• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben esim kan veriyoken vereyim dedim bi de ona bakilsin dedim aile hekimimizde ignenin etkisiyle de olsa azcik yukseklik gormek istedim degerlerimde ama olmadi malesef ama beklemedeyiz. Regl gecikmesi bekliyorum hala ama regl de olacak gibi hissediyorum. Psikolojiler altust bas donmesi de yasiyorum kasiklar da agriyo akinti da var. Sanki gogus uclari bile degismis gibi. Yani belirltiler iyi hos ama ignenin hormonu mu psikolojik mi bilmiyorum. Ortaya karisik bi hallerdeyim.
Ben 6.gün baktırdım 9.96cıktı .. acaba düşer mi cok merak ediyorum :( inşallah regl olmazsın hcg değern yükselir hamiş olursun 🙏🏼

Ben 6.gün baktırdım 9.96cıktı .. acaba düşer mi cok merak ediyorum :KK43: inşallah regl olmazsın hcg değern yükselir hamiş olursun 🙏🏼
Düsmek derken bebegim ignenin etkisiyle degerlerin bu kadar yuksek olabilir. Yani hic saglikli degil 14. Gün ne zaman o zaman tekrar baktir kana. Ben hayal kirikligi olmasin diye boyle konusuyorum. Ama insallah durumun bir istisnadir. Insallah daha da yukselir degerlerin. Insallah da hamile oldugun icin bana ettigin dua kabul olur 🤣🤣😘😘

Düsmek derken bebegim ignenin etkisiyle degerlerin bu kadar yuksek olabilir. Yani hic saglikli degil 14. Gün ne zaman o zaman tekrar baktir kana. Ben hayal kirikligi olmasin diye boyle konusuyorum. Ama insallah durumun bir istisnadir. Insallah daha da yukselir degerlerin. Insallah da hamile oldugun icin bana ettigin dua kabul olur 🤣🤣😘😘
Yani şu an iğnenin etkilisiyle bile 9 değer düşük mü demek 🤭

Perşembe günü 14.günüm ama 10.gün baktırsanız da cıkar diye yazmıslar diğer konuların altında😦🤔
Ben de öyle yorumlar okudum bence bekle. Bana da cok bekle diye tembihlediler ama durmadim sonuc sacma sapan.

Ben 5. Günden başladım kan testi yaptım yaa 18di yada 25 net hatırlamıyorum o zaman doktor zaten iğne etkisi demişti sonra 9.-11. Günde İdrar testi yaptım 11. Gün hiç çizgi yoktu moralim bozuldu eşimle de hiç test yapmayacaz 14. Gün yapacaz diye anlaşmıştık ama ben duramadım negatif olunca da eşime de diyemedim ama nedense içimden hamileyim diye geçiyordu 14. Gün yapınca çok şükür 54 tü değerim inş sende pozitif sonuç alırsın
Aay ben de böyle olurum inşallah. Ama 11. Gün kan 0.0 😭

Evet bende de hala kıvamlı bi akıntı devam ediyor. Uyku hali, halsizlik, şişkinlik var cildim bebek gibi oldu. Pazar günğ aldırcam tekrar kan🤭😁🙏🏼
Ben de sivilcelenmeler göğüs ucu ağrısı başladı

Cok garip bu durum hamile kalmak.. istemesek hemen kalırız ama istiyoruz diye mi suçluyuz?
Yok öyle düşünme, yani başlarda bende öyle düşünüyordum zaman geçtikçe daha mantıklı düşünmeye başladım..kendini yormak ve üzmekten başka birşey değil

Yok öyle düşünme, yani başlarda bende öyle düşünüyordum zaman geçtikçe daha mantıklı düşünmeye başladım..kendini yormak ve üzmekten başka birşey değil
Allah vermiyosa bir hayır var demek lazım aslında ama nasip kısmet ... allahım herkese tattırsın inşallah 🙏🏼

Back