- 29 Ağustos 2016
- 1.177
- 2.086
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook umutsuzluğa kapılma cidden çok duydum ilk iğnede olanı dediğin belirtirlere baktığında hamilelik belirtisi ama çatlatma iğnelerinde beta hcg hormonı salgılandığı için öyle hissediyordaolabilirsin.. ben iğnemin 5. Gününde hastalanıp acile gitmiştim kan testinde doktor hamilesin dedi. Ertesi gün bidaha yaptır test dedi. Tabi o gece nasıl mutlu uyuduö anlatamam. Değer düştü tabiki.. iğnenin hcg hormonu salgılıyor demişti. Bu arada 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyoruz 6 catlatma iğnesi olmadı şimdi sırada rahim filmi aşılama Pco var bendedeBu öyle bi durumki kim ne dese ona göre şekil alıyor moralin sanki senin bilmedigini karşı taraf bilebilirmis gibi her guzel seye umutlaniyor her kotu seyede karamsarlasiyoruz valaha Allah sonumuzu hayr etsn :) sen ne zaamdir istiyosun belli bi sorun varmi
Canım klmen kullanıp bitince mi iğne vurunuyosun senYook umutsuzluğa kapılma cidden çok duydum ilk iğnede olanı dediğin belirtirlere baktığında hamilelik belirtisi ama çatlatma iğnelerinde beta hcg hormonı salgılandığı için öyle hissediyordaolabilirsin.. ben iğnemin 5. Gününde hastalanıp acile gitmiştim kan testinde doktor hamilesin dedi. Ertesi gün bidaha yaptır test dedi. Tabi o gece nasıl mutlu uyuduö anlatamam. Değer düştü tabiki.. iğnenin hcg hormonu salgılıyor demişti. Bu arada 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyoruz 6 catlatma iğnesi olmadı şimdi sırada rahim filmi aşılama Pco var bendede
Neymiş o bulduğum yer canimPco bende cikmadida genede olan bisey yok şuan mesela hic olmaz ama kalbim aşırı çarpıyor bide seni alti kere denetene kadr keske basta yapsaymis rahim filmini bana doktorum ilk ay önerdi bisey varsa bosa zaman kaybetmemiş oluruz dedi ama ben cesaret edemedim sonra biyer buldum inanılmaz memnuniyeti olan bu ay hastalanirsam direk oraya gidicem.
Istanbul şişli de echomar dye bi yer cNim bi arastir bayilirsin harika bi yer hic aci yokNeymiş o bulduğum yer canim
Cnm rahim filmini çektir vakit kaybetme bence. Her şeyin Zaman'ı var elbette inş nasip olur sana da bize de çocuk isteyen herkese de. Benimde herşey normal ama olmuyor 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı geçen ayda femara kullandım klomenden daha etkili bi ilaç yine olmadı. Nasip.....Hayir cektirmedim doktora ilk gidisimdi zaten bu ay. Tuplerimin kapali olduğunu düşünmüyorum nedendir bilmiyorum ama hersey naSip bekleyen bi zamani var belkide bilmiyorum
2Haklisin nasip suan o kadar cok sol kasık ağrım varki kan testinib sasicagini bilsem hamile zAnnedicem kendimi göğüslerim cok hassas ve sol kasikta batma cok fazla.ama maalesefki sonuc negatif nasibimiz bizi bulucak insallah bigün. Sen ne zamandir deniyorsun
Aynen canim ya zor da olsa yaptik cok şükür. Eşimin sperm kapasitesi cok yüksek çıktı canim ben daha iki kez hamile kaldim ama düşük oldu. Ikimizin de kapasitesi cok iyi cikti kromozom tahlillerine kadar her bir tahlilimizi yaptirdik. Iyi madem bu gece tekrar deneyelim o zaman. Bir de birsey daha soracagim. Yumurta catlatma ignesiyle catlayinca kaç saat canlı kaliyor ya da igneden sonra kaç gün gebelik ihtimalimiz yuksek acaba ???Canim bence bu stresten cik sperm kalitesi esinin sinirda degilse gunde bi defa iliskide hicbi sorun olmaz ayni gunde iki defa dahi olabilir hangi birinin tutacagi belli olmaz erkekler saatli dakikali islerden nefret edyo sanrm cnku bu ay benide ilk denememdi ayni sekilde esim cok stres yapti bi sorun yasamadik ama kendini sonuc proglamladgi icin stres yapiyolar burdada is bizde gorev gibi deglde daha akisindayismis gbi gitmesni saglamamiz lazm sanrm
He tamam canim o zaman cok iyi ya ben 12 -24 saat arasi olmazsa daha olmax diye biliyordum 48 saat iyiymis. Cok sagol canim yaa insallah tutar bakalim :))Bende bunu doktora sordjm en en yuksek 48 saat dedi canim en.onemli saat araligiymis