• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Şişlide echomar görüntüleme merkezi var sıfır agrıyla çekiliyo sonucu 5 dk sonra veriyolar orda yaptırabilirsin

Ne kadara çekiyorlar canim filmi birde belli bir günü varmı cektircegimiz zaman adet halinde mi yoksa temizkenmi cekiliyo

Nekadara çektilr cnm
Temizken çekiliyor kızlar adetin başlangıcından sayıyoysunuz 10. Gün çekilmişti hemen o gün kendi bilgisayarında göstererek anlatmıştı.2 gün sonra kontrole çağırmıştı o zaman da cd vermişti.500 tl anestezisiz 600 tl anestezili idi Ben anestezisiz çektirdim acı eşiğim yüksektir. Hafif adet ağrısı gibi bişey oluyor ama saniyelik bişey abartmaya gerek yok. Bide ertesi gün pembe ilaç akintiyla geliyor korkmaya gerek yok. Iyi ki cektirmisim kafam rahat en azından. Fakat bence şimdiki aklım olsa histereskopi cektirirdim. Neredeyse aynı fiyat onla kamerayla iceri giriyorlar rahim ve kanallarda yapışıklık varsa aynı anda düzeltiyorlar. Gerci hsg (rahim filmi) yapmadan histereskopi yapiyorlar mı bilmiyorum.

Temizken çekiliyor kızlar adetin başlangıcından sayıyoysunuz 10. Gün çekilmişti hemen o gün kendi bilgisayarında göstererek anlatmıştı.2 gün sonra kontrole çağırmıştı o zaman da cd vermişti.500 tl anestezisiz 600 tl anestezili idi Ben anestezisiz çektirdim acı eşiğim yüksektir. Hafif adet ağrısı gibi bişey oluyor ama saniyelik bişey abartmaya gerek yok. Bide ertesi gün pembe ilaç akintiyla geliyor korkmaya gerek yok. Iyi ki cektirmisim kafam rahat en azından. Fakat bence şimdiki aklım olsa histereskopi cektirirdim. Neredeyse aynı fiyat onla kamerayla iceri giriyorlar rahim ve kanallarda yapışıklık varsa aynı anda düzeltiyorlar. Gerci hsg (rahim filmi) yapmadan histereskopi yapiyorlar mı bilmiyorum.
Bende iki aydır klomenle denedim olmuyo ben mart ayında hamile kaldım düşük oldu yinede filme gerek varmı acaba benim gibi olan varmi

Bende iki aydır klomenle denedim olmuyo ben mart ayında hamile kaldım düşük oldu yinede filme gerek varmı acaba benim gibi olan varmi
Canım kürtajdan sonra epey zaman geçip bebek olmadıysa yaptırıyorlar ama düşüğü bilmiyorum. Histereskopi daha iyi olur bence.

Ben kürtaj olmadım kendi düştü bu ay ara vercem sonra yeniden baslicam bakalım hayırlısı hepimiz için
Amin canım bana hiç o mutluluğun zerresini yaşamak nasip olmadı adet geçtiğinde o çift çizgiyi görsem, karnımda hissetsem,ultrasonda o minicik kalbinin sesini duysam dünyalar benim olurdu. Yanlış dua etmek istemiyorum ama en azından siz hamile olabilmişsiniz ve umudunuz var..bende o bile yok :(

Amin canım bana hiç o mutluluğun zerresini yaşamak nasip olmadı adet geçtiğinde o çift çizgiyi görsem, karnımda hissetsem,ultrasonda o minicik kalbinin sesini duysam dünyalar benim olurdu. Yanlış dua etmek istemiyorum ama en azından siz hamile olabilmişsiniz ve umudunuz var..bende o bile yok :KK43:
Böyle umutsuz olma rabbim duyuyo en güzelini hayırlı bir şekilde hepimize nasıp edicek inşaallah biz sadece hayirlisini isteyip beklicez herşeyin zamanı var demekki

