klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Canım bu saatte ne işin var kız ayakta çok erken yazmışsın mesajı daha çok erken diyince saatine baktımbenim Dr aslında dün olmam lazımdı normalde sat tan 2 gün önce olurdum ama yine de garanti olsun diye bekliyorum tabi aklım hem orda yarın sabahtan yapamam test yok evde anca salı sabah.. senin durum ne

Oyle bisey derse bence degistir hemen cnim. Senin ertelenecek bi durumun yok. Insalalh guzel haberler alirsin canim.

Canim uyku tutmadi uyuyamadim sabah kadar dondum durdum rahat uyku pozisyonu bulamadim :). Bende cnim ya sali hatta belki cars yapacagim. Hast arayip test icretini sorcam oda 10 15 arasi biseyse direk kan vericem hatta. Bende daha gelen giden yok cnm gergin bekleyise devam

Ben yaptırdım bikaç kere 30 canım bizim buralarda onun için silik bile olsa görmeden gitmem kan tahliline ben salı günü yapcam idrar testi..

Ben yaptırdım bikaç kere 30 canım bizim buralarda onun için silik bile olsa görmeden gitmem kan tahliline ben salı günü yapcam idrar testi..
Canimde alabilirsem sali yapcam esim gec geliyo pzt ecz kapanmis olur heralde uzaktaki ecz gitcem sali hun icinde yapasam ne olurki sartmi ilk cisssss

Canimde alabilirsem sali yapcam esim gec geliyo pzt ecz kapanmis olur heralde uzaktaki ecz gitcem sali hun icinde yapasam ne olurki sartmi ilk cisssss
Aslinda devlet hast gitsem kan icin oglen ciakr sonucumda dr lar beni kovacak artik gittt gelme pisss diyecek

Benim de canım sıkkın kızlar yaa eltim almanyadan geliyo gezmeye gitmişti benim kV. De oğluna demiş akşam buraya getirirsin uçaktan alıp şimdi onlar gelince herkes bize d oluşacak sayılar filan bende gezmeye gidicektim eşimle kaynanam khvaltıda söledim iştahı kaçtı yüzüm düştü sonra diyo sizin bi planınız varsa gidin ben yemeği yaparım çayın yanına da bişeyler yapılmadı lazım dedim sesi çıkmıyor eşimde gidelim dedi hem dışarı çıkcaz hem akşam birsürü misafir kaldıramam dedim söyledim ona herkes kendi keyfinde geziyo ben ndn uğraşıyorum diye.. yukarda oturmaya akşam dedim in çık sereis yapamam digiturku indir salona aşada izleyin dedim tamam dedi.. ben o kadar dikkat etmeye çalışıyorum şansa milletin geleceği tuttu hem bi pazarı var benim de hakkım istediğim gibi yaşamak tatilimi emri vaki olunca sinirim bozuluyo

Canim zaten senin elti agirrr misafir onemli muhimmm biriii. En azindan bizulsada bozulmasada istersen git demis cahirdiysa biseyde yapiversin bi kekdemi yapamiyo sinir oldum. Hic uzulme aklinda kalmasin git benceeee.caninida sikmaa canim

Devlete hiç gitmedim canım kan için gidince Dirk alıyorlar mı ki kanı sağlık ocağında da alıyo lar mış ama ertesi gün veriyolar mış diye duydum
Sagoiknocago ertesi gun cikiyo cnim o yuzden istemiykrum bi kere kardesimin sekeri 600 cikmisti kan b3kledigi icin sonuc yankis cikiyor bir kere denk geldi diye korktum dusunsene deger yuksek cikcak ben sevincem ama hamile degilim ruh halim cokerr giderrr gerek yok. Canim devlette bakiyor gunum gecti dersin canim gitme sansin varsa eger. Benim burdada sirf eziyet 6.30da evden çıkıyorum sira almak icin teee 9da basliyor dr telef oluyorum bekle bekle bide ugultu oluyor sesi kafam goturmuyo .kv gil biyere gitmez bizim odamiz var orda ama dus sikinti oluyo

Canim zaten senin elti agirrr misafir onemli muhimmm biriii. En azindan bizulsada bozulmasada istersen git demis cahirdiysa biseyde yapiversin bi kekdemi yapamiyo sinir oldum. Hic uzulme aklinda kalmasin git benceeee.caninida sikmaa canim
Ay canim okuyup okuyup sinirlendim su duruma. Madem sesini cikarmiyo o zaman obur ogkun adesin kuru pasta alsin getirsin. Oburu gezip tozuyo bide gelip size tepiliyor (sive yaptim suan ) gicik yorgunum hesabina elini surmeyecek sen dolancan milletin bis bardagi pesinde. Bide asagi in cik yazik degilmi sana.

Canim ters lalecigim. Ben çıkıyorum disari cikcaz hazırlancam canim. Ben arada girer okurum canim.iyi gunler kendine iyi bakk canim

Canim ters lalecigim. Ben çıkıyorum disari cikcaz hazırlancam canim. Ben arada girer okurum canim.iyi gunler kendine iyi bakk canim
Yormak istemiyorum kendimi canım hem dışarı da hem evde yorulmak istemiyorum ondan çıkmıycam.. dediğin gibi ezilen ben oluyorum o kıçına gezdiriyo kendini kaldıramıyo zaten uyuşuk o bi bardak koyan kadar ben bütün çayları tazelerim.. devlete gitmem canım ben eğer pozitif olursa kıyarım 30 tl me yaptırırım Odanızın olması güzel ama içine bide duş yapsalarmış iyiymiş.. size iyi gezmeye canım bende kaderime razı olup evde kül kedişiğine devam ne çörek börek yapcam ona karar verim bari hadi görüşürüz canım

Dolastik geldik canim.sen bilirsin canim bu defakikta böyle olsunn elticikkkk inunda is guc yapacagi zamanlar gelirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…