Ben 6.gün baktırdım 9.96cıktı .. acaba düşer mi cok merak ediyorum inşallah regl olmazsın hcg değern yükselir hamiş olursunBen esim kan veriyoken vereyim dedim bi de ona bakilsin dedim aile hekimimizde ignenin etkisiyle de olsa azcik yukseklik gormek istedim degerlerimde ama olmadi malesef ama beklemedeyiz. Regl gecikmesi bekliyorum hala ama regl de olacak gibi hissediyorum. Psikolojiler altust bas donmesi de yasiyorum kasiklar da agriyo akinti da var. Sanki gogus uclari bile degismis gibi. Yani belirltiler iyi hos ama ignenin hormonu mu psikolojik mi bilmiyorum. Ortaya karisik bi hallerdeyim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi birpat
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Düsmek derken bebegim ignenin etkisiyle degerlerin bu kadar yuksek olabilir. Yani hic saglikli degil 14. Gün ne zaman o zaman tekrar baktir kana. Ben hayal kirikligi olmasin diye boyle konusuyorum. Ama insallah durumun bir istisnadir. Insallah daha da yukselir degerlerin. Insallah da hamile oldugun icin bana ettigin dua kabul olurBen 6.gün baktırdım 9.96cıktı .. acaba düşer mi cok merak ediyorum inşallah regl olmazsın hcg değern yükselir hamiş olursun
Yani şu an iğnenin etkilisiyle bile 9 değer düşük mü demekDüsmek derken bebegim ignenin etkisiyle degerlerin bu kadar yuksek olabilir. Yani hic saglikli degil 14. Gün ne zaman o zaman tekrar baktir kana. Ben hayal kirikligi olmasin diye boyle konusuyorum. Ama insallah durumun bir istisnadir. Insallah daha da yukselir degerlerin. Insallah da hamile oldugun icin bana ettigin dua kabul olur
İnşallah dua ederim bu ay hamilr olursam hayırlısıyla herkese bol bol ederim inşallahYani şu an iğnenin etkilisiyle bile 9 değer düşük mü demek
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Onu bilemiyorum etkiyle 9 iyi mi kotu mu 14. Günün ne zamanYani şu an iğnenin etkilisiyle bile 9 değer düşük mü demek
Perşembe günü 14.günüm ama 10.gün baktırsanız da cıkar diye yazmıslar diğer konuların altındaOnu bilemiyorum etkiyle 9 iyi mi kotu mu 14. Günün ne zaman
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ben de öyle yorumlar okudum bence bekle. Bana da cok bekle diye tembihlediler ama durmadim sonuc sacma sapan.Perşembe günü 14.günüm ama 10.gün baktırsanız da cıkar diye yazmıslar diğer konuların altında
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Aay ben de böyle olurum inşallah. Ama 11. Gün kan 0.0Ben 5. Günden başladım kan testi yaptım yaa 18di yada 25 net hatırlamıyorum o zaman doktor zaten iğne etkisi demişti sonra 9.-11. Günde İdrar testi yaptım 11. Gün hiç çizgi yoktu moralim bozuldu eşimle de hiç test yapmayacaz 14. Gün yapacaz diye anlaşmıştık ama ben duramadım negatif olunca da eşime de diyemedim ama nedense içimden hamileyim diye geçiyordu 14. Gün yapınca çok şükür 54 tü değerim inş sende pozitif sonuç alırsın
Pazar günü bi baktırıyım kollar delik deşik oldu 5aydırBen de öyle yorumlar okudum bence bekle. Bana da cok bekle diye tembihlediler ama durmadim sonuc sacma sapan.
İnşallah olursun haber etAay ben de böyle olurum inşallah. Ama 11. Gün kan 0.0
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Baktır bakalım bana da yaz bak.Pazar günü bi baktırıyım kollar delik deşik oldu 5aydır
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Edeceğim insallah benim normal bat 29u ben artik onu bile beklicem.İnşallah olursun haber et
Tamam haber ederimBaktır bakalım bana da yaz bak.
Allah sabır versin bize inşallahEdeceğim insallah benim normal bat 29u ben artik onu bile beklicem.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Amin ben zaten sabirsizim bi de bu konular tatli daha da heyecanlaniyo insan.Allah sabır versin bize inşallah
- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ben de sivilcelenmeler göğüs ucu ağrısı başladıEvet bende de hala kıvamlı bi akıntı devam ediyor. Uyku hali, halsizlik, şişkinlik var cildim bebek gibi oldu. Pazar günğ aldırcam tekrar kan
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
Yok öyle düşünme, yani başlarda bende öyle düşünüyordum zaman geçtikçe daha mantıklı düşünmeye başladım..kendini yormak ve üzmekten başka birşey değilCok garip bu durum hamile kalmak.. istemesek hemen kalırız ama istiyoruz diye mi suçluyuz?
Evet inşallah elimizi boş cevirmez rabbimAmin ben zaten sabirsizim bi de bu konular tatli daha da heyecanlaniyo insan.
Bende de normalde sivilcelenme olurdu ama bu sefer olmadıBen de sivilcelenmeler göğüs ucu ağrısı başladı
Allah vermiyosa bir hayır var demek lazım aslında ama nasip kısmet ... allahım herkese tattırsın inşallahYok öyle düşünme, yani başlarda bende öyle düşünüyordum zaman geçtikçe daha mantıklı düşünmeye başladım..kendini yormak ve üzmekten başka birşey değil