klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

içim bosaldı canım yaa ona kalırsa ama yinede bakması lazımdı rahim duvarı kalınlaşıo hamilykenn ona fln bakmalıydı bence..
Hımm incelmiş mi tekrar diye mi bakması lazımdı canım evet bakabilirdi. Sen koruncakmısın bu ay yoksa öyle deniycekmisiniz

Hımm incelmiş mi tekrar diye mi bakması lazımdı canım evet bakabilirdi. Sen koruncakmısın bu ay yoksa öyle deniycekmisiniz
kornmicam canım tabi kanamam bterse azaldı ama btmedi bayladır.. :( yani ne bileyim bakması lazım sonuçta normalde kalınlasması iyi bsey değil hamilelkte beklenıo kalınlasmasını ama normalde kaalın olması sıkıntı.. :KK20::KK20:

kornmicam canım tabi kanamam bterse azaldı ama btmedi bayladır.. :KK43: yani ne bileyim bakması lazım sonuçta normalde kalınlasması iyi bsey değil hamilelkte beklenıo kalınlasmasını ama normalde kaalın olması sıkıntı.. :KK20::KK20:
Bnm bayramdan sonra gittiğimde bakmıştı dr cnm yumurtalıkların fıstık gibi demişti:oops::-) sen bi baktır cnm iyice iyi bi dr a

Kizlarrrrrr ☺ öbür ay klomen başlıcak tim ama lh testleri 2 gün önce pozitif sonuç verdi şehir disindayim doktorada gidemedim dünde aşırı bel ağrım ve kasık ağrım oldu günleri değerlendirdim ama pkoda yumurta yeterli buyukluge gelmiyor mu ilacsiz

Kizlarrrrrr ☺ öbür ay klomen başlıcak tim ama lh testleri 2 gün önce pozitif sonuç verdi şehir disindayim doktorada gidemedim dünde aşırı bel ağrım ve kasık ağrım oldu günleri değerlendirdim ama pkoda yumurta yeterli buyukluge gelmiyor mu ilacsiz
Dr bakmadan bilemezsin onu kısmet inşallah tutturmuşsunuzdur

Son verdgm kanda 11 gün önce 350 cıkmıstı ya hcg bugünki 25 cıktı :( daha sıfırlanmamiş :((( adet gibi kanamam oldu parcalar dustu ama hcg nrden düşmedi :(( cuma özele baska doktora gtcem :(( moralm cok bozuldu

Son verdgm kanda 11 gün önce 350 cıkmıstı ya hcg bugünki 25 cıktı :KK43: daha sıfırlanmamiş :KK43:(( adet gibi kanamam oldu parcalar dustu ama hcg nrden düşmedi :KK43:( cuma özele baska doktora gtcem :KK43:( moralm cok bozuldu
Ama düşmüş canım baya bi o kadar düştüyse sıfırlanır o kadar kafana takma bence yine de git tabi dr a ama çok fazla takmaa kafana

Bilemedm ki canim ya korkuorm acikcasi gdecm bi doktra hayrlsyla bakalim
Çok zor süreçler cnm ya bende acayip stresliyim hastalanayımda testlerimi yaptırayım diye bekliyorum kuzu kuzu. Hamile kalsannbi dert kalmasan bi dert Allah hayırlısını versin

Kızlar merhaba ben de iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da iğneyi oldum bugün 8.günüm iğneyi tatildeyken vuruldum ilişki günleri bittikten sonra memlekete geldiğimde halsizlik ateşle acile gittim ve dr. fazla derecede enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük iğne ve antibiyotik verdi doktoruma sordum kullanmamda sakınca olmadığını söyledi ama merak ediyorum ondan dolayı bu ay da olmaz mı acaba diye :110:

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)
Bulamadım link atarsanız sakıncası yoksa

Tmam buldum :KK45:

Kızlar merhaba ben de iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da iğneyi oldum bugün 8.günüm iğneyi tatildeyken vuruldum ilişki günleri bittikten sonra memlekete geldiğimde halsizlik ateşle acile gittim ve dr. fazla derecede enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük iğne ve antibiyotik verdi doktoruma sordum kullanmamda sakınca olmadığını söyledi ama merak ediyorum ondan dolayı bu ay da olmaz mı acaba diye :110:
Dr a sormuşsun sakınca yok demiş tatlım ve kullanmışsın ilaçları ona güvenmektwn başka çaren yok şuan bence içine kurt düşürme kimleri duydum ben hamile olduğunu bilmeden emar bile çektirdiler çocukları sapa sağlam Allah koruyo onları özellikle öğrenene kadar

Catlatma ignesinden sonra kasik agriniz oldumu ben perşembe catlatma iğnesi vuruldum ve dün ve özellikle bugün ağrım artti

Fazla ilaç iyi değil bana dr sadece parol ic dedi dış ağrısı için oda çok agrirsa..ama stres asla dedi ..

Fazla ilaç iyi değil bana dr sadece parol ic dedi dış ağrısı için oda çok agrirsa..ama stres asla dedi ..

Evet doğru iyi değil bende hiç istemiyorum kullanmayı hele de antibiyotik.. ama dr. çok fazla enfeksiyon var dedi ve ben şuan tedavi süresindeyim hamile olsam o enfeksiyon geçmedikçe Allah esirgesin durum daha kötü olabilir o zamanda hiç ilaç kullanamayacağım bunu düşünüyorum ben

Back