- 2 Eylül 2015
- 18
- 7
- 1
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Saol tatlimSoğan kürü diye yaz nette bulursun canım içeriyi temizlio ben iki ay ictim adetlerim kısa zamanda gelirdi gününü uzattı günde iki kere yemeklerden on dakka önce bi soğanı yıkayıp iyice dorde bölüosun bir bardktan fazla suya koyuyosun kaynatıp ılıklasnca içiosn suyunu ilk ay adetin 7.günü baslayıp 15 gün içiosun snraki aylarda adet olmana 10 gün kala 7_8 gün içiosun 4 ay devam edilebiliyo bu küre
Mrb canim cok guzel masallah supanallah. Allah kucagin almayida nasip etsin. Kullanici adindan anladigim kadariyla pcos vardi sanırım? Benim problemim pcos. Ayrica gercekten hamilelik bekirtisibile adet belirtileri ayni.ama nedense ben hep hamile kaldigimda hissedecegimi düşünüyorumMerhaba kızlar
Kendinizi sakın dinlemeyin herşeyi oluruna bırakın.
Ben ilk denemede çatlama iğnesiyle hamile kaldım ama hiç kafama takmadan.
Belirti hissettim mi derseniz regl olmakla aynı duyguydu ve hamileliğimi bu sayede 3. Haftasında öğrendim.
Ilk günler bulantı olmuyor baş Dönmesi va de olmadı bende. Bulantılar 6. Haftamda başladı hala devam ediyor. Sadece çok fazla akıntı oldu. Her dakika aman regl oldum kanamam geldi hissi yaşadım. Ve ayrıca göğüslerimin uçları hiç olmamasına rağmen aniden Büyüdü.
Hoşgeldin com benim :) davet mi kırmadan için sağol :)) ben grip ol cam gbi sanırım usuorum hapsutuyorm.. ama adet olcakmism gbi islaklk hssediorn gunu en yakin ben varimm dua etMerhaba kızlar
Kendinizi sakın dinlemeyin herşeyi oluruna bırakın.
Ben ilk denemede çatlama iğnesiyle hamile kaldım ama hiç kafama takmadan.
Belirti hissettim mi derseniz regl olmakla aynı duyguydu ve hamileliğimi bu sayede 3. Haftasında öğrendim.
Ilk günler bulantı olmuyor baş Dönmesi va de olmadı bende. Bulantılar 6. Haftamda başladı hala devam ediyor. Sadece çok fazla akıntı oldu. Her dakika aman regl oldum kanamam geldi hissi yaşadım. Ve ayrıca göğüslerimin uçları hiç olmamasına rağmen aniden Büyüdü.
Canim ihlamur falan varsa kaynatta ic hasta olma sakin haHoşgeldin com benim :) davet mi kırmadan için sağol :)) ben grip ol cam gbi sanırım usuorum hapsutuyorm.. ama adet olcakmism gbi islaklk hssediorn gunu en yakin ben varimm dua etbizede
Canimmmadem prob yok desteknicin inofolic dene. Kutusu 25 tl al bir zarari yok yan etkisi falan yok .ben gunde 1 julkandim ise yaramadi genelde gunde 2 kullaniyorlarmis ben bilmedim 1 kullandim nasip olmadiAyyy kizlarrr napcam ben ya cok daraldim offfff
Faydasi oluyomu peki tatlimCanimmmadem prob yok desteknicin inofolic dene. Kutusu 25 tl al bir zarari yok yan etkisi falan yok .ben gunde 1 julkandim ise yaramadi genelde gunde 2 kullaniyorlarmis ben bilmedim 1 kullandim nasip olmadi
Suan seninn icin en mantıklısı bu ilac illa ilac destegi istiyosanCanimmmadem prob yok desteknicin inofolic dene. Kutusu 25 tl al bir zarari yok yan etkisi falan yok .ben gunde 1 julkandim ise yaramadi genelde gunde 2 kullaniyorlarmis ben bilmedim 1 kullandim nasip olmadi
Canim bana olmadi ama ben yankis kullanmisim obyizden fayda etmemis olabilir bilmiyorum arastir yorumlari falan oku aklina yatarsa al canimFaydasi oluyomu peki tatlim
Baktim internettende cnm pko icin veriliyomus yani sendede muhtemelen pko yoksa tutmamistirSuan seninn icin en mantıklısı bu ilac illa ilac destegi istiyosan
Esimle konustum haftaya sali doktra gidicez dua edin banaaaa...Baktim internettende cnm pko icin veriliyomus yani sendede muhtemelen pko yoksa tutmamistir
Bende pco var canim malesef.genelde pcolular kullaniyor ama hoc bi prob olmayanda gebeligi hizlandirmak için aliyor.yani senin duruma uygun. Sen ne zamandir istiyosun bebis. Bide bunun hap olani var ben toz kullandimBaktim internettende cnm pko icin veriliyomus yani sendede muhtemelen pko yoksa tutmamistir
1 senedir canim deniyoruz olmuyoBende pco var canim malesef.genelde pcolular kullaniyor ama hoc bi prob olmayanda gebeligi hizlandirmak için aliyor.yani senin duruma uygun. Sen ne zamandir istiyosun bebis. Bide bunun hap olani var ben toz kullandim
Cnim yanlis anlamazsan bir sey diyecegim. Eger saglik guvenceniz yoksa ve sijintilar icinde dr a gidecekseniz bence adetini bekle adetinin 2.yada 3. Gunu git cunku ted. Baslayacaksada bu gunler baslaniyor hormonlar da bu gunlerde bakılıyor. Kendine iki masraf etme. Adetsiz gittiginde sana diyecegi sey su adet olunca gellEsimle konustum haftaya sali doktra gidicez dua edin banaaaa...
Insallah olur canim. Dualarim seninle . Ben 10 aylik evliyim 6 ay oldu deneyeli acele etmemin sebebi pco olmasi yumurtlama olmuyo lh yuksek cikiyo.1 senedir canim deniyoruz olmuyo
Oylemi tamam tatlim cok saol ya gercekten cok rahatlattin beniCnim yanlis anlamazsan bir sey diyecegim. Eger saglik guvenceniz yoksa ve sijintilar icinde dr a gidecekseniz bence adetini bekle adetinin 2.yada 3. Gunu git cunku ted. Baslayacaksada bu gunler baslaniyor hormonlar da bu gunlerde bakılıyor. Kendine iki masraf etme. Adetsiz gittiginde sana diyecegi sey su adet olunca gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?