- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bende 3 şubatta çatlatma iğnemi oldum normal adetime 4-5 kaldı bakalım nolcak :)Ben klomen+çatlatma iğnesi oldum ocak ayında. Benim adetim hep günü gününe gelirdi ama bu sefer 5 gün erken geldi sanırım iğnenin yan etkisi
19 aylık evliyiz canımDoktorun iyiyse gerisi önemli degil ohalde canım,, kaç yıllık evlisin?
Dediğim gibi belki bu ay tutar canım :) adet belirtileri oluyor mu?Bende 3 şubatta çatlatma iğnemi oldum normal adetime 4-5 kaldı bakalım nolcak :)
Ooo çok yenisiniz daha canım :)19 aylık evliyiz canım
Bugün sanki biraz karnım ağrır gibi oldu adet sancısının agrısına benzer, eyvah dedim ama geri geçti olurum ama ya eli kulağında sankiDediğim gibi belki bu ay tutar canım :) adet belirtileri oluyor mu?
Ama şu meraklı insanlarımız varya -hani şu çok bilmişler- hemen görünce çocuk düşünmüyor musun diye başlıyorlar ben kimseye sormamOoo çok yenisiniz daha canım :)
Bazıları hamileliğin belirtilerinin adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyorlar ama kişiden kişiye değişiyormuş belirtilerBugün sanki biraz karnım ağrır gibi oldu adet sancısının agrısına benzer, eyvah dedim ama geri geçti olurum ama ya eli kulağında sanki
Bilmem mi canım o meraklı insanları ahh ahh, ben 6 yıl olcak temmuzda canım zaman okadar hızlı geçiyoki halbuki dün gibi düğünümüzAma şu meraklı insanlarımız varya -hani şu çok bilmişler- hemen görünce çocuk düşünmüyor musun diye başlıyorlar ben kimseye sormamsen ne kadarlık evlisin canım?
Bikaç gün sonra belli olur :) benim aslında sorunum yok klomen yada iğneye gerek duyucak ama prolaktin hormonum sürekli yükseliyo ondan dolayı kolaylaştırmak istedikBazıları hamileliğin belirtilerinin adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyorlar ama kişiden kişiye değişiyormuş belirtiler
Prolaktin için ilaç vermiyor mu doktor?Bikaç gün sonra belli olur :) benim aslında sorunum yok klomen yada iğneye gerek duyucak ama prolaktin hormonum sürekli yükseliyo ondan dolayı kolaylaştırmak istedik
Sen belki erken evlenmişsindir canım
Bilmem mi canım o meraklı insanları ahh ahh, ben 6 yıl olcak temmuzda canım zaman okadar hızlı geçiyoki halbuki dün gibi düğünümüz
Dostinex veriyo canım kullanıyorum düşüyo ama geri yükseliyo yıllardır böyleProlaktin için ilaç vermiyor mu doktor?
bu kadar smiley ben neara yaptım ya :) canım 22 yaşında evlendim sen kaç yaşındasınSen belki erken evlenmişsindir canım
Bu
bu kadar smiley ben neara yaptım ya :) canım 22 yaşında evlendim sen kaç yaşındasın
Demekki vücudun kendi yapıyor kist gibi meselaDostinex veriyo canım kullanıyorum düşüyo ama geri yükseliyo yıllardır böyle
Yeniyim buralarda acemiliğimden :) sende yüklümü kadınlar kulübü yoksa google danmı giriyosun
Olsun canım :) ben şu an 26 yaşındayım
Sanırım stresten oluyo canım ben biraz takılı kalan bi tipimDemekki vücudun kendi yapıyor kist gibi mesela
Tam anlamadım canım ama googleden girip giriş yapıp yazıyorum.Yeniyim buralarda acemiliğimden :) sende yüklümü kadınlar kulübü yoksa google danmı giriyosun
Bende aynıyım herşeyi kafaya takarımSanırım stresten oluyo canım ben biraz takılı kalan bi tipim
Telefona indiriliyoya facebook twitter vs onun gibi indirip ordan mı giriyosun dedim canım :) öyle daha kolaysa bende indirim diycektim :)Tam anlamadım canım ama googleden girip giriş yapıp yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?