• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle ignenin etkisi cunku catlatma ignesinin icinde hcg hormonu var bu nedenle vuruldugunuzda bazi hamilelik belirtilerini yasamaya başlarsınız bu kadar erken testler yapip kendinizi umutlandirmayin kafanizi dağıtmaya calisin odaklanmayin cok fazla bende igne oldum bugun 14. Günü yeni bata 4 gün var hic test yapmadim yapmayıda düşünmüyorum çünkü negatif görünce daha cok uzuluyorum. Siz esinizle birlikteliginiz3 devam edin kendinize dikkat edin insallah bu ay guzel sonuçlar alirisniz🙏🙏🙏🥰

Ben de aynı şekilde ovülasyon döneminde her günü değerlendirdim doktor dedi iki yumurtan var elinden geldiğince ilişkiyi sık yaşa olur inşallah dedi valla bende gerçekten çok sık ilişki yaptım bana da nedense tutmuş gibi geliyo ama bat gelmeden net olarak bişey diyemem

Nasıl bırakılacak inanın hiç bilmiyorum
Ben namaza başladım kuran okumaya başladım kuranın mealini okumaya başladım bide çevremle haşır neşir oluyorum bu ara öyle çok düşünmeye fırsat olmuyo bide manevi iç huzurdan dolayı mı bilmiyorum rahatım şu an

Ben de aynı şekilde ovülasyon döneminde her günü değerlendirdim doktor dedi iki yumurtan var elinden geldiğince ilişkiyi sık yaşa olur inşallah dedi valla bende gerçekten çok sık ilişki yaptım bana da nedense tutmuş gibi geliyo ama bat gelmeden net olarak bişey diyemem
Zaten doktorlar hep diyo duzenli cinsel iliski olmasi lazim diye tabi varsa saglik sorunlari tedaviler ihmal edilmemeli. Insallah tutmustur canm igne mi yaptirdin sende bu ay

Bu sonuc gerçek pozitif olsaydı daha mı yuksek olurdu
Ayrıca umudunu kaybetme ben 11.Gün test yaptığımda negatifti 14. Gün pozitifi gördüm bende duramıyordum test yapmadan değerlere çok takılma inan yeter ki hayırlısını iste

Zaten doktorlar hep diyo duzenli cinsel iliski olmasi lazim diye tabi varsa saglik sorunlari tedaviler ihmal edilmemeli. Insallah tutmustur canm igne mi yaptirdin sende bu ay
Evet doktorum da üstüne basarak konuştu sık ilişki şart diye bide ben eşime fındık ceviz keçiboynuzu özü keçi boynuzu suyu falan da içirdim klomen kullanmıştım iğneye gerek kalmamıştı kendiliğinden çatladı iki yumurtam değerlendirdim bakalım ne olacak adete 10 11 gün var

Evet doktorum da üstüne basarak konuştu sık ilişki şart diye bide ben eşime fındık ceviz keçiboynuzu özü keçi boynuzu suyu falan da içirdim klomen kullanmıştım iğneye gerek kalmamıştı kendiliğinden çatladı iki yumurtam değerlendirdim bakalım ne olacak adete 10 11 gün var
Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerle inşallah

Ben namaza başladım kuran okumaya başladım kuranın mealini okumaya başladım bide çevremle haşır neşir oluyorum bu ara öyle çok düşünmeye fırsat olmuyo bide manevi iç huzurdan dolayı mı bilmiyorum rahatım şu an
Allahım kabul etsin inşallah 🙏🏼 Hepimizin adına dua et 🙏🏼

Sık ilişki iyi değil diye biliyorum . 2 güne 1 ilişki olsun dedi doktor ama..

Bat ne🤭😋

Sık ilişki iyi değil diye biliyorum . 2 güne 1 ilişki olsun dedi doktor ama..

Benim doktor korkma 48 milyon spermden bahsediyosun her zaman kaliteli vardır içinde dedi her gün ilişkiyr gir dedi

Sen yaptın mı peki durmadan test 🤭
Ben 5. Günden başladım kan testi yaptım yaa 18di yada 25 net hatırlamıyorum o zaman doktor zaten iğne etkisi demişti sonra 9.-11. Günde İdrar testi yaptım 11. Gün hiç çizgi yoktu moralim bozuldu eşimle de hiç test yapmayacaz 14. Gün yapacaz diye anlaşmıştık ama ben duramadım negatif olunca da eşime de diyemedim ama nedense içimden hamileyim diye geçiyordu 14. Gün yapınca çok şükür 54 tü değerim inş sende pozitif sonuç alırsın

Ben 5. Günden başladım kan testi yaptım yaa 18di yada 25 net hatırlamıyorum o zaman doktor zaten iğne etkisi demişti sonra 9.-11. Günde İdrar testi yaptım 11. Gün hiç çizgi yoktu moralim bozuldu eşimle de hiç test yapmayacaz 14. Gün yapacaz diye anlaşmıştık ama ben duramadım negatif olunca da eşime de diyemedim ama nedense içimden hamileyim diye geçiyordu 14. Gün yapınca çok şükür 54 tü değerim inş sende pozitif sonuç alırsın
İnşallah inşallah ... akşamın yüzü suyu hürmetine rabbim bizler dahil içinde isteyen herkese nasip etsin. Ben de duramıyorum ya gunlrr değil saatler geçmiyo

İnşallah inşallah ... akşamın yüzü suyu hürmetine rabbim bizler dahil içinde isteyen herkese nasip etsin. Ben de duramıyorum ya gunlrr değil saatler geçmiyo
Rahat olmaya çalış canım rabbim hayırlısını nasip etsin

Back
X