• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

Gecikiyor kuzum normalde çarşamba olmam lazımdı benim gelmedi çarşamba cumartesi kan istedi doktor negatif çıktı bel ağrısından ölüyodum yazmıştım zaten pazar günü leke geldi sökemediği için kaç gündür ağrım vardı dün gece tam başladı yarın doktor çağırdı tekrar. Ortalama 5 6 gün geciktirdi yani ama gönlünü ferah tut bence hamiş olma olasılığın yüksek bi kan ver istersen :)
Dun gece oldum canım napalim önümüzde ki aya kaldı artık 🙏🏻

Insallah canim ben bu ay ara vereyim diyorum eşim tekrar bi catlatma ignesiyle deneyelim diyor bilmiyorum. Çok üzerine düşünce de olmuyor gibi Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallah

Olsun canım hiç ara verme bence en azından deniyorsunuz rabbim elbet verir hiç öyle düşünme bebeğim elbet bir gün 💛

Merhaba kızlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve evlenir evlenmez iğneyi vuruldum 3 aylık olan iğneyi bilmiyordum böyle olacağını 6 ay adet göremedim ve eşimle 1 yıl çocuk düşünmüyorduk iğneden sonra doktora gittim hap verdi adet düzenim normale bindi fakat çocuk sahibi olmak istiyoruz ikimizde hiç korunmuyoruz ama olmuyor doktorlar yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu söyledi ve folik asit kullan gebelik düşünüyorsan dedi her ay düzenli adet görürken bu ay 4 gün adet görürken bu ay 1 gün gördüm ve geriye kalan 3 gün yerleşme kanaması gibi az geldi gebelik testi negatif çıktı bu durumu yaşayan varmı ben aptallık ettim ve pişmanım yardımcı olurmusunuz? İğne ile nasıl gebelik oluyor bu ay randevum var 28 inde bunaldım iyice çocuk bekliyor herkes bizden

Merhaba kızlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve evlenir evlenmez iğneyi vuruldum 3 aylık olan iğneyi bilmiyordum böyle olacağını 6 ay adet göremedim ve eşimle 1 yıl çocuk düşünmüyorduk iğneden sonra doktora gittim hap verdi adet düzenim normale bindi fakat çocuk sahibi olmak istiyoruz ikimizde hiç korunmuyoruz ama olmuyor doktorlar yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu söyledi ve folik asit kullan gebelik düşünüyorsan dedi her ay düzenli adet görürken bu ay 4 gün adet görürken bu ay 1 gün gördüm ve geriye kalan 3 gün yerleşme kanaması gibi az geldi gebelik testi negatif çıktı bu durumu yaşayan varmı ben aptallık ettim ve pişmanım yardımcı olurmusunuz? İğne ile nasıl gebelik oluyor bu ay randevum var 28 inde bunaldım iyice çocuk bekliyor herkes bizden
Merhaba canim öncelikle herkese kulak asma bosver millet konuşur ben ilk düşük yaptığım da yok tatildeydin yolculuk yaptın ondan düştü dediler ama öyle değilmiş kanım da pıhtılaşma varmis. Senin konuna gelince hiç bir fikir sahibi değilim ben doğum kontrol ilacı kullanırken dediğin gibi regl olurdum ama ilacın etkisiydi. Belki seninde kullandigin ilacın etkisi olmuştur. Ben dusukten sonra 7 aydır hamile kalamadim bu ay klomen ovitrelle tedavisi gördüm yine olmadı bu ay tekrar deniycem Rabbım isteyen herkese versin insallah

Bu düşüncelere hiç girme canım rabbim böyle insanlardan korusun habire derler sorun mu var kimde ne dedi doktor insanın psikolojisini alt üst ediyorlar. Rabbine sığın 🙏 he de geç olunca hiçbiri yüzüne bakmaz yardım etmezler . Umarım en kısa sürede kalırsın canım

Merhaba bende aranızda yeniyim Nisan 2022 de kimyasal gebelik geçirdim.Daha sonra tüm denemelerimiz olumsuz sonuçlandı.5 gün femera kullandım dün ovitrelle iğne oldum doktorum sol tarafımdan göbekten yaptı iğneyi iğneden sonra akşam kasiklarim ve rahminde ağrı başladı hala devam ediyor normal mi sizce

Bu düşüncelere hiç girme canım rabbim böyle insanlardan korusun habire derler sorun mu var kimde ne dedi doktor insanın psikolojisini alt üst ediyorlar. Rabbine sığın 🙏 he de geç olunca hiçbiri yüzüne bakmaz yardım etmezler . Umarım en kısa sürede kalırsın canım
Teşekkür ederim sizlere işte keşke iğne olmasaydım çok üzülüyorum korunma iğnesi Allahım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza nasip etsin

Ben femara kullandığıma pişmanım galiba. Gecen ay kist yapmıstı bu ay iki tane kist yapmış ve içe kanadılar hastanelik oldum. Bıraksam mı bu işleri bilemedim.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzum :) dün kontrole gittim geçen klomen kullanmıştım femera başladı bu sefer daha etkiliymiş haftaya perşembe kontrole gidicem belki yine çatlatma iğnesi vurur :)
Amin canim ben bugün gittim. Yarın tekrar klomen başlıyorum hayırlısı inşallah

Amin canim ben bugün gittim. Yarın tekrar klomen başlıyorum hayırlısı inşallah

Yeni adımın bu mübarek aylarda sana müjde olsun canım benim inşallah bende regl oldum bugün de rahim filmi çekirdim . Pek sonuçtan anlamadım aksine doktorumda 30 ocakta geliyor tatile çıkmış 🥰

Yeni adımın bu mübarek aylarda sana müjde olsun canım benim inşallah bende regl oldum bugün de rahim filmi çekirdim . Pek sonuçtan anlamadım aksine doktorumda 30 ocakta geliyor tatile çıkmış 🥰
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı olur. Senin sonucunda da birsey çıkmaz inşallah rahim filmi acılı birsey mi acaba

merhabalar ayın 15. inde ovitrella çatlatma iğnesi oldum bugün 9. günüm adetime 4 gün var sabah hem normal gebelik hemde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı aşırı derecede kasık ağrım sol yumurtalık tarafı var ve belim çok ağrıyor göğüslerimde çok hasas yarın 10. günüm olacak kan testi yaptırmak için erken mi aceba

Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı olur. Senin sonucunda da birsey çıkmaz inşallah rahim filmi acılı birsey mi acaba
Ben aman aman çok acı çekmedim aslında bi sıvı verirken birden adet sancısı giib geliyor ayağa kalkınca geçiyor bi kaç dakkaya

merhabalar ayın 15. inde ovitrella çatlatma iğnesi oldum bugün 9. günüm adetime 4 gün var sabah hem normal gebelik hemde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı aşırı derecede kasık ağrım sol yumurtalık tarafı var ve belim çok ağrıyor göğüslerimde çok hasas yarın 10. günüm olacak kan testi yaptırmak için erken mi aceba
Erken canım yanıltıcı olabiliyor. Üzülmeni istemem ama 14. Günü bekle canım yada adetini bende denedim hep bakım dedim pozitifti sonra negatif

ay benim cok kotu kasık karın ağrım oluyor aceba adet mi olucam korkusu da var tabi bekliyim o zaman 🥺

Back