• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama öyle de olsa bildiğim kadarıyla pozitif cıkıyo. Notmalde bundan onceki aylrda 0.3-0.7 filan cıkıyodu bunda 1.87 cıktı o bile kâr. Bakalım bir daha adet günüm gelene kadar yaptırmıcam :KK43:

1.87 çıkması ilginç iğneden kalan hcg mi gebelik başlangıcı mi belli değil hakkında hayırlısı canım umarım vardır..

Kafama da takmıyorum ama bu yazışmalarım bile kafaya takmaksa onu da bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Gebeliğe hazırlık forumunda takılan herkes bence kafasına takıyor.. Çünkü adet gecikmesini beklemeden testler yapıyoruz, gün gün belirti arıyoruz, herşeyi hamileliğe yoruyoruz vs vs. Kafasına takmayanlar bat'ları geçene kadar sabredebilenler...

Merhabalar ben yeni uye oldum ☝🏻😍
1.5 yillik evliyim. Nisan ayinda bir kurtaj gecirdim. Ve adetlerim duzenliydi 3.4aydir duzensizlesti en son 5aralikda tarlusal ile adet olsum ve bu ayda tarlusal kullandim dun biteli 5.gundu peceteye kan sildim 1.2kez simdide coook damla gelio pede bulasmiyo ben femeraya 5.gun baslicam doktor yazdi ama hala sokulmedi dünü 1.gun mu saymam lazim kan geldigi icin yoksa sokulumcemi aksatmak istemiyom ilaci ilkkez kullaniyorum. FEMERA hakkinda tecrubelerinizi ve soruma cevap verebilirmisiniz 🙂

Merhabalar ben yeni uye oldum ☝🏻😍
1.5 yillik evliyim. Nisan ayinda bir kurtaj gecirdim. Ve adetlerim duzenliydi 3.4aydir duzensizlesti en son 5aralikda tarlusal ile adet olsum ve bu ayda tarlusal kullandim dun biteli 5.gundu peceteye kan sildim 1.2kez simdide coook damla gelio pede bulasmiyo ben femeraya 5.gun baslicam doktor yazdi ama hala sokulmedi dünü 1.gun mu saymam lazim kan geldigi icin yoksa sokulumcemi aksatmak istemiyom ilaci ilkkez kullaniyorum. FEMERA hakkinda tecrubelerinizi ve soruma cevap verebilirmisiniz 🙂
Benim femea hakkında bilgim yok ama adetin geldiği günü ilk kez sayacaksın çünkü tarlusalla sökülünce öyle aman aman bi kanama aolmuyo

Eklentiler

• Screenshot_20200128_105340.jpg
    Screenshot_20200128_105340.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X