klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Canım ya neden öyle bi ağrın oldu acaba.. Sen daha önce hiç bhcg baktırmışmıydın en son 2 küsür çıkandan önce.. Sanki bhcg ye göre yükselebilr gibi hissetmiştim negatif olupta hiç okdar yüksek oran duymamıştım
Ben de bilmiyorum ki canım anlamadım gitti bat 16 eyluldu baya da erken oldu..baska test yaptirmamistim napalım hayırlısı bu demek ki..ben de cuma tekrar test yaptircaktim yukselmiş mi diye ama kısmet

O zamnda canimcim umudunu kaybetme en azindan bi dha denersin igneni tedavini neden hemen pes ediosn.. bak bana belkide kurtajla alcaklar bebegimi hcg yukselio o kad4 kanamaya agriya ragmen progstron cok dusuk ve ben doktora dedim bu ay ne yapilmasi gerekiosa yapalim onumzdeki tedavi sureclerine bakalim dedim.. hemen kestirip atma tuplerine bakar doktorun cozum bulmaya calisirlar. Benim doktorun sasti kaldi ne yapcagni bekliorz bi iki gun daha yeniden kan vercem.. sikintili bi gebelikte yasayabikirsin herseyin hayrlsini iste dua et bekle..
Canım ins senin için hayırlısı nasilsa öyle olur bu karışık süreç çözülür hemen..ben ınancimi yitirip isyan etmem ama oluruna bırakmak lazım olmuyorsa olmuyordur subata kadr hiç ilgilenmeyecegim bu konuyla çok bunaldim canim

Bu son belirtiler bende de acaba hamilemiyim şüphesini oluşturdu ama neden kasıkta ağrı var ki sanki yumurta var gibi şuan da rahimde filan olması gerekmiyormu kafam karışık hamile olunca böle mi oluyo yoksa başka bişey mi var anlamadım:KK43: Göğüslerin beni de senin hamile olabileceğin konusunda düşündürüyor canım bu ara dikkat etmemiz lazım ağır kaldırmamaya iş güç fazla yapıp yorulmamaya bide stres var tabi bu ay ben çok kötüydüm eğer bu şartlarda bebişim tutunursa annesine ona kocamannn bi:nazar: lazım.. Yumurta ve sperme gelince Allahın işi canım şu bebekler mucize zaten bizler birer mucizeymişiz işin içine girince anladım:KK48:.. Oh bayram da 9 gün tatil mi eşine bizde yok ya ben arefe günü bile full çalışıyorum evinizde işiniz vardır temizliğiniz alışverişiniz vardır demiyo 1 müşteri bile gelmese bekletiyor pislik herif sinir ediyo beni.. Eğer hamileysek inşallah bayramı çok mutlu geçiririz ne güzell bide ay sonu benim doğum günüm bebeğim hediye olur annesine bu ay olmasını çok istiyorum yaa.. Okadar da çok çalışmadık amaa:KK17::KK64:
Canim cok calismamayi kafana hic takma bir kereyle olan birsey bu mucize adi ustunde gercekten mucize insallah bizimde mucizeniz gercek olur.bende bu ay cokk istiyorummm. Gercekten sana super bir hediye olur ben hamile kalmadiysam bile sen kalmissindir ins canim sana hediye olacak çünküuuu. Valla canim deni sanki yumurta varmis gibi bi agri valla cok degisik isler akil sir ermiyor. Evet cnm tatil cikti bize ;) ama bunay olmadiysa ted baslayamam ank olucam cunku bir ay mola olacak hayirlisi yaaa jafaya takyikca ben kotu oluyorum suan nasil agrim var anlatamam. Goguslerimde yururken bile sizliyo gece camasir cikardim ustune yatamadim olacaksamda olayim gecsin su agri . Bedenim bana oyun oynuyor. Canim keske tatil olsaydi sanada ozeller boyle iste ben calisiyoken bayramda bile calisiyoduk sirayla . Cok uzuluyodum . Hersey unutuluyor ama .... cnim temizlik yemek kv hiç yardim etmiyomu sana

Sanırımdıs gebelik ihtimalini düşünerek vermedi kızlar smdi düşünüyorumda beden hamile gibi hormaon salgılamıyo ama bebek degeri ilerliyo ..
Cnim benim bildigim dis gebelik seninki gibi degil.dis gebelikte sonuc anormal dercede yuksek cikiyor mesele ilk 10 ciktiya senin ikinci sonucunun 20000 gibi cikmasi bir anda kat ve kat yukselmesi suphe uyandiriyo bu deger . Ve kese kontrolunde belli oluyo. Seninki dis gebelik degil bence yinede tam bilgi sahibi degilm cnm yanlis bisey demeyim. Insallahta degildir canim o zor bir durum...

