- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Insallah bu defa cikar canimm. Ya valla bende sadece bekliyorum cokk heyecanliyimm. Sivilceler umutsuz gogus agrim umutlu ediyor benidua ediyorum bol bol canim.
Bu arada senin göğüsler normalde arımıyomuydu canım benim hep dolgunluk olur dokunamam 1 hafta kadar öncesinden itibaren şuan yine aynı.. İnşallah hamile kalıp sağlıklı bi gebelik geçiririz yaa.. Bu arada eğer bizim çocuk olursa ben yandım misafir ağırlamaktan herkes dört gözle çocuk olsun gelip sevelim diye bekliyoInsallah bu defa cikar canimm. Ya valla bende sadece bekliyorum cokk heyecanliyimm. Sivilceler umutsuz gogus agrim umutlu ediyor benidua ediyorum bol bol canim.
Hayr olsn inşallah canım bnim.. Bana hamileymişsin gbi gelio dikkat et KendineDün akşam benim ailem ve eşimin yengesiyle onun kızı geldi hizmet ederken baya yoruldum ayakta aldım gece yatana kadar doğu düzgün hiç oturmadım diyebilirim. Bide benim ev malum merdiven in çık erkekler yukarıdaydı gitmelerine yakın bi ağrım oldu sol tarafımda kasığımda sanki dedim noluyo böle korktum acaba hamileyim de yorgunluktan mı oluyo diye bişey batıyodu ağrıyodu sanki sonra onlar gitti hemen yattım sabah geçmişti ama yine aynı yerde bi hassasiyet var bi kaç sabahtır da midem bulanıyo anlamadım gitti
Valla baya kan geliyo işte ama hiç böyle bir sancim olmamıştı kabus gibi gece ölüyorum sandım( inş siz güzel haberler alirsiniz
Kanama bitti canm bazen akntı oluo kahverengi.. Benim kafam da cok karısık canım benim yaalimonkabugsu cummm nasılsın bugün kanamalar ne durumda senin durumunu çok merak ediyorum valla ya karışık bi durum
Ayy inşallah canım yaa geçen kimyasal gebeliğimde de böle yorgunluktan sonra minnacık bebeğim gitmişti.. Aslında böyle misafir kabul etmek istemiyorum annem öylesine gelmişti. Diğer misafirlerde öyle dan diye birden geldiler sonra da annem bizde diye babam ve kardeşim geldi derkennn.. Misafir sorun değil de benim ev çok yoruyor beni canım in çık merdivenlerden yoksa gelen diğer misafirleri de çok severimHayr olsn inşallah canım bnim.. Bana hamileymişsin gbi gelio dikkat et Kendine
Ya bana sanki gebeliğin devam edicekmiş gibi geliyor canım ya şu doktor neden progesteron vermedi sana ya anlamadım düşük önleyici ilaç.. acaba şu safha da verilmiyomu anlamadım gitti.. Kasıktaki aynı şey bende de var işte otururken bile şuan orda bişey hissediyorumKanama bitti canm bazen akntı oluo kahverengi.. Benim kafam da cok karısık canım benim yaasol kasıgımda bsey hssedıorm bi gergnlk var ama hayrlsi Allah tan
Anladm cnm ben öle durumlarda kardeslermi ayaga kaldrıyorumAyy inşallah canım yaa geçen kimyasal gebeliğimde de böle yorgunluktan sonra minnacık bebeğim gitmişti.. Aslında böyle misafir kabul etmek istemiyorum annem öylesine gelmişti. Diğer misafirlerde öyle dan diye birden geldiler sonra da annem bizde diye babam ve kardeşim geldi derkennn.. Misafir sorun değil de benim ev çok yoruyor beni canım in çık merdivenlerden yoksa gelen diğer misafirleri de çok severim
Canımcım zaten düşük belirtilerini tamamen yasadım ya ben progestronn düşük cıkması cok normal dedi doktor zaten dülük yapıosun diecektik dedi hcg nin yükselmesine sasrdı o kadar kanamaya agrıya bakarsan düşük yasıodun dedi ama snra hcg 45 küsür cıktı anlayamadı doktor da saglklsz bi gebelik dewam edio dediYa bana sanki gebeliğin devam edicekmiş gibi geliyor canım ya şu doktor neden progesteron vermedi sana ya anlamadım düşük önleyici ilaç.. acaba şu safha da verilmiyomu anlamadım gitti.. Kasıktaki aynı şey bende de var işte otururken bile şuan orda bişey hissediyorum
Benim kardeşim erkek canım maalesef öyle bi yardım alamıyorum.. Eşimin kuzeni yardım eder de benim canm durmuyo kedi evimde illa herşey benim istediğim gibi kendi düzenim gibi olsun istiyorum duramıyorum.. İyi ki bayram temizliğini gelecek h.sonu yapcam o zamana kadar da belli olur eğer hamileysem yapmam zaten mutfak dolabı filan silcektimAnladm cnm ben öle durumlarda kardeslermi ayaga kaldrıyorum
