- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
ay korkma canım olmazsın insallah daha çok var ilacn etksiidir belki..Kizlar cenemde 3tane sivilce cikti .son bi kac aydir adetten 2 hafta ince hep cikiyor adete tamda 2hafta var ben yine beceremedim galiba
Gunaydin cnm hazırlanıyordum hazirim birazdan cikicam bi gorunup oyle cikayim dedim. Bana dua et cnm cok heyecanliyim cokk
Allahıh hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin :) dualarım sennle canım.. sevrdici haberlerle gel inşallahGunaydin cnm hazırlanıyordum hazirim birazdan cikicam bi gorunup oyle cikayim dedim. Bana dua et cnm cok heyecanliyim cokk
Insallah cnm.hastanedeyim cok kalabalik bugun herkes benim dr secmisAllahıh hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin :) dualarım sennle canım.. sevrdici haberlerle gel inşallah
demekki senin doktorun iyi doktor canım :))Insallah cnm.hastanedeyim cok kalabalik bugun herkes benim dr secmis
hos geldin canım :) kaçıncı ayın senin bu ay? benim ilk dahaBen varrriuuuuuummmmm insallah bu ay tutar polikistik overdan dolayi yumurta tembelligi var bu polikistik artik herkeste var bence sagoiksiz beslenmekten kaynakli bu ne ya
banada dedi doktor bi sıkntı görünmüo ama bu ay bi tedoaviye baslayalm olmazsa tüplerine bakalm dedi.. senin kaçıncı gün bugün iğneni oldunmuHosbuldum canim
Benim tupler kapaliyken 2 tu tupumu actilar 3olacak canim bu bende bu ay heyecanla beklicem cunki 2 tane basarisiZ klomen tuplerim kapaliymis....ben 3 biliyordum da 2 ymis ya bu cocuk derdi beni benden aldi valla
Kizlarrr ben geldimm cok mutluyumn. Ilac ise yaramis solda 19mm capinda yumurtacigim olusmus ve yumurtanin sekli bozulmaya baslamis yaninkendikiginden catlamaya baslamis dr o yuzden catlatma ignesi vermedi .hevinroza aramiza hosgeldin insallah pozitif sonuclar alirizz bendede pcos illeti var.
hayırlısı canım benim bu ayda büyümüstür Allahın izniyle.. İnsallah bu ay 4.hamile adayımız sen olursun :))) ^kişiyiz biz @Ters LaleHosbuldum elmas elmas canimcim tesekkurler klomen dun bitti cumartesi kontrole gitcem oncekilerde 21 mm olmustu her ikiside oyle demisti yani doktor bakalim bu ay olustumu olusmadimi ins buyumustur
Insallh buyumustur cnim haydi bakalim sira sendee. 21mm cok iyi bir boyut inş yine oyle buyur cnmmHosbuldum elmas elmas canimcim tesekkurler klomen dun bitti cumartesi kontrole gitcem oncekilerde 21 mm olmustu her ikiside oyle demisti yani doktor bakalim bu ay olustumu olusmadimi ins buyumustur
Sagol cnmmçookk mutlu oldun canım benimm :) devam o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?