aman canm vala bende umutlanmak istemiyorum..her sevincimin sonu hüsranla bitiyo..bu hamilelik olayı zorlaşcakmıs gibime geliyo.yani bebk olmıycakmış gibi hissediyorumhep düşünmekten yapamaıyorum da.benm ayrıca vajinal yanmam da var 1 senedir. napcam bilmyom.oyüzden pek heveslenmek istemiyorum.bakalım nasıl sonuc vericem bekleyip görecezz..
işte canm ben daha dün oldum iğnemi.ah o iğnelerde pahalı biraz 70 tl verdm ben.insallah işe yaramistır.sonra ilişki öneriyo dr. hepimiz için herseyin hayırlısı olsun deyp bekliycez artık yapıcak bişimiz yokcanım hepimiz aynıyız emin ol bende sürekli umutlanıyorum sonraa pufff kafa üstü yere çakılıyorum resmenistiyorum benimde olsun bi bebeğim ama uğraşıyorum halen olumlu tek bi sonuç alamadım canım yumurtam bile gelişmiyor o kadar ilaca karşı senin yine 18 mm olmuş bitane benim o umudum bile oluşmadı daha düşün çok canım yanıyor böyle olunca ama bakalım şimdi göbekten iğne tedavisine geçicem ne olucak hiç bilmiyorum...
işte canm ben daha dün oldum iğnemi.ah o iğnelerde pahalı biraz 70 tl verdm ben.insallah işe yaramistır.sonra ilişki öneriyo dr. hepimiz için herseyin hayırlısı olsun deyp bekliycez artık yapıcak bişimiz yokbirbirlerimiz için dua edelim bol bol..öyle yada böyle bebişlerimiz gelicek sonunda,hiç olmazsa böyle deyip buna inanmak istiyorum..
her ay umutlanmak, heray ilaç kullanıpta iyi haber duymayı öğrenmeyi bekleyipte adet görmek biyük bir hüsrana uğramak işte canmher ay umutlanmakallahıımm kimseye bu hastalığı vermesin evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş.
her ay umutlanmak, heray ilaç kullanıpta iyi haber duymayı öğrenmeyi bekleyipte adet görmek biyük bir hüsrana uğramak işte canmsırf bu yüzden ilk klomen ve iğne kullanımından sonra tedavimi bıraktım.usanmıştım artık yani..olmuyor olmuyor olmuyor..yoruldum daa
hep yorulduk canımm ama inş. bir gün o mutluluğu yaşarız bizde sadece biraz bu durumu aşıp sitres yapmadan rahat olabilsek ama olmuyor işte inanılmaz derecede çocuk sevgisi vardı içimde dahada arttı evlenmeden önce nerden bilebilirdim bu kadar zor sahip olabileceğimi ki inş. bir gün olurum, oluruzbirbirimizi çok iyi anlıyoruz ve birbirimizin dualarıyla inş. bir gün olucak. burdan birbirimizin sevinçli haberlerlerini duyalım
canım bende 1 defa kullandım benim gelişti çok şükür bazılarında geç gelişiyomuş 1 kaç gün daha o yüzden kullan demiş olabilir.ama tavsiyem bu tür kontrollere bi doktora daha gidip göster benm arkadaşıma klomenin miktarı ayarlanılamadı fazla yumurta gelişti çatlama iğneleride yapılınca fenalaştı hastaneye kldırdık falan çok sıkıntı çekti aslında klomen ve çatlama iğnesi hafife alıncak bi durum değil o yüzden benden tavsiye bi doktora daha muayene olabilirsin çok duydum çevremden doktorum yumurta gelişmemiş dedi ama ertesi gün diğer doktor gelişmiş büyümüş dedi diyemerhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve korunmuyoruz çocuk isteğimiz var doktora gittiğimde bende pko denilen durumun olduğunu öğrendim.doktorum bu ay ilk defa klomen tedavisine başladı adetin 5.günü ve 5 gün boyunca sabbah 1 akşam 1 şeklinde kullandım bugün kontrole gittim fakat yumurtanın istenilen büyüklükte olmadığını ve 3 gün daha klomene devam etmem gerektiğini ve tekrar cumartesi günü kontrole çağırdı Acaba bu 3 günde güzel sonuç alabilirmiyim içim içimi yiyor.Eşimin çok çocuk isteği var onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum çok üzülüyorum.
genede bi araştır canım iyice daha bilinçli hareket edersin ama bi proğram var tüp bebekle ilgilituğba ünsal mı ne o bayan sunuyor bu yada bundan önceki pazar günkü proğrama bi bayan bağlandı oda doktoru yumurtan gelişmemiş demiş diğer doktor gelişmiş demiş falan tekrar bi izle internetten istersen belki fikir sahibi olabilirsin tatlımhımm teşekkür ederim canım ilk defa duydum böyle birşeyi
selam enyalios,kendi sorumun cevabını arıyordum ve sana bir soru sormak istedim: şimdi benim lh hormonum olması gerekenden kat kat fazla çıkıyor tahlillerde.5-6 olması gerekirken 30 civarında çıkıyo mesela. pko hastasıyım yıllardır. dün tedaviye başladım ilk defa. doktorum klomenle bi deneyelim ama yüksek lh yüzünden vücudumun klomene tepki vermeyecegini söyledi. direkt günde 3 kere ile başlattı. sırf denemiş olamk için deneyelim,sen çok umutlanma dediMerhaba hanımlar..
Klomeni günde 4 kez kullanmış biri olarak, bana fayda sağlamadığını belirtmek isterim..
Ama bu demek değildir ki pko hastalarına klomen uymuyor.
Benim bünyeme uymadı sadece.
Yakında rahim filmi gündemimde olucak,
rahim filminden sonra hamile kalan sayısı oldukça fazlaymış..
selam enyalios,kendi sorumun cevabını arıyordum ve sana bir soru sormak istedim: şimdi benim lh hormonum olması gerekenden kat kat fazla çıkıyor tahlillerde.5-6 olması gerekirken 30 civarında çıkıyo mesela. pko hastasıyım yıllardır. dün tedaviye başladım ilk defa. doktorum klomenle bi deneyelim ama yüksek lh yüzünden vücudumun klomene tepki vermeyecegini söyledi. direkt günde 3 kere ile başlattı. sırf denemiş olamk için deneyelim,sen çok umutlanma dedimerak ettiğim şu: lh değerin kaç acaba biliyor musun?ya da yumurtan büyüde de döllenmedi mi?
canım umudunu kaybetme ben de klomen catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım ve ılerı derecede pkoyum kılo da var yas 30 daha ne dıyım cnm ben hamıle kalabıldım Allahın ıznıyle sen de kalırsın pko gebelıge engel degıl zaten dusuk tehlıkesını arttırıyor o yuzden gebelıkte cok ıyı takıp gerekıor