- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun. Umudumuzü kaybetmeyelim. Allah büyük. İkinci denemede belki hamis kalabilirimBen adet oldum bugün. Hayırlısı olsun nasip değilmiş demek ki !!!!
Belki iğnenin yan etkisiArkadaslar bu gun catlatma ignemin15 gunu adet oldum cok az kan geldi ve belim cok agriyor nefes bile alamiyor sizce ne olabilir acil cevap verin lutfen
Kan testimi yaptınız yoksa evde yaptığımız testlerdenmi bende yapicam da ama biliyorum Dr da bişey demedisaol canim benim hayirlisi artik
Bende de 2 3 gün öne gelmişti siz ne şekilde kullanıyorsunuz klomen hapınıKlomen ve yumurta çatlacı kullandıktan sonra adet günlerimde değişmeler oldu hep bir hafta öne geliyo ve hiç bi şey olmuyo... Bu durumu yasayan var mı?
Okuduğum kadarıyla bu durumu yaşayan kimse yok. Hatta günü geçip de hamilemiyim diye düşünenler var bende hemen Real oluyorum.En son çatlatma iğnesi verdi klomen i daha önce kullanmıştım...öncede bu ay öne geldi adetim.
Bende bu ay çatlama iğnesi yaptım ama sonuç negatif regl oldum 2 ay tedaviye ara verdik bakalım hayırlısı olsun inslh tüm isteyenler bebek sahibi olur bende beraberindeEn son çatlatma iğnesi verdi klomen i daha önce kullanmıştım...öncede bu ay öne geldi adetim.
Benim igneden sonra 11. Gunum ve 3.7 cikti b hcg doktor daha erken testi tekrar yaptir iki gun sonra dedi ama umut yok
Bu rahim filmi heryerde çekiyorlarmi bide hemen ogun yapiyolarmi y oksa gunmu veriyolarFundali84 testi çok erken yaptırmışsın. iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeli diye biliyorum. arkadaşlar ümidinizi kesmeyin ben klomenle+çatlatma iğnesini hamile kaldım. 3 kere denedik bu şekilde olmadı. sonra doktorum rahim filmi çekelim dedi türlerde tıkanıklık var mı diye. film çekildiği ay hamile kalma ihtimalin bu ay yüksek dedi şükür tüplerimde bi sıkıntı yokmuş. o ay hem film çekildim hem çatlatma iğnesi oldum ve sonuç pozitif. ben tam artık olmayacak diyordum oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çekiyorlar diye biliyorum ama. ben özel hastanede çektirmiştim gün vermişlerdi adetten 1 hafta sonraydı galiba tam hatırlamıyorum orasını.Bu rahim filmi heryerde çekiyorlarmi bide hemen ogun yapiyolarmi y oksa gunmu veriyolar