Sanırımdıs gebelik ihtimalini düşünerek vermedi kızlar smdi düşünüyorumda beden hamile gibi hormaon salgılamıyo ama bebek degeri ilerliyo ..
Bence cnm dr icine sinmezse degistir. Her seye ragmen sana bebek icin destek verebilirdi bebek yine duserse duserdi hic biseye yapmadan bekletiyor mudahele etmedi. Bu durumda yapilacak bisey illaki vardir. Biran once netlessin durumun canim Allah yardimcin olsun cok sukur hamile kalabildigini biliyorsun sakin uzme kendini düşük olursa :(

Bu son belirtiler bende de acaba hamilemiyim şüphesini oluşturdu ama neden kasıkta ağrı var ki sanki yumurta var gibi şuan da rahimde filan olması gerekmiyormu kafam karışık hamile olunca böle mi oluyo yoksa başka bişey mi var anlamadım:KK43: Göğüslerin beni de senin hamile olabileceğin konusunda düşündürüyor canım bu ara dikkat etmemiz lazım ağır kaldırmamaya iş güç fazla yapıp yorulmamaya bide stres var tabi bu ay ben çok kötüydüm eğer bu şartlarda bebişim tutunursa annesine ona kocamannn bi:nazar: lazım.. Yumurta ve sperme gelince Allahın işi canım şu bebekler mucize zaten bizler birer mucizeymişiz işin içine girince anladım:KK48:.. Oh bayram da 9 gün tatil mi eşine bizde yok ya ben arefe günü bile full çalışıyorum evinizde işiniz vardır temizliğiniz alışverişiniz vardır demiyo 1 müşteri bile gelmese bekletiyor pislik herif sinir ediyo beni.. Eğer hamileysek inşallah bayramı çok mutlu geçiririz ne güzell bide ay sonu benim doğum günüm bebeğim hediye olur annesine bu ay olmasını çok istiyorum yaa.. Okadar da çok çalışmadık amaa:KK17::KK64:
Bu arada dun aksam bi topikte nasil hamile kaldıklarını okudum cnim belirtiler bizdeki belirtiler cok umutlandimm. Hayirlisi olsunnn .

Canim cok calismamayi kafana hic takma bir kereyle olan birsey bu mucize adi ustunde gercekten mucize insallah bizimde mucizeniz gercek olur.bende bu ay cokk istiyorummm. Gercekten sana super bir hediye olur ben hamile kalmadiysam bile sen kalmissindir ins canim sana hediye olacak çünküuuu. Valla canim deni sanki yumurta varmis gibi bi agri valla cok degisik isler akil sir ermiyor. Evet cnm tatil cikti bize :KK66: ama bunay olmadiysa ted baslayamam ank olucam cunku bir ay mola olacak hayirlisi yaaa jafaya takyikca ben kotu oluyorum suan nasil agrim var anlatamam. Goguslerimde yururken bile sizliyo gece camasir cikardim ustune yatamadim olacaksamda olayim gecsin su agri . Bedenim bana oyun oynuyor. Canim keske tatil olsaydi sanada ozeller boyle iste ben calisiyoken bayramda bile calisiyoduk sirayla . Cok uzuluyodum . Hersey unutuluyor ama .... cnim temizlik yemek kv hiç yardim etmiyomu sana
Bencede fazla üstüne düşmemek lazım ama bırakıyoruz işte hazır gidiyorsun doktora gidemez sin bahane olur rahat takılırsın bu ay ama İnşallahhhh hamile kalırız da çifte bayram olur.. kV günlük işleri yapıyo da derin temizliği ben yapıyorum yemeği de yapıyo ben hsonu canım değişik bişey isterse yapıyorum.. dolap kapaklarını silmem lazım bide salon koltuklarını ama önümüzdeki haftaya bırakcam bugün sadece öyle üstten kendi katım temizlicem zaten kasığımda ağrı var eşim de yardım edicek sağolsun ben totomu bi kaldırabilsem:KK48:

