- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Hoşgeldin canım ben de iğne 24 uydu :) bekliyoruzKızlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de sizler gibi bekleyenler kervanindayim. .Bu ay klomen kullandım 28 nde çatlatma ignemi yaptım iğneden sonraki 5. günüm beklemedeyim ilk denemede zor biraz pek umudum yok ama işte insan umutlanmadan da yapamıyor :) umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir
Inşallah bakalım cnm :) göğsündeki uçların kararmaya başladıCanim ihlamur falan varsa kaynatta ic hasta olma sakin ha. O islaklik hissi insani nasi tedirgin ediyor demi. Ay araya hamile kadin girdi parmagim dokundu . Bu hamile kadin sensin canim
Hosbuldum :) benden 4 gün daha ondesin inşallah birkaç gün içinde müjdeli haberi paylaşirsin bizimleHoşgeldin canım ben de iğne 24 uydu :) bekliyoruz
Rica ederim canim. Allah yüzümüzu güldürsun insallahOylemi tamam tatlim cok saol ya gercekten cok rahatlattin beni
Hadi insallah canim yaa . Peki uclarda aci varmi .benimkinin hic ucu yoktu uclari ciktiInşallah bakalım cnm :) göğsündeki uçların kararmaya başladıumut var gbi
Hosgeldin aramiza canimm. Bu tedaviler icin dr 6 ay diyor her ay sansimiz %25mis. Insallah denk gelirde tutar bebeklerimizKızlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de sizler gibi bekleyenler kervanindayim. .Bu ay klomen kullandım 28 nde çatlatma ignemi yaptım iğneden sonraki 5. günüm beklemedeyim ilk denemede zor biraz pek umudum yok ama işte insan umutlanmadan da yapamıyor :) umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir
İnsallah canım hepemiz güzel güzel haberler veririzz :)Hosbuldum :) benden 4 gün daha ondesin inşallah birkaç gün içinde müjdeli haberi paylaşirsin bizimle
ama 25 tl canm yaa bu arada baya açıldık benim iğne 70 tlydi muayneye para gitti bi de esime teste verdik 100 küsür bi kaç gün daha beklerim gibiHadi insallah canim yaa . Peki uclarda aci varmi .benimkinin hic ucu yoktu uclari ciktielimi dokunamiyotum cok acuyo dus slitken su bile acitiyo oyle bi hassasiyet var uclarda . Ya canimm bnce sen getirt su erken gebelik testinide yapp
Valla canim dogru diyorsun tedavide ucretki old icin bizde ayni durumdayiz. O zman bekle bosverama 25 tl canm yaa bu arada baya açıldık benim iğne 70 tlydi muayneye para gitti bi de esime teste verdik 100 küsür bi kaç gün daha beklerim gibiuçları geçen cok ağrıdı ve felaket sıcaklık vardı canım dün kararmıs baya dikkatimi çekti hadi hyrlsi
Valla canim dogru diyorsun tedavide ucretki old icin bizde ayni durumdayiz. O zman bekle bosveryeni uyandim kiz uykumu hic alamiyorum uykuya doymuyorum bide burnumun ici yara agzimdan nefes alıyorum boğazım kurumus nefes alamama hissine uyandim yoksa daha uyurdum . Uclari karardiysa bebis vardır bende bi kac gun sonra bakicam renk degisimi varmi diye . Akşam bugun yok dinlencem
yesss ballim
burnunun içine vazelin sür canım.. bi de teramisin die krem var ondan sür onlar iyileştirirKizlar ben bu burun yarami ikinsenedir geciremedim ameliyat olayim dedim dr yapmadi da. Nefes alamiyorum bende afedersiniz pis sanip sureklu suyla tenizlemeye çalışıyorum oda yara yapiyomus kabuk bagliyor nefes alamıyorum yaa cok kotu bir his.
Teramisin kullanıyorum canim haninsu goz merhemi olan minik varya ondan sur dedi dr suruyorumda kalici cozUm degil bide acaip yaglandiriyor yüzümu.vazelin deneyim bi sagol cnmburnunun içine vazelin sür canım.. bi de teramisin die krem var ondan sür onlar iyileştirir
vazelin dene canim pamuk gibi yapıoTeramisin kullanıyorum canim haninsu goz merhemi olan minik varya ondan sur dedi dr suruyorumda kalici cozUm degil bide acaip yaglandiriyor yüzümu.vazelin deneyim bi sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?