Kızlar hiç dert etmeyin ve stres yapmayın kendinize ben rahim filmini echomarda 500tlye çektirdim temiz çıktı filmden sonra 3.ayımda hamile kaldım şuan 10 haftalığım 18 aydır olmuyodu bizimde filmin etkisi olabilir zaten arastırdım internetten filmden sonra hamile kalma oranı çok yüksekmiş inş tez vakitte sizde güzel haberler alırsınız :)

Kızlar hiç dert etmeyin ve stres yapmayın kendinize ben rahim filmini echomarda 500tlye çektirdim temiz çıktı filmden sonra 3.ayımda hamile kaldım şuan 10 haftalığım 18 aydır olmuyodu bizimde filmin etkisi olabilir zaten arastırdım internetten filmden sonra hamile kalma oranı çok yüksekmiş inş tez vakitte sizde güzel haberler alırsınız :)

Merhabalar oncelikle cok sevindim hamile kalmaniza bende bu ay cektirdim baydir bebek icin ugrasmaktayiz benim merak ettgim sizde sorun var miydi bende yumurtalarim buyuyor ama kendi kendine catlamiyor igne gerekli bu sekilde hamile kalinir mi bilmiyorum ama boyle guzel sonuclri duymak dunyaya bedel

Merhabalar oncelikle cok sevindim hamile kalmaniza bende bu ay cektirdim baydir bebek icin ugrasmaktayiz benim merak ettgim sizde sorun var miydi bende yumurtalarim buyuyor ama kendi kendine catlamiyor igne gerekli bu sekilde hamile kalinir mi bilmiyorum ama boyle guzel sonuclri duymak dunyaya bedel

Merhaba Nazbocuk aynı dertten muzdarip olduğum için yazma gereği duydum.benim de yumurtalarım bi türlü çatlamıyo.ovitrelle cstlatma ignesi dahi catlatamiyor.tedavi sureclerimizdeki tecrübelerimiz paylaşıp hem birbirimize hem bu sorunu yaşayanlara destek olalim

Yok canım bende sorun yoktu yumurtam kendisi büyüyüp kendisi çatlıyodu adetimde düzenliydi benim ama senin iğneyle çatlıyosa oda iyi bse iğneyle bile çatlamıyo bazı kişilerde o daha kötü çünkü her ay iğnemi yaptırıyosun sen çatlasn diye

Merhaba kızlar,
Biz de eşimle 10 aydır korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım. 1 yıl önce haşimato troidim olduğunu öğrenmiştim akabininde de sol yumurtalığımda pco görüntüsü olduğunu. Rahim filmi hariç tüm testleri yaptık bir sorun yok. Bu ay doktor klomen ve ardıdan ovitrelle verdi.. Geçen hafta çarşamba sabahı iğneyi yaptırdım.. Şuan beklemedeyim ama günler geçmiyor Var mı troidi olup hamile kalamayan?

Merhaba kızlar,
Biz de eşimle 10 aydır korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım. 1 yıl önce haşimato troidim olduğunu öğrenmiştim akabininde de sol yumurtalığımda pco görüntüsü olduğunu. Rahim filmi hariç tüm testleri yaptık bir sorun yok. Bu ay doktor klomen ve ardıdan ovitrelle verdi.. Geçen hafta çarşamba sabahı iğneyi yaptırdım.. Şuan beklemedeyim ama günler geçmiyor Var mı troidi olup hamile kalamayan?
Canim benim eltiminde troidi olmasina ragmen hamile kaldi senin troidin iyi huymu yoksa kotu huyma

Merhaba kızlar bende aynı dertten muzdarip im 1 yıldır evliyim hic korunmadim bu ay Dr gittik kist çıktı klomen verdi dünde catlatma iğnesi oldum 3gun ilişki dedi dua edelim birbirimize inşallah hamile kalırız en yakın zamanda ben de her yolu denedim soğan suyu yastık vs sizin yazdıklarını okurken hep kendimi gordum

Birde kasıklarımda ağrı ve aşırı derecede akintim var baska sitelere baktım iyi bişey diyo yumurta catladigondan olurmuş bi bilginiz varmi

Back