- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi AyperiCicek
-
Of siz bizim dolabi gorseydiniz resmen o masrafa tup bebek yapardikkeciboynuzlari , ari sutu bal polen propolis karisimlari , kuruyemis kurleri. Beeo diye dogal bi marka var ondan ham bal propolis keciboynuzu karisimi aliyodum. Esime o kdr cok sey yedirdim iyi dayanmis. 5. Ayimda hamile kaldim Allah ya bana ya esime acidi bu arada birde preseed jel almistim ondan da kullandim. Bazen diyorum yaptiklarimi degil yapmadiklarimi saysam daha kolay birde hamile kaldigim ay adetin 8 ve 9. Gununde maydanoz sut buharina oturdum tarifi forumda var♥ Sirayla deneyin her ay yeni bir umut
Okurken yoruldum ben, sen kimbilir uğraşırken ne kadar çabaladın. Valla biz 2.ayımız yeni düşünüyoruz ama regl düzensizliğim oldugundan dr gıdelım bı bakalım bı sorun mu var falan dıye gıttık tedavıye basladık oylece
Bende panik cok oldum ilk iki ay olmayinca 3. Ay normal tskip yaptik ilacsiz 4 ve 5 te klomen ve cat ignesi ile denedik 5. Ayimda kaldim. 4. Ayda klomen ve cat ignesi ile olmayinca acayip yikilmistim boyle bile olmadi nasil olur diye 3 guzel yumurtam olusmustu ve cok inaniyodum. 5. Ayda sifirdi inancim dogru duzgun degerlendiremedik bu ayda gecmis olsun dedim adet 4 gun gecti ignenin olmus 19. Gunu ben hala test yapmiyorum adet olcam diyorum:) doktorum ayri yaziyo forumdan ayri skistiriyolar derken kan vermistim. Darisi basiniza ins ♥♥gelsin bebisler
Maşallah kısa süreye çok şey sığdırmışsınız ama çok beklemeden de kavuşmuşsunuzben 15 aydır bekliyorum eşimin değerleri iyi diye üstüne pek düşmedik kendi dertlerime koşturuyorum. Bir sene dolunca hormon testleri vs hem pko çıktı ortaya hem haşimato şuanda bir yandan tiroid hapları bir yandan klomen uğraşıp duruyorum
Benim yumurtamın biri büyümüş 6 güne diğerleri kıpırdar mı sizde hepsi aynı anda mı büyümüş
Ben kendi testlerimi daha bebek denemeye baslamadan yaptirmistim iyi ki yaptirmisim bende de biraz tsh yuksekti ilac kullaniyorum:) valla artik eskisi gibi kolay hamile kalinmiyor. Tum arkDaslarim aylarca ugrasti. Ne kdr destek o kdr iyibu arada doktor soyle bi testte yapmisti genital bolge antikoruna bakiyor bazen tiroid o bolgede antikor uretip spermlri oldurebiliyormus. Bir sorun cikmamisti ama varsa bilelim demisti aklinda olsun basit biseyl
Benim de tsh 4.5 çok yüksek bir değer değil ama gebelik için 2 civarı gerektiği için ilaca başladım. İlk defa duydum bunu doktoruma bir sorayım teşekkürler
Benimde 5.4 tu bunlar bisey degil♥ Guzel haberlerini bekliyoruz
Ben soğan kürünü yaptım ama yumurta mı büyütmedi adet olduğumda çok ağrım oldu daha sonra doktor klomene başlattı ve 18 Ekimde adet oldum 22 sinde klomene başladım. 26 sında kontrole gittim 9mm olmuştu 31 inde gittim ve 19.5 mm olmuştu ve doktor bugün yarin çatlıycak dedi ve gün aşırı ilişki önerdi çatlama iğnesi yapmadı, 3 Kasım’da bir daha gittim ve yumurta çatlamıştı ve 14 Kasım’da test yaptım çift çizgi çıktıKızlar Merhaba, aranıza yeni katıldım1,5 yıllık evliyim yeni yeni bebiş düşünüyoruz. Bende pco ve guatr olduğu için regl düzenim yok malesef. Ekim 25 gibi muayene oldum. Değerlerim normal doktorum duphaston ve folik asitle tedaviye başlayalım dedi. 10 gün kullandıktan 3 gün sonra regl oldum ve reglmin 3.günü kontrole gittim ama yumurtalarım hiç büyümemiş. Klomene başlayalım dedi ve dün ilacım bitti. Bugün kontrole gittik ve yumurtalarım büyümemişler bi tanesi 11mm olmuş reglmin 10.günü bugün. Biraz daha büyümeleri için 5/6 gün var dedi. Sizce durum nasıl ? Çatlatma iğnesini 6 gün sonra vurulucam sizce soğan kürünü 6.cı güne kadar yapayım mı? 15 gün yapılması gerekiyormuş aslında. Yumurtalarım büyürmü acaba?
Ben soğan kürünü yaptım ama yumurta mı büyütmedi adet olduğumda çok ağrım oldu daha sonra doktor klomene başlattı ve 18 Ekimde adet oldum 22 sinde klomene başladım. 26 sında kontrole gittim 9mm olmuştu 31 inde gittim ve 19.5 mm olmuştu ve doktor bugün yarin çatlıycak dedi ve gün aşırı ilişki önerdi çatlama iğnesi yapmadı, 3 Kasım’da bir daha gittim ve yumurta çatlamıştı ve 14 Kasım’da test yaptım çift çizgi çıktıDün idear testi verdim 48.59 yani 12 günlük hamileymişim
Allahım tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsinYaaa çok mutlu oldum Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı masip etsin canım bana da dua et olur mu inşallah benimde bebeğim olur☺☺ Birde klomen çoğul gebelik yapıyomus dıyorlar bılgınız var mı dogrulugundan?
Klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum Doktor 36 Saat sonra iliski onerdi 1 kez birlikte lik yeterlimidir
Yani aslında benim tedavim gibi ilerlemiş seninkide dr bana da aynısını söyledi 5 gün sonra iğne yapılacak ama bende o zaman sormayı düşünüyorumdruna ulasıp soramaz mısın bende bilemiyorum ki
Sonuç aldiniz mi ayni durumdayizİnsülin direncinizi de mutlaka ölçtürün derim, pkoyla ilişkili tamamen ve regl düzenini de etkiliyor. Ben 2 aydır inofolic combi kullanıyorum, normalde adetlerim düzenlidir birkaç aydır 3-5 gün gecikme yaşıyordum bu hapa başladıktan sonra tam gününde oldum hem de daha berrak ve sağlıklı bir adet geçirdim. Myo inositol takviyesi pkoyu olumlu etkiliyor. Bununla birlikte klomene başladım yumurtam büyüdü ve çatladı şimdi sonucu bekliyorum.
Sonuç aldiniz mi ayni durumdayiz
Ya catlatma ignesi + klomenle kimse hamile kalamiyo sanirim yok denecek kadar azAlamadım maalesef, bu ay tekrar klomen kullandım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?