• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Nasıl bi hastalık bilmiyorum pko deniliyor herhalde bende burda duydum kaç yıldır deniyorsun canım dusugun kaçıncı ayda oldu

Nasıl bi hastalık bilmiyorum pko deniliyor herhalde bende burda duydum kaç yıldır deniyorsun canım dusugun kaçıncı ayda oldu[/QUOTE4 ay once basladim ama 3 ay denedik dusukten sonra doktor 1 ay bekle dedi canim 2. Ayimda düşük yaptim. Soyle bi hastalik yumurta etrafinda küçük küçük kistler oluyo onlarda yumurtanin büyümesine catlamasina engel oluyo. ben sogan suyu ictim 45 gun sonra da hamile oldugumu ogrendim ama dusuk oldu boyle canim. Peki sen neden igne oldun

4 ay once basladim ama 3 ay denedik dusukten sonra doktor 1 ay bekle dedi canim 2. Ayimda düşük yaptim. Soyle bi hastalik yumurta etrafinda küçük küçük kistler oluyo onlarda yumurtanin büyümesine catlamasina engel oluyo. ben sogan suyu ictim 45 gun sonra da hamile oldugumu ogrendim ama dusuk oldu boyle canim. Peki sen neden igne oldun

Bende de kist vardı 3cm 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadim geçen aya kadar hiç doktora gitmedim 3cm kist gördü Dr sonra klomen verdi kullandım tekrar gittim yumurtaların çalışıyo dedi ve iğne verdi o gün vuruldum bugün iğnenin 4. Günü işte 1 yıl boyunca hiç umutlanmadim bişey varki olmuyo dedim şimdi heyecanla bekliyorum Rabbim en yakın zamanda nasip etsin cümlemize senide içinde inşallah kafama takmıyorum diyorum ama hep aklımın bi köşesinde Rabbim hayırlısını versin inşallah

Geçmiş olsun canım bu arada allah bi daha gostermesin öyle şeyler insallah bende soğan suyu kullandım 2 ay once ama düzenli kullanmadım 1 hafta içip bıraktım zaten umutsuzdum devam etmedim

Geçmiş olsun canım bu arada allah bi daha gostermesin öyle şeyler insallah bende soğan suyu kullandım 2 ay once ama düzenli kullanmadım 1 hafta içip bıraktım zaten umutsuzdum devam etmedim
InsAllah guzel haberler verirsin bize. Sagol canim hayirlisi neyse o olsun insAllah
Klomen kullanmadim 6 ay diane 35 kullandim simdi de vitamin kullanıyorum

Allah şifa versin inşallah canım Amin. İnşallah hepimiz güzel haberlerinizi paylaşırız burda kaç yıllık evlisin ben çok soru soruyorum ama çok merak ediyorum yeni evli sayılırım hiç bi bilgim yok bu mevzularda

Olsun canim onemli değil bende 1 buçuk yildir evliyim benimde pekbilgim yok yeni basladim sayilir bende

Herkes yasadigini bilir canim bak ben pkoyum ama tam olarak ne oldugunu ne olacagini bilemiyorum

Çok ciddi bişey değil merak etme düzelir herşey insallah allah dert verip derman aratmasın çok zor ya ama yorumlardan okuduğum kadarıyla pko olup çocuğu olan bi sürü kadın yazmış umut olsun bunlar sana sıkma canını

Arkadaşlar sorumun yanitini bilen var mi catlatma iğnesini olali 8 gun oldu ve kasiklarimda şişlik var gaz sancisi gibi hafif batma ara ara agri hissediyorum sürekli uyku hali bunlar guzel duygularn habercisi olabilir mi

6 kere çatlatma iğnesi yaptırmış ve negatif sonuç almış biri olarak hep psikolojik yaşadım belirtileri. Umarım seninki öyle değildir canım..

Back