- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Valla guvenim sarsikdi biraz cnm. Normalde adetin 12 13.gunu gidiliyor demi kontrolebeni dier doktormda geç çağırmistı bu doktorumk erken çağırdı bi de idrara sıkış gel dedi alttan muayne etmicek sanırım artık..
Migde bulantısı bendede var ya hemde bazen afedersiniz istifra yapacak gibi oluyorum ateş basiyo ama karın kasikagrisida devam ediyo jelfitilden sanırım senin nasıl gectiki kasık agrin hemen kötü düşünme insallah gebeliktendr benzer hisler gebeliktede olabiliyormus sonuçta iyi dusun iyi olsun Allah gönlünden geçeni önce gobusune sonra kucagna versin insallah hayırlısıyla sağlıkla..arkadaslar bendede grip başlangıcı var heralde dünden beri bogazım agrıyo yutkunamıyorm. test yapmama tam 5 gün kaldı ve o kasıktaki batmalar agrılar gecti normal adet agrıları basladı. heralde bu ayda olmadıama mide bulantısıda oluyo arada bir acaba ignenin yan etkisimidir? ümidimide yitirmek istemiyorum beklemekteyim
inşallah canım amiiin hepimize versin inşallah!! sen bence büyük ihtimalle hamile olabilirsinMigde bulantısı bendede var ya hemde bazen afedersiniz istifra yapacak gibi oluyorum ateş basiyo ama karın kasikagrisida devam ediyo jelfitilden sanırım senin nasıl gectiki kasık agrin hemen kötü düşünme insallah gebeliktendr benzer hisler gebeliktede olabiliyormus sonuçta iyi dusun iyi olsun Allah gönlünden geçeni önce gobusune sonra kucagna versin insallah hayırlısıyla sağlıkla..
Çok geçmiş olsun cnm fena hastalanmışsın demekbu beden yorgunluğuyla zor canımmtek burnumdan nefes alabiliorm bazen gülüorm kendime nefes alırken daha doğrusu almaya çalışırken
Banada dr verdi iğneden sonra 3gun ilişki sonrasında jelfitile başla dedi 15 tane bakalım progesteron eksikliği ve hormonal bozukluklar için yaziyo endikasyonlarda 5gun sonra belli olur sende iyi dusun umudunu kaybetme hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle...inşallah canım amiiin hepimize versin inşallah!! sen bence büyük ihtimalle hamile olabilirsininşallah beklememiz son bulur artık! jelfitil nedir? ben öyle bişey kullanmadım hic
BENİ ÖNCEKİ DOKTORM GEÇ ÇAĞ3IRMISTI CANM..Valla guvenim sarsikdi biraz cnm. Normalde adetin 12 13.gunu gidiliyor demi kontrole
GRİP Olmusum çook fenaa. haaaapşuuu!!!Çok geçmiş olsun cnm fena hastalanmışsın demek
erkende olabilir canım, ama sıkma canını sakın Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize..Yine negatif gördük arkadaşlaraz önce evde test yaptım sonuç hüsran 1- 2gune adet günü yaklasiyo erkenmi davrandım sizce teste yoksa bidahaki seferemi kaldı..
Kendimi hamileyim diye kaptırmak istemedim üzülmemek için ama yinede insanın morali bozuluyohayırlısı olsun ne diyim eşim çok üzülecek yine..
GRİP Olmusum çook fenaa. haaaapşuuu!!!. süreklmi burnm akıo sürekli bazen silmeye yetisimiorm
Nbud3 oyle yapti guvenim sarsıldı cnmY
BENİ ÖNCEKİ DOKTORM GEÇ ÇAĞ3IRMISTI CANM..
vardır bi bildiği doktorurunun canım.Nbud3 oyle yapti guvenim sarsıldı cnm
Canim uzulmek için erken bence. Adetin gecerse yap tesri bence cnmYine negatif gördük arkadaşlaraz önce evde test yaptım sonuç hüsran 1- 2gune adet günü yaklasiyo erkenmi davrandım sizce teste yoksa bidahaki seferemi kaldı..
Kendimi hamileyim diye kaptırmak istemedim üzülmemek için ama yinede insanın morali bozuluyohayırlısı olsun ne diyim eşim çok üzülecek yine..
Amin canım hayırlısı olsun ne diyim kist tedavisi suydu buydu derken gebelik için tedaviye basladik 15aylik evliyim hiç korunmadik olmadi kisttenmis kist geçti yine olmadi moralim çöktü resmen..erkende olabilir canım, ama sıkma canını sakın Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize..
Bulmiyorumki cnm yine igne yapmayacakti sanirimvardır bi bildiği doktorurunun canım.
Ah kıyamam yaa boş boş mandalina ye canm iyi gelir bide ıhlamur iç içine çubuk tarcın karabiber at azcık çok iyi geliyo bemm special bi tarifimnvar ıhlamurda hem tadı çok gzl hemde zımba gibi yapıyoGRİP Olmusum çook fenaa. haaaapşuuu!!!. süreklmi burnm akıo sürekli bazen silmeye yetisimiorm
evet erken olabilir canım bakarsın belki adet görmezsin, tekrar yaparsın test. ama olmadıysada cok üzme kendini vardır herseydebi hayır. cok sabırlı olmamız laZm ama cok zor biliyorumm.. bende yarın test yapmayı düsünüyorum ama cesaretim yokYine negatif gördük arkadaşlaraz önce evde test yaptım sonuç hüsran 1- 2gune adet günü yaklasiyo erkenmi davrandım sizce teste yoksa bidahaki seferemi kaldı..
Benimde açıkçası cesaretimyoktu eşim aradı yap dedi gittim aldım yaptım sonuç husranevet erken olabilir canım bakarsın belki adet görmezsin, tekrar yaparsın test. ama olmadıysada cok üzme kendini vardır herseydebi hayır. cok sabırlı olmamız laZm ama cok zor biliyorumm.. bende yarın test yapmayı düsünüyorum ama cesaretim yok
Inşallah sen pozitifi görürsün canım çok isterim isteyen herkese tez zamanda bebislerini nasip etsin Rabbim..evet erken olabilir canım bakarsın belki adet görmezsin, tekrar yaparsın test. ama olmadıysada cok üzme kendini vardır herseydebi hayır. cok sabırlı olmamız laZm ama cok zor biliyorumm.. bende yarın test yapmayı düsünüyorum ama cesaretim yok
bence doktor cagırdıysa git canım pes etmemek lazım. biliyorum cok zor Allah sabir versin bu yoldan gecen herkese. bende bu sabah test yaptım ama bişey anlamadım. ilk baktıgımda ikinci cizgi yok ama ışıga tuttugum zaman ikinci cizgi cok silik cıkıyo. kafam karıstı bi kac gün daha bekleyip tekrar yapacamInşallah sen pozitifi görürsün canım çok isterim isteyen herkese tez zamanda bebislerini nasip etsin Rabbim..
Kan testi yaptir bence yinede sen bilirsin tabi haberdar et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?