- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Evet tam tamına 12 gün var on gün kala evde gebelik testleriyle takip edicemYani adete mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam tamına 12 gün var on gün kala evde gebelik testleriyle takip edicemYani adete mi
Çatlatma iğnesi mi oldunEvet tam tamına 12 gün var on gün kala evde gebelik testleriyle takip edicem
Hayır sadece klomen kullandım klomenle zaten çatlamışlardıÇatlatma iğnesi mi oldun
Hadi inşllah bize güzel haberlerini verHayır sadece klomen kullandım klomenle zaten çatlamışlardı
Nereden bileceksin ki bende bilmiyordum gide gele öğrendim.. malesef 7,5 yıl oldu hala bebek yok.. mayısta tup bebek yaptıracagımPeki sonra? ya ben bu konularda cok cahilim
İnşallah canım veririm tabiHadi inşllah bize güzel haberlerini ver
Ben bu sefer cok umutluyum cok ümitliyim. Sanki bebicik karnımda oluşmaya başladı gibi ama ilaçtan mu gerckteN mi bilmiyorum. Allahım sana da bize de inşallah nasip eder .. neden olmuyo peki senin .. sıkıntı mı var.Nereden bileceksin ki bende bilmiyordum gide gele öğrendim.. malesef 7,5 yıl oldu hala bebek yok.. mayısta tup bebek yaptıracagım
Ne zaman yaptırcaktın testiİnşallah canım veririm tabi
10 gün sonra yapmaya başlıycam bende senin gibi hissetmeye başladım sanki sol yumurtalığımda oluşmuş gibi göğüs uclarıma ağrı sızı saplandı kaşlarımın içinde sivilceler öıktı dokunamıyorum bile herşeyin hayırlısı bakalım on güne kadar neler olacakNe zaman yaptırcaktın testi
10 gün cok değil mi ya benim pazar günü 10.günüm oluyo . Pazar günü baktırıyım diyorum. Cok su içiyorum ilaç coktan atılmıstır10 gün sonra yapmaya başlıycam bende senin gibi hissetmeye başladım sanki sol yumurtalığımda oluşmuş gibi göğüs uclarıma ağrı sızı saplandı kaşlarımın içinde sivilceler öıktı dokunamıyorum bile herşeyin hayırlısı bakalım on güne kadar neler olacak
Adete 11 gün var bir iki gün kala evde gebelik testleri yapıcam işte10 gün cok değil mi ya benim pazar günü 10.günüm oluyo . Pazar günü baktırıyım diyorum. Cok su içiyorum ilaç coktan atılmıstır
İnş amin isteyen dileyen herkese.. hiç bir sorunumuz yok sebepsiz bizimkiBen bu sefer cok umutluyum cok ümitliyim. Sanki bebicik karnımda oluşmaya başladı gibi ama ilaçtan mu gerckteN mi bilmiyorum. Allahım sana da bize de inşallah nasip eder .. neden olmuyo peki senin .. sıkıntı mı var.
Cok garip bu durum hamile kalmak.. istemesek hemen kalırız ama istiyoruz diye mi suçluyuz?İnş amin isteyen dileyen herkese.. hiç bir sorunumuz yok sebepsiz bizimki
Benim adetime 1 hafta kaldı. karnımda kasılmalar varAdete 11 gün var bir iki gün kala evde gebelik testleri yapıcam işte
Ayh benim tokken bile karnım gurulduyo yatıyorum gurulduyo bide akıntım çok var acaba diyorum hala yumurtalıklarım mı çatlıyoBenim adetime 1 hafta kaldı. karnımda kasılmalar var
Evet bende de hala kıvamlı bi akıntı devam ediyor. Uyku hali, halsizlik, şişkinlik var cildim bebek gibi oldu. Pazar günğ aldırcam tekrar kanAyh benim tokken bile karnım gurulduyo yatıyorum gurulduyo bide akıntım çok var acaba diyorum hala yumurtalıklarım mı çatlıyo
Benim 11. Gün 0.0 çıktıYaaaa sabredemiyorum ve günler geçmiyo herkesin mi yüksek cıkıyor acaba
Gerçekten mi daha once baktırmıs mıydınBenim 11. Gün 0.0 çıktı
Ay çok fena olmus. Allah haırlisini nasip etsin.var ben:) ılk tecrubemde bılmıyordum test yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı cıktı 10 gectı bırdaha yaptım havala ucuyordum yıne ıkıncı cızgı sonra doktora soyleyınce sıze yaptıgım acıklamayı yaptı adetın bır gun gecerse hemen gel dedı bır gun gectı gıttım kan verdım sonuc cıkmadan adet olmustum
Ben esim kan veriyoken vereyim dedim bi de ona bakilsin dedim aile hekimimizde ignenin etkisiyle de olsa azcik yukseklik gormek istedim degerlerimde ama olmadi malesef ama beklemedeyiz. Regl gecikmesi bekliyorum hala ama regl de olacak gibi hissediyorum. Psikolojiler altust bas donmesi de yasiyorum kasiklar da agriyo akinti da var. Sanki gogus uclari bile degismis gibi. Yani belirltiler iyi hos ama ignenin hormonu mu psikolojik mi bilmiyorum. Ortaya karisik bi hallerdeyim.Gerçekten mi daha once baktırmıs mıydın☹