Klomen + polikistik over

canıım klomen işe yaramadı bende. gonal-f iğne ile iki yumurtam oluştu,aşılama yaptırdım ve şu an 7 haftalık hamileyim Allah bağışlarsa... sende durumlar nasıl?
hiç yazmamışssın takvim de yapmamışsın
çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıp etsin inşallah bende gonal a geçtim iğne yapıyorum hala bu gün 7.ci gün yumurtalar var ama aşılama düşünmüyoruz şimdilik deneyeceğiz olmazsa diğer ay aşılama düşünüyoruz bakalım aşılama dışında siz normal denedinz mi

ya açıkçası endişelerimden kurtulup sevinemedim hamileliğe bu yüzden takvim yapmadım :) teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda başına. ben ağır pkolu biri olarak hiç bi tedavi görmeden 2 yıl kendim denedim ama yumurta hiç büyümüyomuş meğer bende. artık tüp bebeğe geçelim derken doktorum aşılama önerdi.2 aşılama yapar rapor çıkarırız tüpe gidersin dedi. yani ilaçla kendimiz denemedik,direkt aşılama ile başladık. doktorum da hiç ümit vermedi aşılama için. çok düşük bi ihtimal zaten tutması. ve benim vücudumun çok dirençli olduğunu söylüyodu hep.

hayırlısı canım ya çok olumlu konuşulanlar tutmuyor ihtimal dahilinde olmayanlar tutuyor işte rabbimin vardır bir bildiği tutnur inşallah sıkı sıkı bırakmaz da sen de rahat rahat sevinirsin

hayırlısı canım ya çok olumlu konuşulanlar tutmuyor ihtimal dahilinde olmayanlar tutuyor işte rabbimin vardır bir bildiği tutnur inşallah sıkı sıkı bırakmaz da sen de rahat rahat sevinirsin
ay inşallah canımm... Rabbim hiç birimize çok aratmadan nasip etsin.inşallah senden de hayırlı haberleri alırız en kısa zamanda

ciddimisin insallah banada ücretsiz derler

asılama oncesı tuplere bakıyolarmı
ya bak iğne özellikle pahalı. bana eczacı dedi ki sizin raporunuz var bu yüzden ücretsiz. ne raporu,ne olmuş hiç bilmiyorum. doktoruna bir sor istersen. aşılama öncesi tüplere bakılıyor evet. kapalıysa aşılama yaptırmanın bi anlamı yok çünkü. doktor senden bir sürü bilgi-belge isteyecek o rapor için zaten. en önemlisi de tüplerin durumu

ben özele gidiyorum mecbur çünkü çalışıyorum ve izin sıkıntı oluyor iş yerime 5 dk lık mesafedeki özel hastaneye gidiyorum dr um anlayışlı öğle arasına denk getiriyorum öyle hallediyorum..benim de vaktim olsa bende devlete giderim 10 güne bi 50 tl muayene şimdi iğne aldık tanıdık indirimi ile 960 olan iğne 800 tl ye rahim filmi yine dr um sayesinde 500 yerine 250 tl ye geldi....her ne kadar indirim de olsa özelde çok para gidiyor..şimdi 1 ay kendiliğinden deneyeceğiz olmazsa aşılama o da 1000 mi olur 1500 mü bilmiyorum artık işi bırakim desem borçlarımız var daha da borçlanıyoruz vs.. bir derdim var bölümüne mi gidip yazsaydım çok dertlendim şimdi

canım bi de nasıl raporun var ücretsiz dedi ? benim de raporum vardı o haliyle 960 lira fatura çıkardılar gonal dan bahsediyoruz değil mi anlamadım ben

canım yaa üzülme,dertlenme. giden para olsun,yeter ki sağlıklı bebeklerimiz gelsin napalım...ben de 3 yıl içinde özel hastanelere milyonlar kaptırdım ama sonunda bu eğitim ve araştırma hastanesine rastladım. senin de şartların böyle olmasını gerektiriyo demek ki... Allah herkesin borcuna kolaylık versin,sizin de inşallah.

Sağol canım Allah razı olsun...evet biz de öyle diyoruz olsun da giden para olsun elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz vardır rabbimin bir bildiği bu da bizim sınavımız sen dua et olur mu hayırlısıyla en kısa zamanda olsun çünkü bi süreden sonra insan parasından da geçiyor psikolojik olarak yıkım yaşadıkça paradan çok kendine üzülüyor insan..

canım bi de nasıl raporun var ücretsiz dedi ? benim de raporum vardı o haliyle 960 lira fatura çıkardılar gonal dan bahsediyoruz değil mi anlamadım ben
ya ben rapordan falan bihaberim inan ki... kendim öyle bir talepte bulunmadım. eczaneye ilacı almaya gittiğimde o söyledi raporunuz var diye. infertilite raporu mu artık neymiş bilmiyorum.belki eğitim ve araştırma hastanesi olmasının etkisi vardır bu raporda. özel hastaneler veremiyomuş böyle bir rapor. sonrasında başka telaşlarım olduğu için doktora da sormaya fırsat bulamadım bir türlü. evet gonal-f ten bahsediyorum ben de... ya seninki biraz fazla tutmamış mı? sağlık güvencen var mı?

ssk var canım hem benim hem eşimin ama buradan bi kaç arkadaşım da aynı fiyata aldı..sanırım raporla alakalı çünkü 3-4 eczaneye sorduk aynı fiyatı söylediler
keşke daha önce konuşmuş olsaydık 2 hafta yıllık izin kullandım devamlılığı olmaz die gitmedim devlete gidip iğneyi yazdırsaydım çünkü tedaviye ara vermiştik ramazan dolayısıyla iğneyi alıp özelden devam edebilirdim..ne diim vardır bir hayır

gerçekten kendim için ve bütün isteyenler için çok çok dua ediyorum. Rabbim kabul etsin. içinde olduğun durumu çok iyi biliyorum.çeken bilir... sen de bol bol dua et hepimiz için de kendin için de...Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun. bu bir imtihan,unutma.dualarım seninle :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…