klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 11eylülde son adetim 30ağustos ve şuan hafiften bi lekelenme var yolunda gitmeyen bir şeyler m var off korkuyorum ya

Kızlar benim testim 93 w yakın bi rakam çıktı çok moralim bozuldu işten eve zor geldim izin aldım çıktım arabayla bıraktılar eve sonra başka bi Dr a gittim o da değeri beğenmedi düşebilir de düşmeyebilirde şuanda riskli durum da bol bol dinlenmen lazım ama gideceği varsa gider zaten dedi. Kırmızı ya dönmezse akıntım pazar tahlil yap dedi salı tekrar çağırdı ama çok üzüldüm ağlamaktan gözlerim şişti yine kaybediyorum diye.. rapor verdi Dr yatcam 5 gün sonrada bayram zaten bakalım ne olacak inşallah bebeğim bırakmaz beni

:KK42: ALLAHIM IKINIzIDE KORUSUN CANIM.MORALINI YÜKSEK TUTMAN GEREKİYOR. ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM. İNŞALLAH KORKTUGUNA UGRAMAZSIN:cry:

Canım benim dikkat et kendne rapor almakla en iyisini yapmişsin yat dinlen evinde. Bende yatıstayım suan inanki hergun kabus görüorm sabahları yorgun uyanırmı insan yorgun uyanıyorum valla :(( ya kanama görüorum ya ameluat.. ALLAH YARDMCIMIZ OLSUN.. Hayrlsiyla keseleri bi görebilseydik... :( :(

Benim umudum kalmadı kızlar değeri öyle görünce dünya başıma yıkıldı çok Üzgünüm dünden beri akşam asıl gideceğim Dr a gittik rahim kalınlaşmış bu iyi ama bu ni savaş kazanabilir de kaybedebilir de dedi ama çok umutlu konuşmadı.. 2. Sefer aynı şeyi yaşarsam çok üzülcem değerim güzel attığında o kadar da çok sevinmiştim ki yüzüm gülmüyor artık gözlerim hep dolu dolu:KK61::KK42:

Kıyayam canımımm :( üzöme canını Rabbim bbeişine güç versin inşallah bizi bırakmazlar sağlıkla gelirler yat dinlen canım benim.. Dua edelim volbol hayrlsini versin Rabbim hepümizede :( ama sen umudunu kaybetme sbebeğin sende daha benim gbi belirsizlk içinde değilsin o kadar kanamaya ragmen gçdeger yukseliyo ama ya boş gebelikse diıorm ya dıs gebelikse diorum.. Sen üzülme canını sıkma bebeğin inşallah gitmez bi yere hepimiz brbimze dua edelim...

Kıyayam canımımm :KK43: üzöme canını Rabbim bbeişine güç versin inşallah bizi bırakmazlar sağlıkla gelirler yat dinlen canım benim.. Dua edelim volbol hayrlsini versin Rabbim hepümizede :KK43: ama sen umudunu kaybetme sbebeğin sende daha benim gbi belirsizlk içinde değilsin o kadar kanamaya ragmen gçdeger yukseliyo ama ya boş gebelikse diıorm ya dıs gebelikse diorum.. Sen üzülme canını sıkma bebeğin inşallah gitmez bi yere hepimiz brbimze dua edelim...
Müslümanın müslümana duası daha çabuk kabul olurmuş canım Allah hayırlı sağlıklı larsa bebeklerimize güç versin can versin çok üzülüyoninsan

O kadar bekle tam Sevin sonra böyle olsun çok üzücü.. senin dış gebelik olacağını sanmıyorum canım öyle olsa çok fazla yükseliyomuş okuduğum kadarıyla.. yatın mı gidiceksin Dr a pazar da bakıyomu

Back