- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
Canımmmm üzme sakın kendini devam ediyo mu kanaman ne durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm üzme sakın kendini devam ediyo mu kanaman ne durumda
Kustum ben ona bakmadimCanımmmm üzme sakın kendini devam ediyo mu kanaman ne durumda
Kustum ben ona bakmadim![]()
Bebise kusmedim küçük elmaselmasa kustum hihhhAllah seni yaa güldürdü beni dövme onu bida 9 ay gelmicekkk
![]()
Yok kız bebiş dövülür mü hiç onu dövelim diyorum sennkini yaniiAllah seni yaa güldürdü beni dövme onu bida 9 ay gelmicekkk
![]()
Yapma canım öle yaaaYemekte yemedim .herseye kustum .suratsiz suratsiz oturuyorum![]()
Bi fikrim yok canim.ins hersey yolundadirKızlar merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 11eylülde son adetim 30ağustos ve şuan hafiften bi lekelenme var yolunda gitmeyen bir şeyler m var off korkuyorum ya
Cok kizdim ben bu son dedi ablasiYok kız bebiş dövülür mü hiç onu dövelim diyorum sennkini yanii
Daha yeni iğne olmuşsunuz bence bi Dr nuz danışın en iyisini o bilir şuandaKızlar merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 11eylülde son adetim 30ağustos ve şuan hafiften bi lekelenme var yolunda gitmeyen bir şeyler m var off korkuyorum ya
Hımmm aferin ona bida görmem buralarda ona göre hııııııCok kizdim ben bu son dedi ablasi![]()
Müslümanın müslümana duası daha çabuk kabul olurmuş canım Allah hayırlı sağlıklı larsa bebeklerimize güç versin can versin çok üzülüyoninsanKıyayam canımımmüzöme canını Rabbim bbeişine güç versin inşallah bizi bırakmazlar sağlıkla gelirler yat dinlen canım benim.. Dua edelim volbol hayrlsini versin Rabbim hepümizede
ama sen umudunu kaybetme sbebeğin sende daha benim gbi belirsizlk içinde değilsin o kadar kanamaya ragmen gçdeger yukseliyo ama ya boş gebelikse diıorm ya dıs gebelikse diorum.. Sen üzülme canını sıkma bebeğin inşallah gitmez bi yere hepimiz brbimze dua edelim...