- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Bizde de öyle bi sorun yok ama sadece bende adet gecikmesi var .. ilk özel e gittim memnun kalmadı m devlet e gittim ama ondan da memnun değilim degistirecem hastaneyiben özele gittim cnm esimle bende sorun yok ama olmuyor 1,5 senedir
Cnm hangi hastahene gidiyorsunBizde de öyle bi sorun yok ama sadece bende adet gecikmesi var .. ilk özel e gittim memnun kalmadı m devlet e gittim ama ondan da memnun değilim degistirecem hastaneyi
Ankara zekai tahir burak hastanesi ne infertilite PolikliniğineCnm hangi hastahene gidiyorsun
Adet önemli değil iğneden sonra kaç gün geçti onu sordum tatlım. İğne olduğun için iğneninnüstünden 14 gün geçmesi gerekiyor doğru sonucun çıkması içinAdetten sonra
17 gün gectiAdet önemli değil iğneden sonra kaç gün geçti onu sordum tatlım. İğne olduğun için iğneninnüstünden 14 gün geçmesi gerekiyor doğru sonucun çıkması için
Korku filmimi canim ben ilk kez duydum labirentiCanım yıkamya verseydin ya keşke ne uğraştınız çok yorucu oluyo. Biz de bayramda labirent in 2. Filmine gitmiştik harikaydı o 1. Yi de seyretmiştik zaten devamını zor bekliuoduk şimdi de 3. Var sonundan belli onunzor bekliyoruzben sanki grip olucam canm boğazım ağrıyo midem bulanıyo tadım kaçtı zaten zorla bi ütü yapıyorum iyi ki çıkmamışız dışarı
Oo o zaman hayırlı olsun canım hamilesin bnce bi kan testi yaptır bide doktoruna danış17 gün gecti
Korku değilde gerilim canım çok sürükleyici tavsiye ederim 1. Sini de 2. Sini de izlemenizi.. klağında mı çıktı canım yara çok ilginç ne aramış yani orda töbe töbee git dr da krem filan verir ya acır çokKorku filmimi canim ben ilk kez duydum labirentiins cikar biran once gidersiniz cnm ya yikamaya verecketik birda ben biyer bilmiyorum yeni halilarim yirtarlar diye korktum hepsini yikamadik zaten ama seneye muhakkak vericez cok zorlandik yorulduk :)) .cnim dikkat et bitki cayi falan icsen. Benimde kulagimin icinde yata cikti kocamanda sismis kac gundur aciyodu sivilce cikicak sandim ustune yatamiyorim esim baktida baya sismis yarin dr gitcem ici sizim sizim sizliyor . Eee baska ne var ne yok cnm ayyy ütüden biktim ozellikle gömlek utusunden :)
Tamam cnm bi bakiyim ben bulursam ilkinin cd alirim ikinci devam ediyomu sinemadaKorku değilde gerilim canım çok sürükleyici tavsiye ederim 1. Sini de 2. Sini de izlemenizi.. klağında mı çıktı canım yara çok ilginç ne aramış yani orda töbe töbee git dr da krem filan verir ya acır çokhalılar konusunda da haklısın canım insan kıyamıyo bilmeyince nasıl yıkadıklarını.. ütüyü tam bitirmedim bıraktım birazını oturuyorum canım ünv de çok sevdiğim bi arkadaşım var doğum yapıcak bekliyo gün geldi ne sancı var ne açılma bu gece de gelmezse sezaryen olcak bebek yola girmişken yaramaz gelmiyo onu bekliyoruz bakalım dua ediyoruz anneme filan söyledim. Arkadaşıma da dedim bana dua et kabul olur senin duaların şimdi dualarımdasın diyı allah razı olsun. Sen ne yapıyosn canım
