- 19 Eylül 2019
- 81
- 41
- 38
- 29
Allah sevinçli haberler almayı nasib etsin canım.Kızlar benimde çatlatma iğnesi sonrası 7.günüm sabırla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sevinçli haberler almayı nasib etsin canım.Kızlar benimde çatlatma iğnesi sonrası 7.günüm sabırla bekliyorum
Ya ben bu ay hamile kalacağıma çok inanıyorum bugün rüyamdad iki tane gebelik testi yaptığımı ikisininde çift çizgi olduğunu görüyodum bugün de böyle bi yoklama olunca nedense yerleşti deedim hayırlısıyla gebelik olur inşallah. Muhakkak test sonucunu bıraya yazın olur muBende cumartesi bir sancı oldu ama şidettliydi belim ağrıdı elim ayağım boşaldı resmen ondan snra çok hafif yoklamalar oldu 4 gündür adetim geçiyo yarın test yapıcam inşallah düzenlidir adetlerim
Şimdi gördüm mesajını hadi hayırlısıyla bebeğin tutunur inşallahKızlar benimde çatlatma iğnesi sonrası 7.günüm sabırla bekliyorum
Benim daha zamanım var ben bekliycem biraz daha evde 10 tane gebelik testi var yapıcam zamanı gelince inşallahİşte onun için bekliyorum çünkü nerdeyse üç senedir o kadar çok negatif gördüm ki , o an ki hayal kırıklığını adet olunca bile yaşamıyorum . Bana uyma sen yap ama
İnşallah tutunmuş bebeşin sanabana öyle sancı girdiğinde hiç öyle düşünmemiştim çok umutsuzdum annemgile gderken ped aldım yanıma olurum diye yarın inşallah haber verrim yazarım canımYa ben bu ay hamile kalacağıma çok inanıyorum bugün rüyamdad iki tane gebelik testi yaptığımı ikisininde çift çizgi olduğunu görüyodum bugün de böyle bi yoklama olunca nedense yerleşti deedim hayırlısıyla gebelik olur inşallah. Muhakkak test sonucunu bıraya yazın olur mu
Allah sevinçli haberler almayı nasib etsin canım.
Şimdi gördüm mesajını hadi hayırlısıyla bebeğin tutunur inşallah
İnşallah isteyen herkesin bu ay karnına yarleşsin bebişler ama bu ay o kadar pozitifim ki rüyamı bile çok gerçekçi gördüm uyanmamla çok üzüldüm o kadar gerçekçi idi yarın haberini bekliyorum o zamanİnşallah tutunmuş bebeşin sanabana öyle sancı girdiğinde hiç öyle düşünmemiştim çok umutsuzdum annemgile gderken ped aldım yanıma olurum diye yarın inşallah haber verrim yazarım canım
Ben iğne yapmadığım için beklemek o kadar zor gelmiyo ama şöyle düşünüyorum eğer bu ay tutunmazsa bebeğim bidahaki ay çatlatmayı da yapıcam daha fazla yumurtam çatlasınİnşallah canım beklemek çok zor
Benim 11.günüm bugun kan verdimKızlar benimde çatlatma iğnesi sonrası 7.günüm sabırla bekliyorum
İnşallahhh inşallahİnşallah isteyen herkesin bu ay karnına yarleşsin bebişler ama bu ay o kadar pozitifim ki rüyamı bile çok gerçekçi gördüm uyanmamla çok üzüldüm o kadar gerçekçi idi yarın haberini bekliyorum o zaman
Benim 11.günüm bugun kan verdim
Negatif 1.87Ay hadi bakalım inşallah pozitiftir ❤
Negatif . Bugun 11.gün . 1.87Allah sevinçli haberler almayı nasib etsin canım.
Negatif 1.87
Bence de biraz bekle belki de geç döllenme oldu gününün geçmesini bekle artıkNegatif . Bugun 11.gün . 1.87
Ama öyle de olsa bildiğim kadarıyla pozitif cıkıyo. Notmalde bundan onceki aylrda 0.3-0.7 filan cıkıyodu bunda 1.87 cıktı o bile kâr. Bakalım bir daha adet günüm gelene kadar yaptırmıcamBana iğnenin 11.günü erken geldi biraz kan vermek için canım. Çatlama 36 saat sonra olduğu için henüz 9 gün olmuş döllenme olduysa.. Dur bakalım daha kesin birşey yok bence.
İnşallah öyledir Adet günüme 1 hafta var. Adet günüme kadAr hiçbi şeye baktırmıcamBence de biraz bekle belki de geç döllenme oldu gününün geçmesini bekle artık
Aynen baktırma herşey zamanında güzelİnşallah öyledir Adet günüme 1 hafta var. Adet günüme kadAr hiçbi şeye baktırmıcam
Aynen bir dahaki aylarda da baktırmıcam zaten artık sıkıldım gercektenAynen baktırma herşey zamanında güzel