- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Sabah kacta yapacaksin canimBen çok umutlu ve mutluyum nedense yaa sanki var gibi kalbim pır pır
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kacta yapacaksin canimBen çok umutlu ve mutluyum nedense yaa sanki var gibi kalbim pır pır
Bende merak ediyorum canım özelden de yazdım ama cevap vermedi.Ahhh ahhh insallah.kzulkr danda hbr yok ya nolduki acaba![]()
7.30 sıralarında filan yaparım canım eğer erken uyanmazsam strestenSabah kacta yapacaksin canim![]()
Aynen canim yazmadi banada. Morakini bozacak bisey yoktur insallah. Cok gerginim yaa . Akintin falan varmi cnmBende merak ediyorum canım özelden de yazdım ama cevap vermedi.
Sabah namazinda diye dusunuyorum yani 5.30da ama simdi ne gatif cikar aglarim uyuyamam pozitif cikar ağlarım uyuyamam esim her iki türlüde uykusuz kalir .bende o gidincemi yaosamki diyirum 7.30 8e doğru. :)hem ona supriz yapicam ben pozitif se7.30 sıralarında filan yaparım canım eğer erken uyanmazsam strestennormalde 7.15 de filan uyanıyorum anca işte.. sen kaçta yapıcaksın
Ay sende o durumda eşinimi düşünüyosun kızzz baba olcak uyumasın tabi eğer değilse de teselli etmek boynunun borcuSabah namazinda diye dusunuyorum yani 5.30da ama simdi ne gatif cikar aglarim uyuyamam pozitif cikar ağlarım uyuyamam esim her iki türlüde uykusuz kalir .bende o gidincemi yaosamki diyirum 7.30 8e doğru. :)hem ona supriz yapicam ben pozitif se
Arada bi ıslaklık oluyo heh diyorum adet oldum bi telaşla gidiyorum bakıyorum akıntı ohh diyorum.. Önceden de akıntı oluyodu benim ama çok daha fazla bu ay fazla olmadı.. senin var mıAynen canim yazmadi banada. Morakini bozacak bisey yoktur insallah. Cok gerginim yaa . Akintin falan varmi cnm
0 Evet ama cift cizgiyi görünce nasil sevincten kudurmayimm bellibetneyim desem tobe yapamam; ) bebegime pantif alacagim birinin icine testi koyucam birinin icinede mektup yazicam. Mrb babacigim evettt ben geliyorum seni daha tanimiyorum ama seni cok seviyorum canim babacigim falan gibi seyler yazicam .hediye paketi yapıcam askim sana hediye aldim dicem caktirmadan video cekicemAy sende o durumda eşinimi düşünüyosun kızzz baba olcak uyumasın tabi eğer değilse de teselli etmek boynunun borcuBende sürpriz yapcam inşallah yaa sen ne düşünüyosun ne yapıcaksın
![]()
Benimde var cnim cok degil ama silince var yani .hatta koyu gibi gelmeye basladi gözüme korkmuyoda degilimArada bi ıslaklık oluyo heh diyorum adet oldum bi telaşla gidiyorum bakıyorum akıntı ohh diyorum.. Önceden de akıntı oluyodu benim ama çok daha fazla bu ay fazla olmadı.. senin var mı
ayy süper yaa bende şimdi düşünüyodum sabah nasıl saklıycam testi poztif olursa o anlar hemen zaten yapıcağımı biliyo anca ben yapmadım diycem yada hastalandım diycem öle.. bende evdeki bebek ayakkabısının içine koymayı düşünüyorum ama mektup olayı da güzelmiş bak bide video ama o an nasıl çekiceksin kii bende isterim de nasıl çekicem0 Evet ama cift cizgiyi görünce nasil sevincten kudurmayimm bellibetneyim desem tobe yapamam; ) bebegime pantif alacagim birinin icine testi koyucam birinin icinede mektup yazicam. Mrb babacigim evettt ben geliyorum seni daha tanimiyorum ama seni cok seviyorum canim babacigim falan gibi seyler yazicam .hediye paketi yapıcam askim sana hediye aldim dicem caktirmadan video cekicemaahhhh insallahhh tabii
