klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Hoşgeldin canım ben de iğne 24 uydu :) bekliyoruz

Inşallah bakalım cnm :) göğsündeki uçların kararmaya başladı umut var gbi
Hadi insallah canim yaa . Peki uclarda aci varmi .benimkinin hic ucu yoktu uclari cikti elimi dokunamiyotum cok acuyo dus slitken su bile acitiyo oyle bi hassasiyet var uclarda . Ya canimm bnce sen getirt su erken gebelik testinide yapp

Hosgeldin aramiza canimm. Bu tedaviler icin dr 6 ay diyor her ay sansimiz %25mis. Insallah denk gelirde tutar bebeklerimiz ben serephone kullandim sabah aksam 5gun ilişki gunleri yazdi ardindan kontrol dun kontrole gittim solda 19mm yumurta oluşmuş catlatma ignesi yazmadi cunku yumurta kendiliginden catlamaya baslamis gun asiri ilişki dedi . Arada bi igne yapsaydi keske diye icimden geciyor ama ne bileyim hayirlisi budur insallah. Bat 15 eylul . Insallahh gelmezzz . Hayirlisi olsun hepimiz beklemedeyiz. Sende belirtiler varmi canim

Hadi insallah canim yaa . Peki uclarda aci varmi .benimkinin hic ucu yoktu uclari cikti elimi dokunamiyotum cok acuyo dus slitken su bile acitiyo oyle bi hassasiyet var uclarda . Ya canimm bnce sen getirt su erken gebelik testinide yapp
ama 25 tl canm yaa bu arada baya açıldık benim iğne 70 tlydi muayneye para gitti bi de esime teste verdik 100 küsür bi kaç gün daha beklerim gibi uçları geçen cok ağrıdı ve felaket sıcaklık vardı canım dün kararmıs baya dikkatimi çekti hadi hyrlsi

Valla canim dogru diyorsun tedavide ucretki old icin bizde ayni durumdayiz. O zman bekle bosver yeni uyandim kiz uykumu hic alamiyorum uykuya doymuyorum bide burnumun ici yara agzimdan nefes alıyorum boğazım kurumus nefes alamama hissine uyandim yoksa daha uyurdum . Uclari karardiysa bebis vardır bende bi kac gun sonra bakicam renk degisimi varmi diye . Akşam bugun yok dinlencem

aynen bendede

Kizlar ben bu burun yarami ikinsenedir geciremedim ameliyat olayim dedim dr yapmadi da. Nefes alamiyorum bende afedersiniz pis sanip sureklu suyla tenizlemeye çalışıyorum oda yara yapiyomus kabuk bagliyor nefes alamıyorum yaa cok kotu bir his.

burnunun içine vazelin sür canım.. bi de teramisin die krem var ondan sür onlar iyileştirir

burnunun içine vazelin sür canım.. bi de teramisin die krem var ondan sür onlar iyileştirir
Teramisin kullanıyorum canim haninsu goz merhemi olan minik varya ondan sur dedi dr suruyorumda kalici cozUm degil bide acaip yaglandiriyor yüzümu.vazelin deneyim bi sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…