Allah bize de nasip etsin tez zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar canım.. Bizde onu seyrediyoruz ya çok komikler özellikle de athena gökhan varya acayip komik yaaTamam cnm bi bakiyim ben bulursam ilkinin cd alirim ikinci devam ediyomu sinemada. Kulagimda canim cok sizliyor ya mikrop falanmi kapti acaba . Alah yardimcisi olsun arkadasinin cnm. Benimde ark oyle oldu acilma var bebek kanalda ama gelmedi bir türlü en son sezeryanla almislar oda bugun 2 günlük oldu daha resmini atti cok tatliii görünce insan daha cok istiyorr. O ses turkiye basladi cay demledim cekirdek falan cnm oyle
Ohh yorgunluk atıyosunuz yani afiyet olsun canımm. Kulağuna bi baktır sızlama filan varmış ya dediğin gibi iltihap olabilir kurutucu krem verir geçerTamam cnm bi bakiyim ben bulursam ilkinin cd alirim ikinci devam ediyomu sinemada. Kulagimda canim cok sizliyor ya mikrop falanmi kapti acaba . Alah yardimcisi olsun arkadasinin cnm. Benimde ark oyle oldu acilma var bebek kanalda ama gelmedi bir türlü en son sezeryanla almislar oda bugun 2 günlük oldu daha resmini atti cok tatliii görünce insan daha cok istiyorr. O ses turkiye basladi cay demledim cekirdek falan cnm oyle
Evet cnim cok komik her sezon izlerdik teee sevgiliykende mesjla yorum yapardikOhh yorgunluk atıyosunuz yani afiyet olsun canımm. Kulağuna bi baktır sızlama filan varmış ya dediğin gibi iltihap olabilir kurutucu krem verir geçer
Ah o eski günler dimi zaman ne çabuk geçiyo.. bize sürekli mesajlaşırdık sadece uyurken mesajlaşmıyodık nerdeyseEvet cnim cok komik her sezon izlerdik teee sevgiliykende mesjla yorum yapardikarasrirdimda dis kulak iltihabi falan yaziyo
Ah o eski günler dimi zaman ne çabuk geçiyo.. bize sürekli mesajlaşırdık sadece uyurken mesajlaşmıyodık nerdeysesahurda bile yazışıyoduk
adetin 5 gün gecsin canım bana doktorum ole demişti. bekle bi kac gun daha canımSlm kizlar ben çatlama iğnesi oldum ve adetin iki gün geçittir 1.5 senedir evliyiz ve bir turlu hamile kalamadim bu iğnelerin etkisi kaç gün sürüyor yardim edin
ben en son 1100 den 300 e düştüğnü grdüm bi dha bakmadı gerek duymadı ama baktrcam kendim düşmemişse doktorumu zaten değiştrcektim baska dkotora gtcm işler cok yogun bu hafta sabhtan gdip bi kan vercem bakalım.. doktorumn kendi bakması klazım ama umrumda ble deil...Ben 30 gördükten sonra bide kanamam çok olduktan sonra hiç yaptırmadım cnm tahlil düşmüştür diye düşündüm ama sen böyle diyince içime kurt düşmüyo değil ama bida yaptıramıcam kollarım mosmor oldu artık ya yeni geçiyo madde bağımlıları gibi oldum resmensen için rht etmiyosa git baktır bida sonrada içinin rahat edeceği dr hangisiyse ona git bence..
Sen değerin düştüğünü anlarsın canım zaten dr luk bişey yok eğer düşmüşse devam edersin hayatına. Düşmemişse de ya başka dr bulursun ya da kendi dr una gidip suratına yapıştırırsın testiben en son 1100 den 300 e düştüğnü grdüm bi dha bakmadı gerek duymadı ama baktrcam kendim düşmemişse doktorumu zaten değiştrcektim baska dkotora gtcm işler cok yogun bu hafta sabhtan gdip bi kan vercem bakalım.. doktorumn kendi bakması klazım ama umrumda ble deil...
içim bosaldı canım yaa ona kalırsa ama yinede bakması lazımdı rahim duvarı kalınlaşıo hamilykenn ona fln bakmalıydı bence..Sen değerin düştüğünü anlarsın canım zaten dr luk bişey yok eğer düşmüşse devam edersin hayatına. Düşmemişse de ya başka dr bulursun ya da kendi dr una gidip suratına yapıştırırsın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?