Klomen + çatlatma iğnesi yardım

İğneyi oldum şuanda İstirahat ediyorum. Kan değerlerim kontrol edilecekmiş. Bu sabah kan verdim sonuçlar için arayacaklar haber bekliyorum
Allah yardımcınız olsun o psikolojiyi atmak biraz zor olmustu bende kısa surede atlatırsınız inşallah kürtajsız sonlandı en azından diye teslli etmiştim kendimi olabiliyormus en azından bunu öğrendik

klomeni 3 doza kadar cikardik ama yumurtaliklarim fazla inatciymis bana misin demedi.sanki hic hap kullanmamis gibi yumurtalar buyumedi.estrofem kullaniyorum surekli zaten.hapta son çare estrofemi gunde 2 doza cikardik.5 gun ikişer kullanmda yumurtalar buyudu.catlatici igne de oldum ama bu ay olmadi yine hamilelik :110:
Hayırlısı olsun benim de polikistik over var ilk denemem de kimyasal gebelık olustu 2. De oluşmadı ama adet gunumun uzerıden 1 ay gectı hala gelmedi klomenı 2denemede 2 doz kullandım hemen buyutmustu. Artık dr. A da gitmek yoruyor

Kızlar merhaba benimde çatlatma iğnesinin 13.günü bugün ovulasyon testi yaptım vucutta hormon kalmışmıdır diye ikinci çizgi birinci kadar koyuydu 13.günde hala hormon kalırmı acaba gebelik testi yapamıyorum yanılmamak için.

Kızlar merhaba benimde çatlatma iğnesinin 13.günü bugün ovulasyon testi yaptım vucutta hormon kalmışmıdır diye ikinci çizgi birinci kadar koyuydu 13.günde hala hormon kalırmı acaba gebelik testi yapamıyorum yanılmamak için.
Kalacagını sanmıyorum. Ben doktoruma sordugumda 3 4 kadar bir deger artısı yapıyormus sadece benım iğneden 5. Gün sonra belli olmustu hamilelik testinde kan verdim sonra degerım 52 idi

Kalacagını sanmıyorum. Ben doktoruma sordugumda 3 4 kadar bir deger artısı yapıyormus sadece benım iğneden 5. Gün sonra belli olmustu hamilelik testinde kan verdim sonra degerım 52 idi
Saol cnm yeniden yumurtladığımı bile düşündüm bi ara :halay:

Gercek
Hayırlısı olsun benim de polikistik over var ilk denemem de kimyasal gebelık olustu 2. De oluşmadı ama adet gunumun uzerıden 1 ay gectı hala gelmedi klomenı 2denemede 2 doz kullandım hemen buyutmustu. Artık dr. A da gitmek yoruyor
Gercekten yoruyor.bugun iğne tedavisine gectik artik.cok pahali ama yapacak bisey yok

Allah yardımcınız olsun o psikolojiyi atmak biraz zor olmustu bende kısa surede atlatırsınız inşallah kürtajsız sonlandı en azından diye teslli etmiştim kendimi olabiliyormus en azından bunu öğrendik

Çok teşekkür ederim... değerlerim düşmediği için dr tekrar iğne verdi. Bugün az da olsa değerlerimde düşme oldu. Şuanda hafif kanmam ve karnımda ağrı var. Galiba adet oldum gibi geliyor. Ne kadar değişik bir duygu değerlerim 4000 lerde hamilelik hormonum var ama hamile değilim adet oldum. Tedaviye ara vermek hem paikolojik olarak hemde vücut sağlığım için iyi gelecek herşeyin hayırlısı

Çok teşekkür ederim... değerlerim düşmediği için dr tekrar iğne verdi. Bugün az da olsa değerlerimde düşme oldu. Şuanda hafif kanmam ve karnımda ağrı var. Galiba adet oldum gibi geliyor. Ne kadar değişik bir duygu değerlerim 4000 lerde hamilelik hormonum var ama hamile değilim adet oldum. Tedaviye ara vermek hem paikolojik olarak hemde vücut sağlığım için iyi gelecek herşeyin hayırlısı
Hayırlısı şükür ki kürtajsız sonlanacak. Ben de 1 aydır ara verdım devam etmıyorum . her ne kadar gebelık olmadı deswlerde hormonla alakalı sanırım insan hissediyor . adetle atılma sursınde de agrısı oluyor biraz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah. Cok gecmıs olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız

Gercek

Gercekten yoruyor.bugun iğne tedavisine gectik artik.cok pahali ama yapacak bisey yok
Hayırlısı olsun inşallah ugrastırmadan tez zaman da oluşur gebelik:) iğne tedavisini devlet karşılamıyor mu acaba ? Rapor falan cıkıyor dıye duymustum ama

Kızlar günaydın birşey sorcam catlatma iğnesinin 10 gün kadar etkisi gecmiyomusya yani test yapınca pozitif cikiyomus falan. Acaba bu durum ateşin yükselmesine de neden oluyor mudur? Bugün iğnenin 7. Günü aklıma geldi dun gece ateşini olctum 36.7 çıktı sabah yataktan çıkmadan olctum 36.9 igneden mi boyle yuksek acaba

Evet canım iğne yapıyo onu bende bu ay iğne yapıldım bende de olmuştu

Tam olarak tarih hatırlamıyorum ama canım sonuç olumsuz oldu klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi adet zamanım gelmeden lekelenmem başladı umutlandım hamileyim diye ama dr a gittiğimde kist oluştuğunu söyledi tarlusal verdi onu kullanıyorum 3 gündür henüz adet bile olmadım en son 2 temmuz da olmuştum

Tam olarak tarih hatırlamıyorum ama canım sonuç olumsuz oldu klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi adet zamanım gelmeden lekelenmem başladı umutlandım hamileyim diye ama dr a gittiğimde kist oluştuğunu söyledi tarlusal verdi onu kullanıyorum 3 gündür henüz adet bile olmadım en son 2 temmuz da olmuştum
Anladım canım allah en doğru zamanda nasip eder inşallah benimde ilk denemem klomeni umudum yok bakalım hayirlisi

Amin canım. Çok şükür bi problem Yok ama zamanı var işte. Çok düşünmek çok etkiliyo bence kaç yıllık evlisin ne zamandan beri düşünüyosunuz çocuk

X