klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Saol tatlim

Kizlar yine ben geldim. Bura bana hastalik oldu valla cikinca aklim hep burdaki tatli sohbette kaliyor . Ters lalecigim senide seviyoruz tabikiii. Ben sana simdi ne oldugunu ozelden yazarim . Bu arada kizlar bu mide bulantisi bendede var ama cokkk erken diye ihtimal vermedimde ters lale senle gununuz ayni gidiyorya acebaa yoksaa miyizzz . Bazen diyorum ac tavuk kendini bugday ambarinda görürmus. Neyse kzulkr a son bi hafta bizede 2haftacik kaldi hayırlısı olsun kendimi cok dinlememeye çalışıyorum . Bu arada ters lale akintilar yumurtlama belirtisi olmasin canim bu gunler yumurtlama gunlerimiz bizim.

Merhaba kızlar
Kendinizi sakın dinlemeyin herşeyi oluruna bırakın.
Ben ilk denemede çatlama iğnesiyle hamile kaldım ama hiç kafama takmadan.
Belirti hissettim mi derseniz regl olmakla aynı duyguydu ve hamileliğimi bu sayede 3. Haftasında öğrendim.
Ilk günler bulantı olmuyor baş Dönmesi va de olmadı bende. Bulantılar 6. Haftamda başladı hala devam ediyor. Sadece çok fazla akıntı oldu. Her dakika aman regl oldum kanamam geldi hissi yaşadım. Ve ayrıca göğüslerimin uçları hiç olmamasına rağmen aniden Büyüdü.

Mrb canim cok guzel masallah supanallah. Allah kucagin almayida nasip etsin. Kullanici adindan anladigim kadariyla pcos vardi sanırım? Benim problemim pcos. Ayrica gercekten hamilelik bekirtisibile adet belirtileri ayni.ama nedense ben hep hamile kaldigimda hissedecegimi düşünüyorum

Hoşgeldin com benim :) davet mi kırmadan için sağol :)) ben grip ol cam gbi sanırım usuorum hapsutuyorm.. ama adet olcakmism gbi islaklk hssediorn gunu en yakin ben varimm dua et bizede

Hoşgeldin com benim :) davet mi kırmadan için sağol :)) ben grip ol cam gbi sanırım usuorum hapsutuyorm.. ama adet olcakmism gbi islaklk hssediorn gunu en yakin ben varimm dua et bizede
Canim ihlamur falan varsa kaynatta ic hasta olma sakin ha . O islaklik hissi insani nasi tedirgin ediyor demi. Ay araya hamile kadin girdi parmagim dokundu . Bu hamile kadin sensin canim

Canimmmadem prob yok desteknicin inofolic dene. Kutusu 25 tl al bir zarari yok yan etkisi falan yok .ben gunde 1 julkandim ise yaramadi genelde gunde 2 kullaniyorlarmis ben bilmedim 1 kullandim nasip olmadi
Suan seninn icin en mantıklısı bu ilac illa ilac destegi istiyosan

Baktim internettende cnm pko icin veriliyomus yani sendede muhtemelen pko yoksa tutmamistir
Bende pco var canim malesef.genelde pcolular kullaniyor ama hoc bi prob olmayanda gebeligi hizlandirmak için aliyor.yani senin duruma uygun. Sen ne zamandir istiyosun bebis. Bide bunun hap olani var ben toz kullandim

Esimle konustum haftaya sali doktra gidicez dua edin banaaaa...
Cnim yanlis anlamazsan bir sey diyecegim. Eger saglik guvenceniz yoksa ve sijintilar icinde dr a gidecekseniz bence adetini bekle adetinin 2.yada 3. Gunu git cunku ted. Baslayacaksada bu gunler baslaniyor hormonlar da bu gunlerde bakılıyor. Kendine iki masraf etme. Adetsiz gittiginde sana diyecegi sey su adet olunca gell

Oylemi tamam tatlim cok saol ya gercekten cok rahatlattin beni

Kızlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de sizler gibi bekleyenler kervanindayim. .Bu ay klomen kullandım 28 nde çatlatma ignemi yaptım iğneden sonraki 5. günüm beklemedeyim ilk denemede zor biraz pek umudum yok ama işte insan umutlanmadan da yapamıyor :) umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…