klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Önümzdeki çarsmba kan vercem sağlk ocagnda canm düşöemişse desoktrumu değiştrcem artık gercekten yıprattı benü ister istemez bu seylerde etkiliyo insanı sonbahar bi yandan bi yandan da bu doktora kafayı takıo insan bi arkdasla konstuk bi doktr önersi ona gitcem artık bndan snraki ilk hastane sebebimde.. Sağlk ocagna kan vercem sonuca göre ama baya kanamam oldu adet günüme denk gwldi 2 gün önceye geldi yani ama adet zamanom asagı yukarı.. Ben akrebim cnım been :)))

Kızlar ben asilama olmuştum üç hafta olacak pazartesi ama perşembe adet gördüm ama kasigim da hala ağrı var ve ilk defa oluyo neden olur fikri olan var mi

Allah keyfinizi bozmasın canımm. Yengeç yaa sorma herşeye alınıyo herkesi düşünüyo herşeyi düşünüyo sinir ediyo beni kendisini yıpratıyo.. iyi aklında kalmış kız senin ben unutuyorum çok.. senin burcunu bile unuttum resmen yaa acayip unutkanım ben sen mi kzulkr mu akreptiniz biriniz ama:oops:
Ben yengecim cnim :KK45:amin cnimm. Bugun gezdik yemek yedik sinemaya gittik iyi oldu bayadir gitmiyoduk sinemaya :KK56:

Bi tanıdıgım amlyt oldu canm doktrunu fln blmiorum ama benfe gelmeyi düşünüyorum anlarada otrmuorm ama sırf hastane icin gelmeyi düşünüyorum...
Ben infertilite için gidiyorum adetin düzensiz ama onu düzene sokmadan direk klomen e basladi

Önümzdeki çarsmba kan vercem sağlk ocagnda canm düşöemişse desoktrumu değiştrcem artık gercekten yıprattı benü ister istemez bu seylerde etkiliyo insanı sonbahar bi yandan bi yandan da bu doktora kafayı takıo insan bi arkdasla konstuk bi doktr önersi ona gitcem artık bndan snraki ilk hastane sebebimde.. Sağlk ocagna kan vercem sonuca göre ama baya kanamam oldu adet günüme denk gwldi 2 gün önceye geldi yani ama adet zamanom asagı yukarı.. Ben akrebim cnım been :)))
Ben 30 gördükten sonra bide kanamam çok olduktan sonra hiç yaptırmadım cnm tahlil düşmüştür diye düşündüm ama sen böyle diyince içime kurt düşmüyo değil ama bida yaptıramıcam kollarım mosmor oldu artık ya yeni geçiyo madde bağımlıları gibi oldum resmen:KK43: sen için rht etmiyosa git baktır bida sonrada içinin rahat edeceği dr hangisiyse ona git bence..

Ben yengecim cnim :KK45:amin cnimm. Bugun gezdik yemek yedik sinemaya gittik iyi oldu bayadir gitmiyoduk sinemaya :KK56:
Allah annemdensin yani sendee :-) iyidirler severim ama herşeye alınıyolar ona kızıyorum sadce kendinizi üzüyosunuz çünkü:stop: .. oh iyi yapmışsınız canım değişiklik geliyo insana hangi filme gittiniz.. benimki bu hsonu evde oturalım dedi götürmüyo beni gezmeye 5 te bjk maçı varmış:63:

Slm kizlar ben çatlama iğnesi oldum ve adetin iki gün geçittir 1.5 senedir evliyiz ve bir turlu hamile kalamadim bu iğnelerin etkisi kaç gün sürüyor yardim edin

Biliyorum cnm onu benim adetin iki gün gecikti ve test yaptim pozitif diyor sence ilacin etkisi olabilir mi
Valla onu hiç bilmiyorum ki ben asilama oldum on beş gün sonra gel dediler ilkinde gittim önbesinci gun ve negatif yok dedi yani ve ertesi günü adet oldum ikinci asilamada da gitmedim on sekizinci gün adet oldum gitmedim bilerek nasıl olsa soker diye benim adetim düzensiz normalde ama hemen oluyorum asilama sonrasi adetimi çok karışık bu durumlar ve herkezde farklı sonuç gösteriyor bak sana da asilama yapmamış lar ama klomen ve catlatma ignesi yapmislar

Biliyorum cnm onu benim adetin iki gün gecikti ve test yaptim pozitif diyor sence ilacin etkisi olabilir mi
Canım bildiğim kadarıyla iğneden sonra 14 gün geçince gerçek sonuç çıkıyor. Senin iğneden sonra kaç gün geçti. Eğer 14 gün geçtiyse ki adetinde geciktiğine göre öyledir. Büyük ihtimal hamilesin bence

Valla onu hiç bilmiyorum ki ben asilama oldum on beş gün sonra gel dediler ilkinde gittim önbesinci gun ve negatif yok dedi yani ve ertesi günü adet oldum ikinci asilamada da gitmedim on sekizinci gün adet oldum gitmedim bilerek nasıl olsa soker diye benim adetim düzensiz normalde ama hemen oluyorum asilama sonrasi adetimi çok karışık bu durumlar ve herkezde farklı sonuç gösteriyor bak sana da asilama yapmamış lar ama klomen ve catlatma ignesi yapmislar
ben özele gittim cnm esimle bende sorun yok ama olmuyor 1,5 senedir

Canım bildiğim kadarıyla iğneden sonra 14 gün geçince gerçek sonuç çıkıyor. Senin iğneden sonra kaç gün geçti. Eğer 14 gün geçtiyse ki adetinde geciktiğine göre öyledir. Büyük ihtimal hamilesin bence
İnsAllah belim bugün çok agriyo sanki adet olucm

Allah annemdensin yani sendee :-) iyidirler severim ama herşeye alınıyolar ona kızıyorum sadce kendinizi üzüyosunuz çünkü:stop: .. oh iyi yapmışsınız canım değişiklik geliyo insana hangi filme gittiniz.. benimki bu hsonu evde oturalım dedi götürmüyo beni gezmeye 5 te bjk maçı varmış:63:
Ay canim yaa cok yorgunum esimle haki yikadik :)) kara belaya gittik ama cok komik sayilmaz ;) sonu falan baya sacmaydi :)).yengecler oyle cnm :)) ayy valla bnmkinin mac izlicek hali kalmadi ;) sende dinlen bu hafta ;)

Ay canim yaa cok yorgunum esimle haki yikadik :)) kara belaya gittik ama cok komik sayilmaz :KK66: sonu falan baya sacmaydi :)).yengecler oyle cnm :)) ayy valla bnmkinin mac izlicek hali kalmadi :KK66: sende dinlen bu hafta :KK66:
Canım yıkamya verseydin ya keşke ne uğraştınız çok yorucu oluyo. Biz de bayramda labirent in 2. Filmine gitmiştik harikaydı o 1. Yi de seyretmiştik zaten devamını zor bekliuoduk şimdi de 3. Var sonundan belli onunzor bekliyoruz:KK71: ben sanki grip olucam canm boğazım ağrıyo midem bulanıyo tadım kaçtı zaten zorla bi ütü yapıyorum iyi ki çıkmamışız dışarı

Back