- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
klomenle buyumuyosa ısrar etmemek gerekıo cnm ıgneye gecılmelı bence klomen yetmıosa normalde benım de klomenle yumurtam buyumuyodu ama bı oncekı ay ıgne tedavısı oldum ben 3 yumurtam oldu onlar dollenmedı o tedavının etkısıyle mayıs ayında klomen kullandım yumurtam gelıstı ama klomen tek basına yetmedı yanı emınım kı ıgne tedavısının etkısı buyuk olduİnşallah bitanem, sağolasın.. Biliyorum senin gebeliğinden haberim var.Bir sıkıntı çıkmadan 9 ay dolar inşallah.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize de nasip eder, benim de 30 a az kaldı canım..
Nasip vardır bir zamanı.. Doktorların genel olarak dediği yumurtanın büyümemesi..
İyi geceler canım lh değerim yüksek değil bunu hatırlıyorum, çünkü doktor hormon değerlerimde bir sorun görmemişti. Horman sonuçlarıma baktıktan sonra sana buradan yazarım.. Benim yumurtam büyümüyo canım sorun bu, normal olarak 19, 20 cm de çatlıyo yumurta.. Lakin ben de 13, 14 cm de kaldığı ve büyümediği için çatlayamıyor. Yani ben 3 senedir o evreye hiç geçemedim..
Sen ne kadarlık evlisin?
ben 3 yıllık evliyim,2 yıldır çocuk düşünüyoruz.yaşım 27. kendimi bildim bileli pko'luyum. ama çok zayıfım,kilom yok. doktorlar bile şaşırıyo pkoyu görünce. bu tiple de pko olunur mu diyolar. kllomene ilk defa başladım ama dediğim gibi doktorum yumurta oluşmayacagınddan çok emin. sebebi de lh hormonum.bugün klomenin 3 günündeyim. benim durumum böyle en kç yaşındasın.
yaa inşallah hepimizin duaları kabul olur tez zamanda hayırlısıyla :) ben hep zayıftım.sadece geçen yıl ayağım kırıldı ve 3 ay yatmak zorunda kalınca 10 kilo birden aldım. ama sonrasında verdim hemen. beslenmeme falan da çok dikkat ederim.sporu daha yeni bıraktım.bunlara rağmen pko devam ediyo ve yumurtlama olmuyoYaşıtız canım, inşallah klomen işe yarar. Ben evlendikten sonra biraz kilo aldım, öyle ortaya çıktı öncesinde yoktu. Yani genetik esasen vardı da belirti vermiyodu diyelim.. Ben de 3 senedir düşünüyorum olmuyor.. Rabbim biliyor doğru zamanı, bakalım nasip. Hangi hastaneye gidiyorsun, özel mi?
yaa inşallah hepimizin duaları kabul olur tez zamanda hayırlısıyla :) ben hep zayıftım.sadece geçen yıl ayağım kırıldı ve 3 ay yatmak zorunda kalınca 10 kilo birden aldım. ama sonrasında verdim hemen. beslenmeme falan da çok dikkat ederim.sporu daha yeni bıraktım.bunlara rağmen pko devam ediyo ve yumurtlama olmuyosoruna gelince ben devlete gidiyorum valla canım.açıkçası özel hastanelerden pek memnun kalmadım. peki sen?
inşallah seni olumlu sonuca götürecek bir doktorla karşılaşırsın. ama bişey dicem neden rahim filmini ilk önce çekmediler? benimki rahim filmi olmadan başlamadı tedaviye.kapalıysa boşa kürek çekmeyelim diye...Ben ilk olarak devlete gittim doğum kontrol hapı verdi 6 ay içtim. Bir fayda sağlamadı. Sonrasında özellere gittim, klomen kullandım. Bir iğne tedavisi kaldı geride. Rahim filmi çektirip iğne tedavisi olucam inşallah..
Devlet veya özel önemli olan hastane değil, doktorun iyi olması mühim olan bu bence. Ben şimdi iyi bir doktor seçip devam etmek istiyorum tedavime..
katılıyorum sana dediğin gibi boşa kürek çekmek oluyor bende de dr lar 5 ay yumurta büyütp çatlattılar meğer tüpler tıkalıymış biri açıldı yeni dr um iyi çok şükür o istedi hemen zaten. bir dr a bağlı kalmayıninşallah seni olumlu sonuca götürecek bir doktorla karşılaşırsın. ama bişey dicem neden rahim filmini ilk önce çekmediler? benimki rahim filmi olmadan başlamadı tedaviye.kapalıysa boşa kürek çekmeyelim diye...
