Klomen+Ovitrelle kullanıp yumurtası çatladıktan sonra hamile kalmayan var mı ? acill/konu tekrarı

klomen kullanıyorum bu 2. ayım. dr. buda olmazsa rahim filmi çektirip aşılamaya başlayabiliriz istersen dedi. daha 9 aylık evliyim. neden böyle birşey söledi anlayamadım. çok erken değilmi aşılama için? bide çatlatma iğnesini sormuştum dr. a senin için gerekli deil zaten kendiliğinden çatlıyo dedi ama geçen ay 1 hafta adetim gecikti progestan verdi onu kullanıp adet oldum. adet olamıyorsam yumurtamın çatlamadığı anlamına gelmezmi bu.. tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...

evet igneyle ilk denemeydı canım sılık te olsa 2. cızgıyı goruyorsan sonuc pozitiftir .

cnm tebrik ederim yani iğneden sonra 13. günde idrar testinde belli oldu mu diyosun ?? süperr :) inşallah hayırlısıyla tamamına ersin cnm, darısı başımıza olsunn

ben igneyi 13. de vurdurdum ve 29 unda yanı 16. gunu test yaptım canım nda cıktı evet darısı butün isteyenlerin basına insAllah :)

Oncelıkle normalda jınekolog lar evlilikler 1 yıl dolna kadar müdahale etmıyorlar buna asılama dahıl canım.
Ben 1bucuk yıllık evlıyım 1 dusuk yaptım . yumurtalarımda ve catlamada sorun olmadıgı halde doktorum bana saglıklı gelıssın hersey dıye klomen ve catlatma ıgnesı verdı.Bende baska doktora görün derim ben.

evet igneyle ilk denemeydı canım sılık te olsa 2. cızgıyı goruyorsan sonuc pozitiftir .

keşke öyle olsaydı canım sabah karın ağrısıyla uyandım hastalandım leke geldi ilk ayda hayallerim suya düştü allahım inşallah isteyen herkeze verir umudumu kaybetmek istemiyorum ama insan ister istemez üzülüyor öteki aya artık tüm umutlarım

canım umutlanmanı istemıyorum tabi ama bu haftalarda kahverengı leke gelebılıyor bebegın tutundugunu gösteriyormus.İstersen kan gelmıyorsa tabi bi kan tahlılı yaptır.

canım umutlanmanı istemıyorum tabi ama bu haftalarda kahverengı leke gelebılıyor bebegın tutundugunu gösteriyormus.İstersen kan gelmıyorsa tabi bi kan tahlılı yaptır.

canım sabah 8 de karnım ağrıyarak uyandım kahverengi leke var normalde benim her zaman ilk gün çok gelir ağrım ara ara oluyor kan tahlili yaptırsam daha da ümitlenirım yarına kadar böyle olursa giderim artık gece de rüyamda doktora gidiyordum işte bebeğin var ama çok küçük daha kalp atışları bile yok diyordu çok seviniyordum hamile olduğuma hemde üzülüyordum sanırım buna çıktı. Ya insan ümitlenmek istemiyor ama illaki acaba diyorum rabbim bu ayda bana nasip edermi diyorum

İnşAllah olursun canım evet bencede yaına kadar bekle sonra kan tahlılı yaptır bence pazartesı gıdıyorum doktora bakalım hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah

İnşAllah olursun canım evet bencede yaına kadar bekle sonra kan tahlılı yaptır bence pazartesı gıdıyorum doktora bakalım hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah

canım inşallah hayırlı haberlerini alırsın çok mutluyum inan en azından diyorum ki iğneyi kullanıp hamile kalan var allahım isteyen herkeze göstersin banada dua et ne olur bu leke yerleşme lekesi olsun

biliyorum dr aynı şeyi söledi ama ben oldum olası adet düzensizliği yaşıyorum ve aynı zamanda da hipotroidi var bu yüzdende geç kalmayalım beklemeye gerek yok dedi dr. benim anlamadığım şey yumurtam çatlıyosa eğer neden progestan verip adet olmamı sağlamadı. normal yoldan yine adet olmadımki?

baska bi doktora git istersen canım yaa.En mantıklısı o görünüyor.

baska bi doktora git istersen canım yaa.En mantıklısı o görünüyor.

Kızlar dün dayanamayıp Beta hcg testı yaptırdım ve sonuc 1830 yani hamileyim :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insAllah

canım sanırım doktorun hipotroidi yüzünden de vakit kaybı olmasın diye öyle söylemiş, neden o şekilde yapmadı bilemiyorum bazen de daha önce denenmiş şeylerden daha farlı yolları tercih ediyorlar hangisinin hastanın o esnadaki durumu için daha iyi olacağını bilemiyorum tabi ?? ama sen durumunu değerlendir canım, başka doktordan fikir de alabilirsin bir süre daha mevcut doktorunla devam edebilirsin karar senin tabiiki, geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Kızlar dün dayanamayıp Beta hcg testı yaptırdım ve sonuc 1830 yani hamileyim :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insAllah

ayyy canıımmmm tam şimdi sana naptın son durum ne diye sorucaktım, hayırlı uğurlu olsun inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

canım inşallah hayırlı haberlerini alırsın çok mutluyum inan en azından diyorum ki iğneyi kullanıp hamile kalan var allahım isteyen herkeze göstersin banada dua et ne olur bu leke yerleşme lekesi olsun

canım son durum nedır ?

Amin canım yaa cok sagol darısın isteyenlerın basına :)

bu durumda süreci anlayabilmek için yazıyorum yanlışım varsa düzelt nolur, 13 ekimde iğne oldun 16 gün sonra 29 unda idrarda çıktı, 1.11 de kanda hcg değerine baktın ve bat tarihin 04.11 miydi?yani adete 3 gün kala mı baktıdın?? bu arada sat tarihin neydi canım ???

canım son durum nedır ?

canım malesef bu ay olmadı kırmızıları gördüm hayırlısı diyorum adetin gelince gel demişti doktor gidip gitmemekte kararsızım hem çok bebek istiyorum hemde çok yıprandım düşünmiyim diyorum düşünüyorum hayırlısı diyorum artık.
bu arada canım kan testi yaptırmışsın çok sevindim yaaa allahım uzun ömür versin inşallah dikkat et kendine :)

haklısın canım ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun ve İns wn kısa zamanda sende güzel haberi alırsın. Duaların içinde sagol canım Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…