klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Dolastik geldik canim.sen bilirsin canim bu defakikta böyle olsunn elticikkkk inunda is guc yapacagi zamanlar gelirrrrr
Erken dönmüşsünüz canım bende çorba pilav yaptım kV de De fırında turlu ptts yaptı bide kedi dilli tiramisu yaptım bekliyoruz gelmelerini bende uzandı enerji topluyorum sanki arada hast olcak mışım gibi hissediyorum ya bi ıslaklık oluyo bakıyrm yok

Yeni bi alis veris merkezinacilmis yakinlara oraya kadar gidip geldik cnim yaa pek halim yoktu bide sicakti. Ohh cnim ellerine saglik tiramisu bayılırımmm ohh malzeme olsaydi yapardm bende. Canim bisey diyimmi bende uykeyim karbimda cok agri var adet agrisi buuu ve islaklik hissediyorum bakiyorum yok ama sanirim olacagim yaa baya karnim agriyor cunku. Cikmadik candan umit kesilmez insallah ikimizde olmayiz. Esimede dedim beni tesekki etmeye çalışıyor aglamamk icin zor tuttum kendimi . Cok mutsuzum suan...

Bende aynıyım canım ne olcak ya şu günler acayip stresli ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz ya ikimizde hamileyiz ya da ikimizde hastalanıcazz

Bende aynıyım canım ne olcak ya şu günler acayip stresli ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz ya ikimizde hamileyiz ya da ikimizde hastalanıcazz
Insallah ikimizde hamileyizdir canim. Cok stresliyim anlatamam yüzüm hic gulmuyor nesemi kaybettim sanki...

Bu arada iyi yaptınız canım bi hava alıp gelmişsiniz bende böyle ağrı olduğun da yürümek istemiyorum hiç.. Bugün acayip dalgındım tatlını kreması yaparken un koymayı unutmuşum düşün yani pişiriyırum neden kıvamında almadı diyorum sonradan fark ettim koydum neyse ki çok güzel olmuştu hemen size de gönderetim bi tabak balkona çık uzattım yandan eğer hamileysen hemen yap bu tatlım bak sonra aklım kalır canın istedi diye tamam mıı eşler de bizi teselli edicekler diye kendileri üzülemiyo garipler yaaa onlar bizim hissettiğimiz annelik gibi babalık duygusu hissetmiyolarmış ondan sanırım olsa da olur olmasa da ama olsa i olur moduna dalsr benim ki en azından

Insallah ikimizde hamileyizdir canim. Cok stresliyim anlatamam yüzüm hic gulmuyor nesemi kaybettim sanki...
O kadar üzme kendini canım benim herşeyden vardır bi Hayır biliyosun onu veren Rabbim biz elimizden geleni yapıcaz takdiri allah a bırakcaz vermesinde de vermemesin de de bi Hayır vardır diycez.. hem böle hamilelik belirtileri olan kişiler varmış belki bizim de öyle hem annemle konuşuyodum kasığım ağrıyo dedim annem direk hamile olmayasın hemde kız kasıp vurur ben sana hamileyken acayip ağrıyo du sonra öğrendim dedi

Yaaaa canim nolur k.bakma ben bu mesajlari yeni görüyorum bana bazen bildirim gelmiyor ben yine tesaduf farkettimm.canim eline saglik cok gzuel olmisss mhhhh .tamam hamileysem yapicam canim sirf senin icin

Bende hala ayni canim.arada adet sancisi hekiyor ama geken giden yok sanki karnimda atiyor kalbim biraz degsiik bi hissiyat var.

Yaaaa canim nolur k.bakma ben bu mesajlari yeni görüyorum bana bazen bildirim gelmiyor ben yine tesaduf farkettimm.canim eline saglik cok gzuel olmisss mhhhh .tamam hamileysem yapicam canim sirf senin icin
Bende diyorum bu kız bana neden yazmıyooo... var mı gelen giden ben çatlıycam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…