Ben 7.gün yaptım pozitifti, 11.gün yaptım negatif oldu .10.gün canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi birpat
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ben 7.gün yaptım pozitifti, 11.gün yaptım negatif oldu .
Sence çok çok silik bir çizgi var mı benim testimde?
Ben gördüm var inşallah pozitiftirSence çok çok silik bir çizgi var mı benim testimde?
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ben gördüm var inşallah pozitiftir
İnşallah canım
Ne zaman doktora gidiceksinİnşallah canım ❤
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ne zaman doktora gidiceksin
Doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik canım, cuma günü idrar testini tekrarlayacağım ona göre. Pozitifse gider kan veririm negatifse adet olunca doktora giderim
- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Oda olurhiç test yapmadan gitsem?
Allah yüzümüze baksın ben umudumu kaybettim iyiceDoktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik canım, cuma günü idrar testini tekrarlayacağım ona göre. Pozitifse gider kan veririm negatifse adet olunca doktora giderim
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Allah yüzümüze baksın ben umudumu kaybettim iyice
Amiin cümlemizin inşallah
Doktora sordum geri yükselmesi zor dediAmiin cümlemizin inşallah ❤
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Doktora sordum geri yükselmesi zor dedi
Gelecek ay'a artık canım nasip..
İnşallah bakalım artık umudu kestim iyiceGelecek ay'a artık canım nasip..
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
İnşallah bakalım artık umudu kestim iyice
Boşver bende tekrar karaları bağladım.. Neden bilmiyorum. Umut kesilince geliyormuş ya belki sonu iyi olur
Ona da inan pek umudum yok. 6 aydır her gün cok umutlu ve heyecanlıydım. Pazartesi günü aldırdıgım kan sonucu beni cok üzdü, utanmasam ağlıcaktımBoşver bende tekrar karaları bağladım.. Neden bilmiyorum. Umut kesilince geliyormuş ya belki sonu iyi olur
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ona da inan pek umudum yok. 6 aydır her gün cok umutlu ve heyecanlıydım. Pazartesi günü aldırdıgım kan sonucu beni cok üzdü, utanmasam ağlıcaktım
6 ay ne ki canım 18 aydır bekliyorum Rabbim o kadar bekletmesin seni tabi ama daha çok yeni hemen pes edilmez senin durumunda
Sadece doktor biraz gaz verimce ben de sanıyorum hemen olcak. Nasip kısmet vardır bir şey.. allahım sana da tez zamanda versin yarabbim6 ay ne ki canım 18 aydır bekliyorum Rabbim o kadar bekletmesin seni tabi ama daha çok yeni hemen pes edilmez senin durumunda
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Sadece doktor biraz gaz verimce ben de sanıyorum hemen olcak. Nasip kısmet vardır bir şey.. allahım sana da tez zamanda versin yarabbim
Evet çiftlerde sorun olmayınca olur olacak diye olumlu konuşuyorlar çünkü biyolojik olarak olmaması için sorun yok ama Rabbim nasip etmeyince etmiyor. Amin cümlemize canım
İnşallah allah yardımcımız olsun sen adet oldun muEvet çiftlerde sorun olmayınca olur olacak diye olumlu konuşuyorlar çünkü biyolojik olarak olmaması için sorun yok ama Rabbim nasip etmeyince etmiyor. Amin cümlemize canım
Onumuzdeki aylra kaldıEvet çiftlerde sorun olmayınca olur olacak diye olumlu konuşuyorlar çünkü biyolojik olarak olmaması için sorun yok ama Rabbim nasip etmeyince etmiyor. Amin cümlemize canım