- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Kaçıncı gün oldun iğneninAdet oldum ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün oldun iğneninAdet oldum ;(
Tam 15.günKaçıncı gün oldun iğnenin
Kızlar memleketten geldim öylesine yaptım ama şaka gibiiiTam 15.gün ☺
Kızlar memleketten geldim öylesine yaptım ama şaka gibiii
Evet canımGebelik testi miii
Evet canım
Ya şaka gibi inanmıyorum halenYaaa tebrik ederim biliyordumm sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah
Ya şaka gibi inanmıyorum halen
Yarın sabah gidip kan verem inş kuzumInansan iyi olurr canım vallahi ben burdayım diyor
Kanda mı idrar damı negatifi gördünüz ben bugün 11. Gün 3.60 değer 9.günde ise 7.07 idi kimse yükselmez diyor ne olur Allah Rıza'sı için bana Bi yardımcı ol ne yapayım olumlu bişey söyle Allah Rıza'sı içinAyrıca umudunu kaybetme ben 11.Gün test yaptığımda negatifti 14. Gün pozitifi gördüm bende duramıyordum test yapmadan değerlere çok takılma inan yeter ki hayırlısını iste
Ben idrarda yapmıştım ikisini de 15. Gün de kan vermiştim 50lerde çıkmıştıKanda mı idrar damı negatifi gördünüz ben bugün 11. Gün 3.60 değer 9.günde ise 7.07 idi kimse yükselmez diyor ne olur Allah Rıza'sı için bana Bi yardımcı ol ne yapayım olumlu bişey söyle Allah Rıza'sı için
11 de silik mi çıktı benim şöyle hayalet çizgi denen çizgi var ama kanda 3.60 yani negatif yükselme şansı var mı senin öyle mi oldu diye herkes yükselmez diyor kardeşim ne olur sen de bari yükselir diye broşür ya çok çaresizim sabahtan beri telf nalındayım biri bişey yazar diyeBen idrarda yapmıştım ikisini de 15. Gün de kan vermiştim 50lerde çıkmıştı
Ben 11. Günde hiç bir şey görmedim testlerin resimleri duruyor hala bak istersen11 de silik mi çıktı benim şöyle hayalet çizgi denen çizgi var ama kanda 3.60 yani negatif yükselme şansı var mı senin öyle mi oldu diye herkes yükselmez diyor kardeşim ne olur sen de bari yükselir diye broşür ya çok çaresizim sabahtan beri telf nalındayım biri bişey yazar diye
Yükselir mi kardeşim ne okur Allah Rıza'sı için dua et ne olur ya çok çaresizim ne olurBen 11. Günde hiç bir şey görmedim testlerin resimleri duruyor hala bak istersen
İnş yükselir canım gönlünü ferah tut Allah büyük üzme kendini rabbim hayırlısıyla inş kısmet ederYükselir mi kardeşim ne okur Allah Rıza'sı için dua et ne olur ya çok çaresizim ne olur
İnş yükselir canım gönlünü ferah tut Allah büyük üzme kendini rabbim hayırlısıyla inş kısmet eder
Canım inş gönlünce olur Allah büyükÇok silik bilmiyorum görebiliyor Musun 11. Gün için fazla silik ama sen beni umutlandırdın kardeşim inşAllah olur
Amin kusuruma bakma biliyorum beni üzmek istemiyorsun Allah da sizi üzmesin tekrar kusura bakmaCanım inş gönlünce olur Allah büyük
Ne kusuru canım amin Allah razı olsunAmin kusuruma bakma biliyorum beni üzmek istemiyorsun Allah da sizi üzmesin tekrar kusura bakma