• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cumartesi bir sancı oldu ama şidettliydi belim ağrıdı elim ayağım boşaldı resmen ondan snra çok hafif yoklamalar oldu 4 gündür adetim geçiyo yarın test yapıcam inşallah düzenlidir adetlerim😊
Ya ben bu ay hamile kalacağıma çok inanıyorum bugün rüyamdad iki tane gebelik testi yaptığımı ikisininde çift çizgi olduğunu görüyodum bugün de böyle bi yoklama olunca nedense yerleşti deedim hayırlısıyla gebelik olur inşallah. Muhakkak test sonucunu bıraya yazın olur mu

İşte onun için bekliyorum çünkü nerdeyse üç senedir o kadar çok negatif gördüm ki , o an ki hayal kırıklığını adet olunca bile yaşamıyorum . Bana uyma sen yap ama 😊
Benim daha zamanım var ben bekliycem biraz daha evde 10 tane gebelik testi var yapıcam zamanı gelince inşallah 😂

Ya ben bu ay hamile kalacağıma çok inanıyorum bugün rüyamdad iki tane gebelik testi yaptığımı ikisininde çift çizgi olduğunu görüyodum bugün de böyle bi yoklama olunca nedense yerleşti deedim hayırlısıyla gebelik olur inşallah. Muhakkak test sonucunu bıraya yazın olur mu
İnşallah tutunmuş bebeşin sana😊bana öyle sancı girdiğinde hiç öyle düşünmemiştim çok umutsuzdum annemgile gderken ped aldım yanıma olurum diye yarın inşallah haber verrim yazarım canım🥰

İnşallah tutunmuş bebeşin sana😊bana öyle sancı girdiğinde hiç öyle düşünmemiştim çok umutsuzdum annemgile gderken ped aldım yanıma olurum diye yarın inşallah haber verrim yazarım canım🥰
İnşallah isteyen herkesin bu ay karnına yarleşsin bebişler ama bu ay o kadar pozitifim ki rüyamı bile çok gerçekçi gördüm uyanmamla çok üzüldüm o kadar gerçekçi idi yarın haberini bekliyorum o zaman

Bana iğnenin 11.günü erken geldi biraz kan vermek için canım. Çatlama 36 saat sonra olduğu için henüz 9 gün olmuş döllenme olduysa.. Dur bakalım daha kesin birşey yok bence.
Ama öyle de olsa bildiğim kadarıyla pozitif cıkıyo. Notmalde bundan onceki aylrda 0.3-0.7 filan cıkıyodu bunda 1.87 cıktı o bile kâr. Bakalım bir daha adet günüm gelene kadar yaptırmıcam :(

Back
X