- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
bisde uykudan uyandık
Oyle cok guzel oluyor yaa biz bikere kustuk ikimizde uyuyamadok sat 3donup duruyoruz sonra baktim supurgesini almis yanasiyo
Sen yarin sabh yap cnm .herkese ornek ollursun 12.gunde pozitif cikaraken iyisi mi yapmayım kimsede yok zaten
hahahahahhaaa ama ya negatif çıkarsaSen yarin sabh yap cnm .herkese ornek ollursun 12.gunde pozitif cikarak
amiin inşallah daa..Sen yarin sabh yap cnm .herkese ornek ollursun 12.gunde pozitif cikarak
Pozitif cikcakkkk cnm hersey yolundaydı tedavi surecinde bazi belirtilerde var neden olmasin bi cesaret kaba iseyip test kitine damlatscsin sonracigimaaaa o guzel iki cizgiyi goreceksin bu bebeginin ilk fotoğrafı olacak unutmaamiin inşallah daa..
İnşallahhPozitif cikcakkkk cnm hersey yolundaydı tedavi surecinde bazi belirtilerde var neden olmasin bi cesaret kaba iseyip test kitine damlatscsin sonracigimaaaa o guzel iki cizgiyi goreceksin bu bebeginin ilk fotoğrafı olacak unutma
Korku normal canim.ben test yaparken bacaklarim tutmuyor lavabodan tutuyorum ayakta durabilmek icinİnşallahhama nedense ürküorum
insallah öle olur bakalımm canımKorku normal canim.ben test yaparken bacaklarim tutmuyor lavabodan tutuyorum ayakta durabilmek icin. Ama seninki oldu bence boşuna korkmusum diyeceksin cnm
Insallah canim .hemennyaz buraya hee :)insallah öle olur bakalımm canım
oohhh valla beni de bastıBen cikiyorum canim cok uyku bastirdi yemegimide yaptim .azcik sekerleme yapiyimm
sabah yapar yazarm canımmInsallah canim .hemennyaz buraya hee :)
Uyandimmmmoohhh valla beni de bastıbeni de al yanına
belki de eve gidince yaparım hemenInsallah canim .hemennyaz buraya hee :)
aayyy bayılırm tursuyaaaUyandimmmm.kiz ruyamda seni gördüm . Yattim kaljinca tursu malzemesi almaya giderim diye düşünüyordum uyuyakalmisim senle tursu kuruyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?