- 14 Ocak 2014
- 99
- 49
- 34
İnşallah canım sıkma kendini zamanı var demekki
bende o zamanı bekliyorum canım hayırlısı ama artık o zaman bir an önce hepimiz için gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sıkma kendini zamanı var demekki
Benim yumurta oluşuyor ama çatlamadığı îçin kist oluşturuyor Rqbbim hakkımzda herşeyin hayırlsını nasip etsin inş sıkma canını belkide paikolojiktik herşeyin çözümü var yeterki Rabbim ol desîn
Kaç değerlerin canımArkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım. Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi... Bnm sorunum da pcos... Ama bnm ne insülin direncim var ne de kilo fazlam. Sadece fsh lh ve e2 orantısız. Bnm gibi olan biri var mı. Bunu duymaya cok ihtiyacım var
Fsh 5.9Kaç değerlerin canım
Selam kızlar,
bende 1 yıldır uğraşıyorum ama olmadı. bende de pco var. geçen ay klomen kullandım günde 2 adet. 2 yumurtam da çok güzel gelişti. biri 18 mm diğeri 22 mm di. Ama gecikme bile olmadan adet oldum maalesef. hsg filmimde çekildi hiçbir sorun yok. eşime de bakıldı onda da sorun yok. yumurta çatlıyor ama döllenme bir türli neden olmuyor anlayamadım
Canım hsg rahim filmi değil miMerhaba arkadaşım sanırım sadece rahim filmi kalmış çektirmediğin..
Öncelikle rahim filmini çektir, belki tüplerinde bir sıkıntı olduğundan
geçiş esnasında bir problem oluşuyodur..
Yumurtanın büyümesi iyi çünkü "17, 18, 20, 22" döllenebilirliğini gösterir..
Hayırlısıyla inşallah kavuşursun yavruna..
Evet canım rahim filmi hsgCanım hsg rahim filmi değil mi
Refikad isimli kullanıcı hsg çektirdim demişte farklı bişey mi dedim yoksaEvet canım rahim filmi hsg
cnm slm. ben hsg yani rahim filmide çektirdim çok iyi çıktı sonuç ama bu yumurtalar bir türlü döllenemiyor:)Merhaba arkadaşım sanırım sadece rahim filmi kalmış çektirmediğin..
Öncelikle rahim filmini çektir, belki tüplerinde bir sıkıntı olduğundan
geçiş esnasında bir problem oluşuyodur..
Yumurtanın büyümesi iyi çünkü "17, 18, 20, 22" döllenebilirliğini gösterir..
Hayırlısıyla inşallah kavuşursun yavruna..
canım ne yaptın sen iğnede doz arttıracak demişti dr un bu ay devam ettiniz mi hangi dozla devam etti merak ettim..ben gonal f kullanıyorum 1 haftadır kendim yapıyorum iğneyi solda hiç yumurta yok die direkt 150 doz ile başlattı ve sağda solda 4 er yumurta oluştu şimdi 14 mm civarındalar inşallah büyürlerbende o zamanı bekliyorum canım hayırlısı ama artık o zaman bir an önce hepimiz için gelsin inşallah
canım ne yaptın son durumun ne ..ben de tek tüple hamile kalınabileceğini duymuştum. umudunu kaybetme inşallah olur.
klomen kullanırken çatlatma iğnesi olunca ben günü gününe oluyordum canım kist oluşturmadı bende o yüzden bilmiyorumkızlar merhaba. bende de klomen kıstı olustu ve 21 gun doğum kontrol hapı kullandım. hapım bıttı fakat hala kanama olmadım..sız kac gun sonra kanama
oldunuz
merhaba..ovulasyon testleri oluyor yumurta çatladıysa eğer çift çizgi çıkıyor iğneyi yaptırdığın günden itibaren her gün yapmalısın ki ne zaman çatladığını anlayabilesin.. gebelik testi gibi bir şey internetten ya da eczanelerden alabilrisinmerhaba kızlar ben de pko yum.. klomen kullandım günde 2 tane ile 5günde bitirdim hapı. Bu sabah da ovitrelle çatlatma iğnesini yapmamı söyledi doktorum. 2 tane yumurtam oluşmuş. şimdi yumurtalarım çatlayıp çatlamadığını ne şekilde anlayabilirim? bildiğiniz bir test fln var mıdır bununla ilgili? dr randevusuna gitmeden çatlamış mı diye öğrenmek istiyorum, çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor malum, ondan korkuyorum yardımcı olursunuz çok sevinirim..
Herkese selamlar, sevgiler..
canıım klomen işe yaramadı bende. gonal-f iğne ile iki yumurtam oluştu,aşılama yaptırdım ve şu an 7 haftalık hamileyim Allah bağışlarsa... sende durumlar nasıl?canım ne yaptın son durumun ne ..