya başlamış dedi iğne verdi 75 lira ödedim igneye muayene ücreti değişir herhalde bulunduğun yerde şimdi hergün deniyoruz Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bende icinde
5 günlük du hap klavye hatası :)

Rica ederim canım faydam varsa ne mutlu bana hap 10 liraydi ben bide sigortasizim belki sigortalıysan daha uygundur ama iğneyi sigorta karsilamiyor

Bide bişey sorucam kızlar doktor bana iğneyi olduğum gün ve bigün sonra kesinlikle ilişki olsun dedi ama nette baktığımda 36 saat sonra diyo fakat iğneyi olduktan 2 saat sonra kasiklarim ağrımaya başladı demekki yumurtaların çalışmaya başladı Dr burdaki en ünlü en başarılı Dr güveniyorum da ama kafam karıştı bunları okuyunca napim 2 gün yapıp birakayimmi

Back