- 11 Mayıs 2016
- 26
- 13
- 88
- 40
- Konu Sahibi Ekinyaprak
-
Doktorun çatlama gününden önce çağırmıştır muhtemelen genelde adetin 10. Günde takip başlar ama yeterli büyüklükte olduğunda mutlaka çatlama iğnesini olmalısın çünkü fazla büyüyüp kiste dönüşme ihtimali de var yumurtalarınınMerhaba benim kadinlar klubundeki ilk yazimocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim ve 1 ay korunduktan sonra 2 ay denedim ancak gebelik olusmayinca doktorum klomen verdi.glukopaje i da 4 aydir kullaniyorum.90 kilo oldugum icin pko var haliyle.kistleri cok belirgin gormek mumkun.bugun klomenin son gunu cumartesi sabah doktora tekrar gidecegim yumurtalarima bakacak umarim catlatma ignesine gerek kalmaz ama aklima takilan su doktor cumartesi gel dedi peki o günden once catlama olasiligi var mi
Kist oluşturan şey yumurtanın çatlamaması eğer çatlamazsa büyümeye devam ediyor kist denilen şey bu ve bu kistler adetle atılır klomenle tedavisinde böyle bi risk her zaman vardırKist oluşturan sebep nedir? Bende yumurtlama adetimin 17 ci gunu oldu. Doktorum yumurtlama biraz gec olmuş söyledi. Bi sonraki ay da yumurtalari izleyecekmiş dokror. Yine gec olursa iğne yapacaklarmış. Ama yumurtlama oluyorsa neden ilaç vurulsun. Bide yumurtlama iğnesinin kist yapabileceğini soyledi doktor. O yuzden istemiyorumsiz bu konuda ne önerirsiniz canlar? İğneyi yaptirayimmi
Benim üc yumurtam vardı klomen kullandm sonra buyuynce igne yaptirdim catlamismidr acaba bir hafta oldu 14 mayis batDoktorun çatlama gününden önce çağırmıştır muhtemelen genelde adetin 10. Günde takip başlar ama yeterli büyüklükte olduğunda mutlaka çatlama iğnesini olmalısın çünkü fazla büyüyüp kiste dönüşme ihtimali de var yumurtalarının
İğneyi mutlaka yaptır çatlamasına yardımcı olur zaten çatlama iğnesi az miktarda bhch hormonudur ve zararlı bişey değildirKist oluşturan sebep nedir? Bende yumurtlama adetimin 17 ci gunu oldu. Doktorum yumurtlama biraz gec olmuş söyledi. Bi sonraki ay da yumurtalari izleyecekmiş dokror. Yine gec olursa iğne yapacaklarmış. Ama yumurtlama oluyorsa neden ilaç vurulsun. Bide yumurtlama iğnesinin kist yapabileceğini soyledi doktor. O yuzden istemiyorumsiz bu konuda ne önerirsiniz canlar? İğneyi yaptirayimmi
Kist oluşturan şey yumurtanın çatlamaması eğer çatlamazsa büyümeye devam ediyor kist denilen şey bu ve bu kistler adetle atılır klomenle tedavisinde böyle bi risk her zaman vardır
Çatlayıp çatlamadığı son adetin 21 günü yapılan progesteron tahliliyle anlaşılabilirBenim üc yumurtam vardı klomen kullandm sonra buyuynce igne yaptirdim catlamismidr acaba bir hafta oldu 14 mayis bat
Bu tamamen senin tercihin kendilinden çatlıyorsa bekleyebilirsinYumurtam iğnesiz adetin 17 ci gunu catladi. Yani bu oluyorsa iğneye gerek varmi?
Daha önce yaplmisti sorun yok dedi sonra doktor degistirdim bu yapmadıÇatlayıp çatlamadığı son adetin 21 günü yapılan progesteron tahliliyle anlaşılabilir
Bende bir ay kullandm cat ignesi oldum o ay tutmadi tekrar adet olunca gidemedim 19 mayisti bu ay adet olunca gidecektm doktora gecen pazar adet gunumdu cuma test yaptm pozitif cikti klomen kullandigm ay adete yakin hamile kaldim.herhalde diye dusunuyorm sonra 5 gun adet oldm ama az az geldi gunde bir ped anca kirlendi ya da vakti geldi bilmiyorum artik :) iki yil sonra rabbim nasip etti insallah sizinde olur en kisa zamandaMerhaba arkadaşlar 1. ay klomen kullanımım sonunda yumurtlama takibi yapmaya başladım benim gibi takip yapıp olumlu sonuç alanlar varmı allahım her isteyene evlat kokusunu duymayı nasip etsin fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1848466
Amin ,hayırlı olsun öncelikle allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin 22 aylık evliyim çok istiyoruz inş olumlu sonuç alırım bende.:)Bende bir ay kullandm cat ignesi oldum o ay tutmadi tekrar adet olunca gidemedim 19 mayisti bu ay adet olunca gidecektm doktora gecen pazar adet gunumdu cuma test yaptm pozitif cikti klomen kullandigm ay adete yakin hamile kaldim.herhalde diye dusunuyorm sonra 5 gun adet oldm ama az az geldi gunde bir ped anca kirlendi ya da vakti geldi bilmiyorum artik :) iki yil sonra rabbim nasip etti insallah sizinde olur en kisa zamanda
Sagol canım bizim tam ikinci senemizde rabbim nasip etti insallah bir daha ki.ay mutlu haberi verirsin .Amin ,hayırlı olsun öncelikle allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin 22 aylık evliyim çok istiyoruz inş olumlu sonuç alırım bende.:)
amin canım olumlu yada olumsuz mutlaka yazıcam :)Sagol canım bizim tam ikinci senemizde rabbim nasip etti insallah bir daha ki.ay mutlu haberi verirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?