İş yerimdeki kızlar beni dürtüyo yaa test alalım nolur yap diye bende zor duruyorum zaten yaptırcaklar galiba bana test alıp gelcek herhalde.. eğer çıkarsa akşamdan yaparsın sürpriz diyo yarın sabah yapsan akşama kadar bekliceksin dio kanıma giriyooooBenimde var cnim cok degil ama silince var yani .hatta koyu gibi gelmeye basladi gözüme korkmuyoda degilim
Telefonla oynuyomus gibi yapip cekceksin canimmm aldilarmi testi arkadaşların. Ya canim hast gidicem esimle o yizden hazirlanmak icin ciktim. Yaparsan habaer ver bak heeeayy süper yaa bende şimdi düşünüyodum sabah nasıl saklıycam testi poztif olursa o anlar hemen zaten yapıcağımı biliyo anca ben yapmadım diycem yada hastalandım diycem öle.. bende evdeki bebek ayakkabısının içine koymayı düşünüyorum ama mektup olayı da güzelmiş bak bide video ama o an nasıl çekiceksin kii bende isterim de nasıl çekicem
vermezmiyim hiç canımm eşimden önce size söliycem tabi kii.. İş yerimdekilerden önce malum kapıda bekliyo olucaklarTelefonla oynuyomus gibi yapip cekceksin canimmm aldilarmi testi arkadaşların. Ya canim hast gidicem esimle o yizden hazirlanmak icin ciktim. Yaparsan habaer ver bak heeeay heyecanlandimmm. Videi cekmek cok guzel bir ani olur canim
guzel fikirler var ama iste is pozitif olsaa
Insallah ikimci testi boşa almis olursunda sonra keyfii yaparsin canim.benim hayakin son gunuymus cok uzgunum makyaj yaptim ve birazdan cikcam diye aglamiyorumvermezmiyim hiç canımm eşimden önce size söliycem tabi kii.. İş yerimdekilerden önce malum kapıda bekliyo olucaklarşimdi almaya gitti çok heyecanlıyım yaa kalbim ağzımda atıyo sanki. 2 adet aldırıyorum eğer negatif çıkarsa durmak yok yola devam idrarım sabah ki değil ondan çıkmadı diycem sabah yine yapcam
![]()
Canımm sakin ol bakalım dur belki yerleşmedir devam etmez inşallah hem gelse bile umudumuzu kaybetmek yok bak sağlıklıyız eşlerimiz yanımızda bizi seviyo bebek de olur Allah ın izniyle biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış o mucizeyi o yaratıyor biliyorsun şükredecek çok şeyimiz var içimiz burkulsa da üzülsek deInsallah ikimci testi boşa almis olursunda sonra keyfii yaparsin canim.benim hayakin son gunuymus cok uzgunum makyaj yaptim ve birazdan cikcam diye aglamiyorum
Cnim kani ne ara yaptırdin .olsun cnm yükselir. Kzlkrinki nasil yukseldi masallh Bak ruyalar cikti. Hayirli olsun cnm bnm. Kzulkr la gebe topigine gecinkızlar testte pozitifi gördüm resmini gönderirim size birazdan hemen gittim kan yaptım şimdi çıktı sonuç 25,67 düşük geldi biraz canım sıkıldı
Seni bırakırsınız hiç canımm bufatız niz önümüzdeki ay sende yakalar sın bizi inşallah hem benim 2 gün sonra netleşecek aslındaCnim kani ne ara yaptırdin .olsun cnm yükselir. Kzlkrinki nasil yukseldi masallh Bak ruyalar cikti. Hayirli olsun cnm bnm. Kzulkr la gebe topigine gecinbende yolum duserse ugrarim
![]()
Biz nereye sen oraya canım... Yerleşmedir o inşallah..Cnim kani ne ara yaptırdin .olsun cnm yükselir. Kzlkrinki nasil yukseldi masallh Bak ruyalar cikti. Hayirli olsun cnm bnm. Kzulkr la gebe topigine gecinbende yolum duserse ugrarim
![]()