Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi hastalık bilmiyorum pko deniliyor herhalde bende burda duydum kaç yıldır deniyorsun canım dusugun kaçıncı ayda oldu[/QUOTE4 ay once basladim ama 3 ay denedik dusukten sonra doktor 1 ay bekle dedi canim 2. Ayimda düşük yaptim. Soyle bi hastalik yumurta etrafinda küçük küçük kistler oluyo onlarda yumurtanin büyümesine catlamasina engel oluyo. ben sogan suyu ictim 45 gun sonra da hamile oldugumu ogrendim ama dusuk oldu boyle canim. Peki sen neden igne oldun
InsAllah guzel haberler verirsin bize. Sagol canim hayirlisi neyse o olsun insAllahGeçmiş olsun canım bu arada allah bi daha gostermesin öyle şeyler insallah bende soğan suyu kullandım 2 ay once ama düzenli kullanmadım 1 hafta içip bıraktım zaten umutsuzdum devam etmedim
Allah yardimcimiz olsun6 kere çatlatma iğnesi yaptırmış ve negatif sonuç almış biri olarak hep psikolojik yaşadım belirtileri. Umarım seninki öyle değildir canım..
Kaç yıllık evlisin canım?Allah yardimcimiz olsun
2 bucuk yillik evliyim 1senedir deniyoruz bu ay ilk doktor gidisim ve ilk ignemdiKaç yıllık evlisin canım?
pozitif sonuç alanda çok ama.. öyle dedim diye umutsuzluğa kapılma:) kız kardeşim mesela ilk iğnede oldu kısmet işi Allah hepimize nasip etsin..2 bucuk yillik evliyim 1senedir deniyoruz bu ay ilk doktor gidisim ve ilk ignemdi