Gebeliğe Hazırlık Klomen+Soğan Kürü+Çatlatma İğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Promotil women/man vitamin takviyesi mi dr sormadan da bişey yapmak istemiyorum ama soğan kürü bitkisel diye düşündüm işte

Bende panik cok oldum ilk iki ay olmayinca 3. Ay normal tskip yaptik ilacsiz 4 ve 5 te klomen ve cat ignesi ile denedik 5. Ayimda kaldim. 4. Ayda klomen ve cat ignesi ile olmayinca acayip yikilmistim boyle bile olmadi nasil olur diye 3 guzel yumurtam olusmustu ve cok inaniyodum. 5. Ayda sifirdi inancim dogru duzgun degerlendiremedik bu ayda gecmis olsun dedim adet 4 gun gecti ignenin olmus 19. Gunu ben hala test yapmiyorum adet olcam diyorum:) doktorum ayri yaziyo forumdan ayri skistiriyolar derken kan vermistim. Darisi basiniza ins gelsin bebisler

Benim yumurtamın biri büyümüş 6 güne diğerleri kıpırdar mı sizde hepsi aynı anda mı büyümüş

Ben kendi testlerimi daha bebek denemeye baslamadan yaptirmistim iyi ki yaptirmisim bende de biraz tsh yuksekti ilac kullaniyorum:) valla artik eskisi gibi kolay hamile kalinmiyor. Tum arkDaslarim aylarca ugrasti. Ne kdr destek o kdr iyi bu arada doktor soyle bi testte yapmisti genital bolge antikoruna bakiyor bazen tiroid o bolgede antikor uretip spermlri oldurebiliyormus. Bir sorun cikmamisti ama varsa bilelim demisti aklinda olsun basit biseyl

Benim yumurtamın biri büyümüş 6 güne diğerleri kıpırdar mı sizde hepsi aynı anda mı büyümüş

Bir - uc takilma bi tane olsun tam olsun 2. Ayda benim cat ignesi odugum gun 1 tane 20mm vardi o igneden 2-3 gun once bir yumurtam daha varmis oda catlamis. Hangisinden hamile kaldim bilmiyorum ama 3 tane yum varken kalamamistim sayiya takilma. Son gunlerde bir anda hizli buyuyorlar

Benim de tsh 4.5 çok yüksek bir değer değil ama gebelik için 2 civarı gerektiği için ilaca başladım. İlk defa duydum bunu doktoruma bir sorayım teşekkürler

Bu ay bitsin dr değişicem zaten hiç konuşmuyoruz ki ilk gittik anlattık boyle boyle dıye yumurta takıbı yapalım dedı sonrasında 2 kez daha gıttık yumurtaya bakıyor cıkıyor 2 cumle kuruyor bende meraklı bı ınsanım sorsam dert sormasam dert

Ben soğan kürünü yaptım ama yumurta mı büyütmedi adet olduğumda çok ağrım oldu daha sonra doktor klomene başlattı ve 18 Ekimde adet oldum 22 sinde klomene başladım. 26 sında kontrole gittim 9mm olmuştu 31 inde gittim ve 19.5 mm olmuştu ve doktor bugün yarin çatlıycak dedi ve gün aşırı ilişki önerdi çatlama iğnesi yapmadı, 3 Kasım’da bir daha gittim ve yumurta çatlamıştı ve 14 Kasım’da test yaptım çift çizgi çıktı Dün idear testi verdim 48.59 yani 12 günlük hamileymişim

Yaaa çok mutlu oldum Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı masip etsin canım bana da dua et olur mu inşallah benimde bebeğim olur Birde klomen çoğul gebelik yapıyomus dıyorlar bılgınız var mı dogrulugundan?

Allahım tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin Amin
Bende doktoruma sordum aynı şeyi ama 10 kadından 2 sinde oluyormuş her içende olmuyormuş. Birde o olgunlaşan yumurtaya bağlı diye biliyorum çok araştırmıştım çünkü

Klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum Doktor 36 Saat sonra iliski onerdi 1 kez birlikte lik yeterlimidir

Klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum Doktor 36 Saat sonra iliski onerdi 1 kez birlikte lik yeterlimidir

Yani aslında benim tedavim gibi ilerlemiş seninkide dr bana da aynısını söyledi 5 gün sonra iğne yapılacak ama bende o zaman sormayı düşünüyorum druna ulasıp soramaz mısın bende bilemiyorum ki

Kızlar suan dr cıktım ıkı tane buyumus18 mm olmuslar catlatma ıgnesı (ovıtrelle) vuracaklar bırazdan ınsallah hayırlı haberlerle donerım sıze dua edın hepımızın gonlundekini nasip etsin Allah🕊

Kızlar bu ay regl oldum kısmet degılmıs. Bugun reglımın 2.günü dr gittim sol tarafta bir yumurtam büyümüş catlamamıs kist olusmus bu ay çöpe gitti anlayacagınız

Sonuç aldiniz mi ayni durumdayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…