Klomen + polikistik over

o paranın gidesi varmış canım benim... Rabbim öyle bir sevinç versin ki hiç aklına bile gelmesin bunlar inşallah

Merhaba;
Yazdjklarini okuyunca kendimi gordum resmen.ben de pko hastasiyim ve drlar beni gorunce bu kiloyla da pko mi olur diorlar.49 kiloyum sen dusun yani..
Klomen kullanmaya baslayacagim bakalim hayirlisi hakkimizda

Merhaba;
Yazdjklarini okuyunca kendimi gordum resmen.ben de pko hastasiyim ve drlar beni gorunce bu kiloyla da pko mi olur diorlar.49 kiloyum sen dusun yani..
Klomen kullanmaya baslayacagim bakalim hayirlisi hakkimizda
her pkoluyu kilo ver gel diyerek yolluyolar, bize yapılacak bişey yok maalesef. ben en son 46 kiloya düştüm ramazan ayında, beslenmeme hep dikkat ediyodum ama o ay daha da dikkat ettim. canan karatayın yasakladığı hiç bişey yemedim ve her gün 7 km yürüdük eşimle. o ay da klomen ile aşılamaya başlamıştık. günde 3 klomenle başlattı doktorum beni. ve aşılamam tuttu,hamileyim Allahın izniyle 11 haftalık. sen de zayıf da olsan beslenmene dikkat et ki klomene vücut çabuk tepki versin.
hala o koca kistlerim duruyo yumurtalıklarımda,hala sancı yapıyolar. hamileyken bile kurtulamadım onlardan

Allah sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin . Bizlere de nasip olur insallah

geçenlerde konusmuştuk hatırlıyorsan canım tedaviyle alakalı 6 haftalık oldu şu an farketmedin sölim dedimm
aaaaa kız valla farketmedim ay çok sevindimmmm Allahıma çok şükür hatırlıyorum tabii ki hatırlamaz mıyım çok dua etmiştim. ay Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün,sağlıkla da büyütmeyi nasip etsin inşallah canımm. dur ben de yapıcam gebelik takvimi kız heveslendim

sağol canım Allah razı olsun hepimizinkini..ama bende 4 kese var..dorduncüyü bu gün öğrendim dr um birini alalım riskli dedi çok üzüldüm bilmiom ne yapcam

sağol canım Allah razı olsun hepimizinkini..ama bende 4 kese var..dorduncüyü bu gün öğrendim dr um birini alalım riskli dedi çok üzüldüm bilmiom ne yapcam

Canım allah kucağına almayı nasip etsin.. ama aldırmaaaa lütfennn!!! bak bende 6 aydır tedavi görüyorum ama bişe yok...4 aydır klomen kullandım genelde 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.. senin süreç nasıldı anlatırmısın??? ayy bende ikiz cok istiyorummmmmmmmm...

canım diğerlerinin sağlığını ve kendimi de dşünmek zorundayım 4 çok sıkıntılı ya bebeklerim gelişemezse ya eksik hasta doğarlarsa ne yaparım ben onun vebali de var bilmiyorum..

canım tek tüpüm açıktı açık tüpün orda hiç yumurtam oluşmuyordu gonal f iğne kullandım 4 yumurtam vardı doğal yolla dördü de döllenmiş geçen hafta 3 tü bu gün bi kese daha gördük ve 6 haftalık hepsi rabbim yardım etsin

biliyorum canım bende geçen ay a kadar aynı hislere düşüncelere sahiptim çok zor biliyorum.. rabbim uğraşan isteyen bekleyen herkese yardım etsin yüzlerini güldürsün hayırlısıyla en kısa zamanda ..ne yapcam bilmiyorum ama çok zor bi karar..

4 müüüüüüü inanmıyorum nasıl yumurtladın öyle maşallah sana şaka bi yana riski çok tabii ki canım. dördünde de bebek oluşmuş mu? boş olma ihtimali var mı acaba? başka ddoktorlarla da görüş istersen. kolay değil dördünü de sağlıkla doğurmak. kendini de düşünmelisin ayrıca. vakit geçirmeden karar ver,daha kolay olur eğer aldıracaksan. bana doktor ikiz olabilir dediği zaman şok olmuştum ve o kadar korkmuştum ki... ama tek çıktı benimki.

boş canım 4 kesenin üçünün de içerisinde hafif beyazlık vardı canım dr bu iyi bişe oluşum var içinde dedi..başka dr a gitsem 4 ünü de doğur dese sağlıklı olur dese ne garantisi var aldır dese ne garantisi var dr um en azından 1 ini almamız lazım dedi cuma ya da pazartesi ye kadar bişey yapmam lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim

Hayırlı olsun canım aşılama ile mi oldu kendiliğinden mi 4tane nasıl dollendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…