Bu son belirtiler bende de acaba hamilemiyim şüphesini oluşturdu ama neden kasıkta ağrı var ki sanki yumurta var gibi şuan da rahimde filan olması gerekmiyormu kafam karışık hamile olunca böle mi oluyo yoksa başka bişey mi var anlamadım
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Göğüslerin beni de senin hamile olabileceğin konusunda düşündürüyor canım bu ara dikkat etmemiz lazım ağır kaldırmamaya iş güç fazla yapıp yorulmamaya bide stres var tabi bu ay ben çok kötüydüm eğer bu şartlarda bebişim tutunursa annesine ona kocamannn bi
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
lazım.. Yumurta ve sperme gelince Allahın işi canım şu bebekler mucize zaten bizler birer mucizeymişiz işin içine girince anladım
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
.. Oh bayram da 9 gün tatil mi eşine bizde yok ya ben arefe günü bile full çalışıyorum evinizde işiniz vardır temizliğiniz alışverişiniz vardır demiyo 1 müşteri bile gelmese bekletiyor pislik herif sinir ediyo beni.. Eğer hamileysek inşallah bayramı çok mutlu geçiririz ne güzell bide ay sonu benim doğum günüm bebeğim hediye olur annesine bu ay olmasını çok istiyorum yaa.. Okadar da çok çalışmadık amaa
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)