Nasılsnz kızlar? Kasığımda içerden cok siddetli baskı hissediorum. :( yuryrken özellkle pazrtsi bi geleydi hayrlisyla...
Haa bu arada size gebelik bölümünden topik açcam inşallah :-) güzel haberleri verin de siz ;)

Bencede fazla üstüne düşmemek lazım ama bırakıyoruz işte hazır gidiyorsun doktora gidemez sin bahane olur rahat takılırsın bu ay ama İnşallahhhh hamile kalırız da çifte bayram olur.. kV günlük işleri yapıyo da derin temizliği ben yapıyorum yemeği de yapıyo ben hsonu canım değişik bişey isterse yapıyorum.. dolap kapaklarını silmem lazım bide salon koltuklarını ama önümüzdeki haftaya bırakcam bugün sadece öyle üstten kendi katım temizlicem zaten kasığımda ağrı var eşim de yardım edicek sağolsun ben totomu bi kaldırabilsem:KK48:
Bende bugun ve yarin paso yatmayi plnliyordum ama catttt kapi misafir geldi canimm anaaammm 10 dk icinde evi nasil topadigimizi bilmiyoruz esim herseyi gardolabimiza tepmisss ay gulermisin aglarmisin bisey bulamıyorum dolaba gidip bakiyorum :KK53: . Anladim cnim guzelce duzen tutturmussunuz cnim ne guzell.bende gecen gun sildim dolaplari misafir gelecekti bakar heryere diye cunku öyle biriydi iyikide silmisim :KK45::KK45: bakti cunku gicikkkk:KK47: . Hic sevemem dolap silmeyi ama kir cikincada mutlu oluyorum garibimm :KK16:. Canim o okudugum belirtiler bizim senle yasadigimiz seylerdi hep.kasikta batma agri gigus sisligi hassasiyeti adet olcam diye dusunurken hamis kalmislarr cokk guzell:KK45:. Benim bu ay olmadiysa ilk ted derim pes etmem. Yine denerim :KK43:. Insalalh gerek kalmazdaaa.kac gundurde :KK49: yok . Bugun dayanamadi ben oazara gidicez diyorum o :KK49: vee tabiki esim kazandi :KK49: :eek::KK51:.

Nasılsnz kızlar? Kasığımda içerden cok siddetli baskı hissediorum. :KK43: yuryrken özellkle pazrtsi bi geleydi hayrlisyla...
Haa bu arada size gebelik bölümünden topik açcam inşallah :-) güzel haberleri verin de siz :KK66:
Canimmmm bu bebis annecigini cokk sevdi seni birakmayacak Allahin izni ile insallahh. Senin durum kesinlesince ac canim biz gebe kalmasakta ordanda devam ederiz ;) hepimiz beklemedeyiz suna bak :)

Valla canımvım bende anlaöadım nasıl oluyo ne oluo anneciğine tutunuyoda yanlış yere mi tutunuyoyoksa??? Yada vucudum kendisimi istemio bebişimi anlamadım. Yada bebeişim hasta mi da saglklıda tutunamadı hiiç anlamadım :( hayırlısı Allah tan ;) siz haber verin hemencecik accam topiği canımm :-)

Nasılsnz kızlar? Kasığımda içerden cok siddetli baskı hissediorum. :KK43: yuryrken özellkle pazrtsi bi geleydi hayrlisyla...
Haa bu arada size gebelik bölümünden topik açcam inşallah :-) güzel haberleri verin de siz :KK66:
İnşallah canımm mm sonrada sen gelcen arkamuzdarip ya da önden sen de buyurabilirsşn bence unutma hala bi umut var

İnşallah canımm mm sonrada sen gelcen arkamuzdarip ya da önden sen de buyurabilirsşn bence unutma hala bi umut var
Siz önden bi yolu aşındırım ;) ben birqz açtım inşallah siz sağlıklı sihhatli hamilelikler yasarsınız bana da dua edrrsin hamiş hamiş ;) :-) çok uyanığım ben yaa :-) ;) sizi hamile kaldrip kendime dua ettircem :-) :-) :-)

Back