Gebeliğe Hazırlık Klomen+Soğan Kürü+Çatlatma İğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53
Kızlar Merhaba, aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim yeni yeni bebiş düşünüyoruz. Bende pco ve guatr olduğu için regl düzenim yok malesef. Ekim 25 gibi muayene oldum. Değerlerim normal doktorum duphaston ve folik asitle tedaviye başlayalım dedi. 10 gün kullandıktan 3 gün sonra regl oldum ve reglmin 3.günü kontrole gittim ama yumurtalarım hiç büyümemiş. Klomene başlayalım dedi ve dün ilacım bitti. Bugün kontrole gittik ve yumurtalarım büyümemişler bi tanesi 11mm olmuş reglmin 10.günü bugün. Biraz daha büyümeleri için 5/6 gün var dedi. Sizce durum nasıl ? Çatlatma iğnesini 6 gün sonra vurulucam sizce soğan kürünü 6.cı güne kadar yapayım mı? 15 gün yapılması gerekiyormuş aslında. Yumurtalarım büyürmü acaba?

Bende pko tsh ve prolaktin yüksekliği var ilaçlara başladım bununla ilgili çoğu kişi de çörek otu bal tarçın kürü önerdi sizde araştırın

Bende pko tsh ve prolaktin yüksekliği var ilaçlara başladım bununla ilgili çoğu kişi de çörek otu bal tarçın kürü önerdi sizde araştırın

Evet onuda duymuştum ama adet döneminin 2.günü baslamak gerekıyormus. Benım bugun 10.günüm inşallah gerek kalmaz ama olmadı gelecek aya denerim

Evet onuda duymuştum ama adet döneminin 2.günü baslamak gerekıyormus. Benım bugun 10.günüm inşallah gerek kalmaz ama olmadı gelecek aya denerim
Bende bu ay adet olucam kesin denemeyi düşünüyorum eğer sonuç alırsam sizede dönüş sağlarım inşallah allah nasip eder 2020 hamile gireriz

İnsülin direncinizi de mutlaka ölçtürün derim, pkoyla ilişkili tamamen ve regl düzenini de etkiliyor. Ben 2 aydır inofolic combi kullanıyorum, normalde adetlerim düzenlidir birkaç aydır 3-5 gün gecikme yaşıyordum bu hapa başladıktan sonra tam gününde oldum hem de daha berrak ve sağlıklı bir adet geçirdim. Myo inositol takviyesi pkoyu olumlu etkiliyor. Bununla birlikte klomene başladım yumurtam büyüdü ve çatladı şimdi sonucu bekliyorum.

İnşallah hayırlı haberlerini alırız evet bende matofin kullanıyorum yumurtalarıda geliştiriyormuş. Sizin yumurtalar ne kadar büyüdü 10.günde 11mm normal mi acaba?

Sogan kurunu hic karistirma bence. Buyume normal ben 20mm de igne olmustum 15. Gunumdu.

Pconuz varsa bu arada klomen ve cat ignesinden once inofolic combi + glifor ile sonuc alirdinuz belkide. Siz simdi inofolic combi ya da promotil woman kullanin yaninda mutlaka

İnşallah hayırlı haberlerini alırız evet bende matofin kullanıyorum yumurtalarıda geliştiriyormuş. Sizin yumurtalar ne kadar büyüdü 10.günde 11mm normal mi acaba?

İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Benim biraz karmaşık ilerledi. Adetimin 13. Günü kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora ilk kontrole gittim 29 ve 10 mm iki yumurta vardı doktor 29 mm olan kiste dönüşmüş demişti, 2 gün sonra kendi doktoruma gittim durumu anlattım eğer kist olduysa 10 mm olanı baskılar büyümez ama gel yine de bir bakalım dedi ve 16 mm yumurta gördü, 29 mm olan küçülmüş ve çatlamış rahim kalınlığında gebeliğe çok uygun bu ay tutabilir dedi. Bende bu umutla bekliyorum 12 gün kaldı bata
Sizin yumurtalarınız da gelişebilir daha erken

Pconuz varsa bu arada klomen ve cat ignesinden once inofolic combi + glifor ile sonuc alirdinuz belkide. Siz simdi inofolic combi ya da promotil woman kullanin yaninda mutlaka♥

Siz de pkolu muydunuz? Tebrik ederim gebeliğinizi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ya inşallah hepimizinki tutar Bende durum nasıl ilerleyecek bilmiyorum. 6 gün sonra iğne vurulacak acaba diğerleride büyür mü?

Siz de pkolu muydunuz? Tebrik ederim gebeliğinizi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin insallah darisi basiniza. Hayir pcolu degilim ama faydasini cok okudugum icin bir ay inofolic diger ayda promotil woman ictim hatta esime de promotil man almistim. Ne kadar saglikli olursak hersey o kadar saglikla gelisir dusuncesiyle. Cok aradtirdim kafayi kirmistim bir ara

Amin inşallah bir süre sonra insan kafayı kırıyor gerçekten şuan bende başka ne takviye alabilirim ne yapabilirim diye araştırıp duruyorum

Amin inşallah bir süre sonra insan kafayı kırıyor gerçekten şuan bende başka ne takviye alabilirim ne yapabilirim diye araştırıp duruyorum

Of siz bizim dolabi gorseydiniz resmen o masrafa tup bebek yapardik keciboynuzlari , ari sutu bal polen propolis karisimlari , kuruyemis kurleri. Beeo diye dogal bi marka var ondan ham bal propolis keciboynuzu karisimi aliyodum. Esime o kdr cok sey yedirdim iyi dayanmis. 5. Ayimda hamile kaldim Allah ya bana ya esime acidi bu arada birde preseed jel almistim ondan da kullandim. Bazen diyorum yaptiklarimi degil yapmadiklarimi saysam daha kolay birde hamile kaldigim ay adetin 8 ve 9. Gununde maydanoz sut buharina oturdum tarifi forumda var♥ Sirayla deneyin her ay yeni bir umut

Okurken yoruldum ben, sen kimbilir uğraşırken ne kadar çabaladın. Valla biz 2.ayımız yeni düşünüyoruz ama regl düzensizliğim oldugundan dr gıdelım bı bakalım bı sorun mu var falan dıye gıttık tedavıye basladık oylece

Maşallah kısa süreye çok şey sığdırmışsınız ama çok beklemeden de kavuşmuşsunuz ben 15 aydır bekliyorum eşimin değerleri iyi diye üstüne pek düşmedik kendi dertlerime koşturuyorum. Bir sene dolunca hormon testleri vs hem pko çıktı ortaya hem haşimato şuanda bir yandan tiroid hapları bir yandan klomen uğraşıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…