klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Catlatma ignesinden sonra kasik agriniz oldumu ben perşembe catlatma iğnesi vuruldum ve dün ve özellikle bugün ağrım artti

Evet canım hep böyle söylüyorlar kiminin ciddi kasık ağrıları oluyormuş ama bende öyle bişey olmadı hiç. Sadece çatlatma iğnesinden sonra regl olduğumda çok şiddetli sancım oldu

Kendinize dikkat edin doğal gıdalar tuketin c vitamini alın bu aralar bolca dinlenin derim ben..hayırlısı stresten uzak durun ama akışına bırakın dr bana öyle dedi hayırlısı olsun inşallah sağlığınıza kavusursunuz ve sağlıklı bir yavrunuz olur..

Evet canım hep böyle söylüyorlar kiminin ciddi kasık ağrıları oluyormuş ama bende öyle bişey olmadı hiç. Sadece çatlatma iğnesinden sonra regl olduğumda çok şiddetli sancım oldu
Özellikle sağ tarafım fena sancılı ben zaten yumurtalk kistinden sonra catlatma tedavisine başladım öncesinde katı kistten amelyat olmuştum üst üste kistcikler oluştu çok şükür bitti tedavi inşallah güzel hayırlı sonuçlar verirde istediğimiz bebeklerimize kavusuruz hepimiz..

merhaba arkadaslar bende klomen kullandım bu 2.ayım, ilk ay olmadı. dün kontrole gittim 1tane yumurta olusmus 15mm. paZartesi tekrar gidecem bu ay catlatma ignesi yapılcakmıs. kac mm olması gerekiyor yumurtanın bilgisi olan var mı? cok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum bu ay olacak mı acaba.sizin tecrübeleriniz nelerdir? ayrıca kasıklarımda inanılmaz agrı var özellikle sag tarafta

Yumurta 22 filan olması gerekiyodu sanırım ortalamalarda ağrı da yapar çünkü geliştiriyo büyüyo yumurtaların. Ben bacağımı kendime doğru çekemiyodum ağrıdan çok net hatırlıyorum. İnşallah bu sefer tutturursunuz nasip olur bebek

18 mm olması gerekiyormus

u-mutlu lale pink love doktorumu degstrdim kizlar bi guzelde muayne oldum. Kimyasal gebelikten parca fln kalmamis icin rahat olsun dedi. Sagda pikos denisti eski doktrum aciklama yapmamisti demistim ya sagda minik kistcikler varmis zaten yunurtamda solumda olusmustu dedim soldada var dedi. Ama dah az dedi. Onemli deil polikistik over deil dedi. Bu ay vucydn dinlensin bi daha ki ay adetin 3.gunu serophene kullan dedi normalde gunde 2 tane 5 gunle basliorz ama klomenle gunde 1 5 taneyle yumurtan gelismis yine gunde 1 5 gun kullan dedi adetin 13.gunu idrara sikisip gel dedi yumurtaya bakip ona gore igne yapcak.. alttan muayne gerekmedkce yapmicak sanirim. Buna cok sevndim. Stres yapma sakin rahat ol dedi. Bu ay korunma kendiliginden kalirsan kalirsin kalamazsan ilacina basla dedi endonetrium 6 mm e dusmus 12 mm dl onada bakti. Icin rahatladi.. cok sukur .. smdi sogan kurunw basladim ixebildigim kadar iccem bakalim hayrksi.. siz napiosnz epwydr gorus3nedk ozledm sizi iyisinizdir insallah..

Hayırlısı olsun..

Canım günaydın iyi bi dr bulmana çok sevindim en azından için rahat etmiş ve soru işaretlerin gitmiş belli mantıklıda bi yol izlemiş tedavin için sevdim bu dr u bende bildiğin gibi bu ay dinleniyorum. Adet günümün 3. Gününü bekliyorum bakalım test için

Gunaydinnn canimmmm bizde seni cok ozledik canimm. Dr degistirmekle iyi yapmissin ve drumde gercekten mantikli yaklasmis. Pco olmasina azcik uzuldum ama dr un benimkine cok benziyor banada serephone verdi ve benide hic alttan muayene yapmiyor o acidan rahatim acaba pco olanda serephone klomenden dahami etkili diye dusundum sanda serephone verince. Bende 13.gun kontrole gitmistim izledigi yol benzer geldi canim. Bende sali gunu adet olmam lazim ama hiç olacak gibide degilim olunca dr gitcem. Yeniden ted baslicaz cnm. Oyle bekliyorum yani. Seninde yeni tedavin hayirli olsun canim bana kalirsa sogan suyu yapma yeni genelik atlattin belki iyi gelmeyebilir ben onadan cok tirsiyorum bana iyi gelmedigi icin.... neyse ins sana sifa verir canim. Isler gucler nasil cnm

Daha onceki testlerime bajti gerek duymadi test yapmaya kapsamli bi tedavi uyguladi zaten nerdeyse tum vucut bakti vajinal ultrasonla baya inceledi bi kac aletle hatta parmkla bile baski yapti hem karindan hem icerden. Allah a sukur icim rahat insallah 3.gunu beklmene gerek kalmaz canim korunmuosunz deilmi buay . Seropheneyi bul klomen kullanma dedi vardir bi bildugi die dusunuorum

Pko deil ama kistler var minik minik onemli deil fazla dedi. adetin 3.gunu badla ilaca dedi 13 .gunu fln da gel dedi yunurtayabkarindan bakcak. Tedavi biraz uzun surdu muaynede baya ayrntili bakti gogslermdn sut gelip gelndgne bile bakti kinyasal bazi gebelklerde sut gelirnis hicbi sikinti yok sadce stres yapma dedi. Insallah bu ay dogal yollarla 3umuz de hamile kaliriz bu ay korunna ilaca bi dahaki adetinde basla dedi ilacsiz olurlar insallah

Serophenenin kistlere karsi etkisi dha yuksek demekki canim

Biz korunuyoruz canım. Dr korunun testlere bakalım dedi. Bende korkuyorum bida olur test yapmadan yine düşer diye çok üzücü oluyo sonra. Sadece dr a gitmeden önce 2 kere korunmasız ilişki oldu onuda söyledim dr a daha yumurtlamamışsın bile bişey olmaz ondan dedi. Öyle bi beklentim yok yani olmasını da istemiyorum. Bi bakalım sorun ne ona göre hareket edelim istiyorum. İnşallah önce pink love dan sonrada senden bekliyoruz bu ay

Serophenenin kistlere karsi etkisi dha yuksek demekki canim
Demekki canim eger unutmazsam soracağım canim. Insallah kaliriz cnm benim iki gun kaldi adete hic bi belirti yok :) belki bi gun gecerse test yaparim

Demekki canim eger unutmazsam soracağım canim. Insallah kaliriz cnm benim iki gun kaldi adete hic bi belirti yok :) belki bi gun gecerse test yaparim
Hadi hadi sende bekliyoruz bu ay canımm inşallah pink love diycez.. eğer hastalanırsan da benimle birlikte diğer ayı beklersin artık üzme sakın kendini

Hadi hadi sende bekliyoruz bu ay canımm inşallah pink love diycez.. eğer hastalanırsan da benimle birlikte diğer ayı beklersin artık üzme sakın kendini
Hehehe ins cnim yaa. Ama okmazsa uzulmicem cunku benim desteksiz olmayacak bunu anladim artik

zaten günde 1-2mm büyüyomuş. yarına kadar 20-22mm olması gerekiyor. evet yaa inanılmaz agrı yapiyo. peki sanada igne yapıldımı? sendemi beklemedesin? cok zor bi sürec..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…