- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
Canım net çekememişsin ama ikinci çizgi belli oluyor yere koyupda aydınlıkta çeksen birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım net çekememişsin ama ikinci çizgi belli oluyor yere koyupda aydınlıkta çeksen birde
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah katlaya katlaya giderAynen doğru söylüyorsun doktorumla konuştum vücut atmıştır ama 2 güne 1 kan testi yaptır değerlerinin yükselmesini takip edelim dedi. Yarın kan vericem değerlerimin 2 katına çıkması lazımmış. Mübarek günde Rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder.
Bence kesin var çizgiler kopkoyu kanlamı yaptın sen bunu.Kana bakcm inşşş vardır
Ohhh ne güzel hamişsin hamiiiişşşşşRandevu Pazartesi'ye almıştım canm o Zmn gitcm idrar bu 1 haftada gecikiyor zaten hastalığım
Kızlar hayırlı olsun bende günde 2 defa klomen kullandım bittikten sonra 3 ü gün gittim yani bugün solda yumurtam olmuş kendi Dr yoktu kac tane oldugunu söylemedi cumartesi gel bakalım catlamis mı diye bakalım dedi ben çatlama ignesini söyledim istersen yazayım dedi fiyati yüksek diye yazmiyormus yazdırdım ve bugün iğneyi yaptir yarın ve 2 gün arayla ilişki olsun dedi adet olursam yine gelirsin dedi sizce 2 gün ara geç değilmi? Sizin Dr ne önerdi
inş canım yaaen sağlıklısı gün aşırı olanı. 1 gün ara verilmesi sperimi kaliteli hale getirir. 2 gün çok söylemiş doktorun. iğne olduktundan 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. yumurta o zaman çatlıyor. ben sabah 10 da iğne olmuştum ertesi günü gecesi ilişki oldu. zaten vücut yumurta çatlamasını belli ediyor. ateşin çıkıyor kasık ağrısı oluyor. düzenli ilişki ve spremin içinde kalma süresi önemli... iğneden 15 gün sonra adet olmazsan (inşallah olmazsın) kan testi yaptır... hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cok geçmiş olsun önemli olsan sizin saglıgınız şimdi aon durumunuz nedir pekiHanımlar cuma günü kanamam oldu acilmdr gittim hemen muayene etti kesemi göremedi kan vermemi istedi hcg değerim 4100 çıktı. Ertesi gün tekrar ver dedi 5400 olmuştu. Bir sonraki gün gene verdim 5800 olmuştı benim kesem hala görünmediği için doktorum dış gebelikten şüphelendi ve MR gönderdi. MR sonuçlarında da net görmedi iğne ile dış gebeliği sonladırıcaz dediler ama şüphelerim var MR da bile net birşey diyemezken şuanda kan derim 5200 düşmüş iğne olmak istemiyorum 5 gündür zor günler yaşıyorum