Çok karışık ya doktor bile kalakalmış desene... İnşallah sağlıklıysa devam eder canım ya senin sağlığın daha önemli.. Hiç araştırdın mı böyle olup sonrayükselenCanımcım zaten düşük belirtilerini tamamen yasadım ya ben progestronn düşük cıkması cok normal dedi doktor zaten dülük yapıosun diecektik dedi hcg nin yükselmesine sasrdı o kadar kanamaya agrıya bakarsan düşük yasıodun dedi ama snra hcg 45 küsür cıktı anlayamadı doktor da saglklsz bi gebelik dewam edio dedi
Benim kardeslerimde erkk canım ama hiiç farketmıo hemen kalkıolar yardımaÇok karışık ya doktor bile kalakalmış desene... İnşallah sağlıklıysa devam eder canım ya senin sağlığın daha önemli.. Hiç araştırdın mı böyle olup sonrayükselen
Misafir gelince evde dublex olunca mecburen oyle canim.hadi gecnis olsun. Belirtilerin bana bebegi dusundurdu canim insallah vardir canim insallahhh. Cok yorma kendini. Ben baza olayindan sonra cop bile atmiyorumDün akşam benim ailem ve eşimin yengesiyle onun kızı geldi hizmet ederken baya yoruldum ayakta aldım gece yatana kadar doğu düzgün hiç oturmadım diyebilirim. Bide benim ev malum merdiven in çık erkekler yukarıdaydı gitmelerine yakın bi ağrım oldu sol tarafımda kasığımda sanki dedim noluyo böle korktum acaba hamileyim de yorgunluktan mı oluyo diye bişey batıyodu ağrıyodu sanki sonra onlar gitti hemen yattım sabah geçmişti ama yine aynı yerde bi hassasiyet var bi kaç sabahtır da midem bulanıyo anlamadım gitti
Çok merak ediyorum valla senin durumu canım inşallah hakkında hayırlısıysa olur hayırlı değilse seni uğraştırmaz canım benim. Ama gönlüm tabiki inşallah yükselir düzelir diyo da en iyisini Allah bilir. Bende seninle ptesi sonucunu bekliyorum inanBenim kardeslerimde erkk canım ama hiiç farketmıo hemen kalkıolar yardımabenim duruma da gelirsek valla canım bakıorm ama benm gvi kanaması olanlar hep düşük yapmış degeri düşük olup yükselen varmı bilmiorm ama herseyin bası sagkık once sağlk dıorum sağlklı hayrlı bi şekilde mevlam nasip edrrse verir o ol derse hersy bi anda değişir.. Pazrtsiyi bekleıorm bakalım
Misafir gelince evde dublex olunca mecburen oyle canim.hadi gecnis olsun. Belirtilerin bana bebegi dusundurdu canim insallah vardir canim insallahhh. Cok yorma kendini. Ben baza olayindan sonra cop bile atmiyorum. Allah hayirlisini versin ama bence senn hamilesinn canimmm benim gogus olayina gelince canim her zaman sismez agrimazdi ve bunun bazi degisik durumlari var gigus ucu cikmasi gibi tek umudum o ve hala sag kasigimdaki batmalar idrar yaparken bile batiyor canim ama benim yumurta soldan olusmustu belkide spermle sagda bulusmuslardir demi demii hayirlisi yaa hergun hergun dusunmekten yoruldummm. Benim bayram temizkigi prob yok kv gidicezya cuma gunu gelip bizi alacaklar tatil 9 gun olumca kusuda goturcez . Hamileysem sevinirim rahat rahat gidicem diye. Ay kafam cok karisik ters lalecigim ...
Bende söyledim şu progesteronu ya acaba verilmiyor mu dediğin gibi neden vermedi ki doktoru eğer duracaksa desteklerdi bebeğilimonkabugsu canim .az kaldi oazartesiye Allah hayirlisini versin ters lalenimde deigi gibi senin sagligin daha önemli. Saglikli olacaksa bebegin seni birakmaz zaten canim. Allah ol dediyse hersey olur canim . Dr un sadece beklemeyi tercih etmis igne yada progestron jel falan verseydi dahami iyiy olurdu acaba yada su asamada verilmiyormu tam bilmiyorum. Bence pzt yukselmisse degerin progesteronu sor canim kullanmama gerek varmi falan diye .
Umarım dış gebelik değildir canım.. Onun anlaşılma ihtimali nasıl acaba ne zaman anlaşılıyoSanırımdıs gebelik ihtimalini düşünerek vermedi kızlar smdi düşünüyorumda beden hamile gibi hormaon salgılamıyo ama bebek degeri ilerliyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?