laparoskopi mi oldun? benim de hsg de ikisi de full kapal çıktı. tüp bebeğe koşun hemen dedi doktorum. ama ben laparoskopi denemek istedim. ameliyat esnasında görüldü ki hiç bir sıkıntı yokmuş tüplerde. boşuna olmuş oldum yanikatılıyorum sana dediğin gibi boşa kürek çekmek oluyor bende de dr lar 5 ay yumurta büyütp çatlattılar meğer tüpler tıkalıymış biri açıldı yeni dr um iyi çok şükür o istedi hemen zaten. bir dr a bağlı kalmayın
yok laparoskopi olmadım dr um tavsiye etmedi bir tüp yeter dedi ama tüp bebek için yeter heralde çünkü normal yolla zor gibi kapalı tüpün ordaki yumurta büyüyor diğeri değil açık tüpün yumurtasını büyütmeye çalışacağız ramazandan sonra bakalım hayırlısılaparoskopi mi oldun? benim de hsg de ikisi de full kapal çıktı. tüp bebeğe koşun hemen dedi doktorum. ama ben laparoskopi denemek istedim. ameliyat esnasında görüldü ki hiç bir sıkıntı yokmuş tüplerde. boşuna olmuş oldum yanivardır muhakkak bir hayır diyorum ben yine de
yok laparoskopi olmadım dr um tavsiye etmedi bir tüp yeter dedi ama tüp bebek için yeter heralde çünkü normal yolla zor gibi kapalı tüpün ordaki yumurta büyüyor diğeri değil açık tüpün yumurtasını büyütmeye çalışacağız ramazandan sonra bakalım hayırlısı
şu iğne de de olmazsa uğraşmicam artık sıkıldım psikolojim bozuldu 10 kilo aldım hamile birini gördükçe direkt ağlıyorum haplar hassaslaştırdı iyice tüp bebek gerek derse dr baya bi kendi haline bırakacağım gibi geliyor bilmiyorum her ay umutlanmak çok kötü bir de tedavi oluyorsun ya sanki kesin olacak öyle leyla gibi oldu olacak die beklıosun çok üzülüyorumben de tek tüple hamile kalınabileceğini duymuştum. umudunu kaybetme inşallah olur.
aynen canım inan ki her ay hayal kırıklığı yaşamak insanı hayattan bezdiriyor. eski neşem,sevgim,gülüşlerim,alaycılığım, duygusuzluğum, evliliğimden aldığım mutluluk...hiç biri kalmadı. kendime hem kızıyorum hem üzülüyorum.dediğin gibi ağlak mutsuz gözleri hem nemli biri oldum. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. ama bu bi imtihan,hiç çocuğum olmaya da bilir.bu mutsuzlukla mı yaşayacağım hep diye endişeleniyorum. psikolojik destek almayı düşünüyorum. klomene cevap vermezse vücudum ben de iğneye geçicem. belki de en güzeli senin dediğin gibi herşeyi bir kenara itip bi güzel kafa dinlemek olacak. Allah doğru yolu buldursun bize hayırlısıylaşu iğne de de olmazsa uğraşmicam artık sıkıldım psikolojim bozuldu 10 kilo aldım hamile birini gördükçe direkt ağlıyorum haplar hassaslaştırdı iyice tüp bebek gerek derse dr baya bi kendi haline bırakacağım gibi geliyor bilmiyorum her ay umutlanmak çok kötü bir de tedavi oluyorsun ya sanki kesin olacak öyle leyla gibi oldu olacak die beklıosun çok üzülüyorum
aminnn canım amin..aynıyız ama derdi veren dermanını da verir diip yardana sığınmaktan başka elden hiç bir şey gelmiyor ah şu belirsizlik olmasa...aynen canım inan ki her ay hayal kırıklığı yaşamak insanı hayattan bezdiriyor. eski neşem,sevgim,gülüşlerim,alaycılığım, duygusuzluğum, evliliğimden aldığım mutluluk...hiç biri kalmadı. kendime hem kızıyorum hem üzülüyorum.dediğin gibi ağlak mutsuz gözleri hem nemli biri oldum. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. ama bu bi imtihan,hiç çocuğum olmaya da bilir.bu mutsuzlukla mı yaşayacağım hep diye endişeleniyorum. psikolojik destek almayı düşünüyorum. klomene cevap vermezse vücudum ben de iğneye geçicem. belki de en güzeli senin dediğin gibi herşeyi bir kenara itip bi güzel kafa dinlemek olacak. Allah doğru yolu buldursun bize hayırlısıyla
Bende geçen çarşamba günü kontrole gittim 24 22 mm olmuş yumurtalar iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi çatlaması getekiyo ama çatladığında sıvı geliyomuş öyle bişey olmadı bu ay olmadı galiba
ovuluasyon testi alıp yapsana forumda nasıl kullanılacağı ile ilgili topik var emin olursun en azından çatladığında da ilişki olur riske atma derim benBende geçen çarşamba günü kontrole gittim 24 22 mm olmuş yumurtalar iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi çatlaması getekiyo ama çatladığında sıvı geliyomuş öyle bişey olmadı bu ay olmadı galiba
Eşim vardıyalı çalışıyo bu hafta gecede bende oruçluyum imkansız yani adetede 10 gün var zaten çatladuğında akıntı oldu farkedemedim mi bilmiyorum doktorun dediği zamanlarda ilişki oldu amaovuluasyon testi alıp yapsana forumda nasıl kullanılacağı ile ilgili topik var emin olursun en azından çatladığında da ilişki olur riske atma derim ben
İnşallah canım sıkma kendini zamanı var demekkivallahi ben dün gittim ne büyüyen yumurta var nede başka bişey doktor 1 ay ara verelim tedaviye dedi.
bilmiyorum hayırlısı inşallah