klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Cikarmi ruyasi.sizin ruyasi cikan akrabaninki cikcakmi bakalimm nasil hissediyorsun canimm
Bilmiyorum ki hep gördü bişey çıkmadı ama herkes kafayı bozdu bizimkilerin bebekle annemde bizdeyken diyo sanki bebek kokusu geliyo Bende bekliyorum valla bakalım çıkcak mı az zaman kaldı heyecanlanıyorum düşününceUmudum yok gerçi ama bilmiyorum ya karışık duygulardayım yaa sen ne durumdasın

Ben geldim kızlar beta hcg 45 e yukselmiş düşük değilnil ama kanamam cok oldu progestron düşük cıkmiş saglklı bi gebelik değil dedi doktor pazrtsi bi dha kan vercem
Nasıl canım ya kanaman vardı ona rağmen mi yükselmiş ay inş hayırlısı olur..ben de çok uzgunum adet günüm bile gelmemişti daha dün geceden beri felaket sancim var bu sabahta kanamam basladi adet oluyorum heralde olmadı işte yine kesin ve net

Insallah bu defa cikar canimm. Ya valla bende sadece bekliyorum cokk heyecanliyimm. Sivilceler umutsuz gogus agrim umutlu ediyor beni dua ediyorum bol bol canim.

Yaaa canimmm baya varmi kanaman. Leke gibiyse bence test yap

Valla baya kan geliyo işte ama hiç böyle bir sancim olmamıştı kabus gibi gece ölüyorum sandım ( inş siz güzel haberler alirsiniz

Valla baya kan geliyo işte ama hiç böyle bir sancim olmamıştı kabus gibi gece ölüyorum sandım ( inş siz güzel haberler alirsiniz
Sasirdim canim yaa. Hayırlısı oksun insallah bu doneminde olur. Dr a gidecekmisin cnim.neden o kadar sancin oldu acaba

Sasirdim canim yaa. Hayırlısı oksun insallah bu doneminde olur. Dr a gidecekmisin cnim.neden o kadar sancin oldu acaba
Hayır canim artık Dr a falan gitmeyecegim subata kadr çocuk meselesi bitti benim için zaten bu ilk klomen ve iğne denememdi 7 tane yumurtayla bile bir tanesi tutmuyo işte bir kismetsizlik var bende hayattaki tüm işlerim böyle artık iyice psikolojim bozuldu

Canim boyle dusunme daha ilk denemede pes etmen ne kadar dogru .tamam bir iki ay dinlen ama pes etme hemen.klomen ted 6 aylik bi tedavi .subata kadar ara vermen dogru olmaz benim fikrimmm. Oyle karamsar dusunme canim Allahin gucune gider...

Canim boyle dusunme daha ilk denemede pes etmen ne kadar dogru .tamam bir iki ay dinlen ama pes etme hemen.klomen ted 6 aylik bi tedavi .subata kadar ara vermen dogru olmaz benim fikrimmm. Oyle karamsar dusunme canim Allahin gucune gider...
Tatlım bu isyan etmek anlamında diil ki olmuyorsa olmuyordur demek ki hayırlısı budur Allahım verecekse zamanı geldiyse hiç ummadik anda da verir..onu demek istiyorum..Dr a ara vermek en iyisi olcak çünkü aynı şeye odaklanmak beynimizi de olumsuz etkiliyor beynin ters çaba kuralı diye bişey var biliyosun :) umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir

doktora git canım benim gibi olabilirsin... hiç bekleme özel hastanelerin acilinde yapılıyo beta hcg testi die yaptır
Canım benim idrar testlerim düne kadr hep negatifti kan testi de 2.95 yani negatif bu nedenle seninki gibi olma ihtimali yok diye düşünüyorum bilemiyorum ki

Amin canim insallahh.

Canım benim idrar testlerim düne kadr hep negatifti kan testi de 2.95 yani negatif bu nedenle seninki gibi olma ihtimali yok diye düşünüyorum bilemiyorum ki
O zamnda canimcim umudunu kaybetme en azindan bi dha denersin igneni tedavini neden hemen pes ediosn.. bak bana belkide kurtajla alcaklar bebegimi hcg yukselio o kad4 kanamaya agriya ragmen progstron cok dusuk ve ben doktora dedim bu ay ne yapilmasi gerekiosa yapalim onumzdeki tedavi sureclerine bakalim dedim.. hemen kestirip atma tuplerine bakar doktorun cozum bulmaya calisirlar. Benim doktorun sasti kaldi ne yapcagni bekliorz bi iki gun daha yeniden kan vercem.. sikintili bi gebelikte yasayabikirsin herseyin hayrlsini iste dua et bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…