o paranın gidesi varmış canım benim... Rabbim öyle bir sevinç versin ki hiç aklına bile gelmesin bunlar inşallahssk var canım hem benim hem eşimin ama buradan bi kaç arkadaşım da aynı fiyata aldı..sanırım raporla alakalı çünkü 3-4 eczaneye sorduk aynı fiyatı söylediler
keşke daha önce konuşmuş olsaydık 2 hafta yıllık izin kullandım devamlılığı olmaz die gitmedim devlete gidip iğneyi yazdırsaydım çünkü tedaviye ara vermiştik ramazan dolayısıyla iğneyi alıp özelden devam edebilirdim..ne diim vardır bir hayır
aminn canım haklısın...o paranın gidesi varmış canım benim... Rabbim öyle bir sevinç versin ki hiç aklına bile gelmesin bunlar inşallah
Merhaba;ben 3 yıllık evliyim,2 yıldır çocuk düşünüyoruz.yaşım 27. kendimi bildim bileli pko'luyum. ama çok zayıfım,kilom yok. doktorlar bile şaşırıyo pkoyu görünce. bu tiple de pko olunur mu diyolar. kllomene ilk defa başladım ama dediğim gibi doktorum yumurta oluşmayacagınddan çok emin. sebebi de lh hormonum.bugün klomenin 3 günündeyim. benim durumum böyle en kç yaşındasın.
her pkoluyu kilo ver gel diyerek yolluyolar, bize yapılacak bişey yok maalesef. ben en son 46 kiloya düştüm ramazan ayında, beslenmeme hep dikkat ediyodum ama o ay daha da dikkat ettim. canan karatayın yasakladığı hiç bişey yemedim ve her gün 7 km yürüdük eşimle. o ay da klomen ile aşılamaya başlamıştık. günde 3 klomenle başlattı doktorum beni. ve aşılamam tuttu,hamileyim Allahın izniyle 11 haftalık. sen de zayıf da olsan beslenmene dikkat et ki klomene vücut çabuk tepki versin.Merhaba;
Yazdjklarini okuyunca kendimi gordum resmen.ben de pko hastasiyim ve drlar beni gorunce bu kiloyla da pko mi olur diorlar.49 kiloyum sen dusun yani..
Klomen kullanmaya baslayacagim bakalim hayirlisi hakkimizda
her pkoluyu kilo ver gel diyerek yolluyolar, bize yapılacak bişey yok maalesef. ben en son 46 kiloya düştüm ramazan ayında, beslenmeme hep dikkat ediyodum ama o ay daha da dikkat ettim. canan karatayın yasakladığı hiç bişey yemedim ve her gün 7 km yürüdük eşimle. o ay da klomen ile aşılamaya başlamıştık. günde 3 klomenle başlattı doktorum beni. ve aşılamam tuttu,hamileyim Allahın izniyle 11 haftalık. sen de zayıf da olsan beslenmene dikkat et ki klomene vücut çabuk tepki versin.
hala o koca kistlerim duruyo yumurtalıklarımda,hala sancı yapıyolar. hamileyken bile kurtulamadım onlardan
gece gündüz duam bu. aminnnAllah sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin . Bizlere de nasip olur insallah
tosbiiiigece gündüz duam bu. aminnn
efendimn canımtosbiiii
geçenlerde konusmuştuk hatırlıyorsan canım tedaviyle alakalı 6 haftalık oldu şu an farketmedin sölim dedimmefendimn canım
aaaaa kız valla farketmedimgeçenlerde konusmuştuk hatırlıyorsan canım tedaviyle alakalı 6 haftalık oldu şu an farketmedin sölim dedimm
sağol canım Allah razı olsun hepimizinkini..ama bende 4 kese var..dorduncüyü bu gün öğrendim dr um birini alalım riskli dedi çok üzüldüm bilmiom ne yapcamaaaaa kız valla farketmedimay çok sevindimmmm Allahıma çok şükür hatırlıyorum tabii ki hatırlamaz mıyım çok dua etmiştim. ay Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün,sağlıkla da büyütmeyi nasip etsin inşallah canımm. dur ben de yapıcam gebelik takvimi kız heveslendim
sağol canım Allah razı olsun hepimizinkini..ama bende 4 kese var..dorduncüyü bu gün öğrendim dr um birini alalım riskli dedi çok üzüldüm bilmiom ne yapcam
canım diğerlerinin sağlığını ve kendimi de dşünmek zorundayım 4 çok sıkıntılı ya bebeklerim gelişemezse ya eksik hasta doğarlarsa ne yaparım ben onun vebali de var bilmiyorum..Canım allah kucağına almayı nasip etsin.. ama aldırmaaaa lütfennn!!! bak bende 6 aydır tedavi görüyorum ama bişe yok...4 aydır klomen kullandım genelde 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.. senin süreç nasıldı anlatırmısın??? ayy bende ikiz cok istiyorummmmmmmmm...
canım diğerlerinin sağlığını ve kendimi de dşünmek zorundayım 4 çok sıkıntılı ya bebeklerim gelişemezse ya eksik hasta doğarlarsa ne yaparım ben onun vebali de var bilmiyorum..
canım tek tüpüm açıktı açık tüpün orda hiç yumurtam oluşmuyordu gonal f iğne kullandım 4 yumurtam vardı doğal yolla dördü de döllenmiş geçen hafta 3 tü bu gün bi kese daha gördük ve 6 haftalık hepsi rabbim yardım etsin[/QU
Canım Allah hayırlısını nasip etsin..Tabi doktorlar daha iyi bilir.. Senin ve bebeklerin sağlığını düşünmek zorunda..Beni mazur gör uğraşıp olmayınca birden sana aldırmaaaa dedim..içgüdüsel yani:) Allahım bizlerede nasip etsin inşallah..Bu arada hamilelik takvimini ekledim çekim yasası belki bu ay olurr:)
4 müüüüüüüsağol canım Allah razı olsun hepimizinkini..ama bende 4 kese var..dorduncüyü bu gün öğrendim dr um birini alalım riskli dedi çok üzüldüm bilmiom ne yapcam
Hayırlı olsun canım aşılama ile mi oldu kendiliğinden mi 4tane nasıl dollendiboş canım 4 kesenin üçünün de içerisinde hafif beyazlık vardı canım dr bu iyi bişe oluşum var içinde dedi..başka dr a gitsem 4 ünü de doğur dese sağlıklı olur dese ne garantisi var aldır dese ne garantisi var dr um en azından 1 ini almamız lazım dedi cuma ya da pazartesi ye kadar bişey yapmam lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim
teşekkür ederim canım..ne aşılama ne tüp bebek sadece iğne ile yumurta gelişti 4 tane 1 tüpüm açıktı hepsi döllendi doğal yolla..Hayırlı olsun canım aşılama ile mi oldu kendiliğinden mi 4tane nasıl dollendi