How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Klomen+Ovitrelle kullanıp yumurtası çatladıktan sonra hamile kalmayan var mı ? acill/konu tekrarı

Merhaba , ben hastalıgımın 3. gunu klomen kullanmaya basladım ve 12. gunu yanı 13 ekımde igne vurdurdum dün doktora gıttıgımde 2 yumurtanında catladıgını soyledı.Sizde hamıle kalma ihtimalım ne kadardır.
Bu sekılde basınıza gelen durum varsa lüften paylasın.

canım ben klomen ve pregnyl kullandım ovirelle ile aynı değerde bi çatlatma iğnesi bunları 2 ay kullandım sonra 2 ay ara verdirdi doktorum bıraktığım 2. ay hamile kaldım :49: işe yarıyo çünkü ben pko hastasıyım :52: yalnız biraz sabır istiyor şimdi 31 haftalık hamileyim:nazar: darısı başına inşallah arkadaşım

canım ben klomen ve pregnyl kullandım ovirelle ile aynı değerde bi çatlatma iğnesi bunları 2 ay kullandım sonra 2 ay ara verdirdi doktorum bıraktığım 2. ay hamile kaldım :49: işe yarıyo çünkü ben pko hastasıyım :52: yalnız biraz sabır istiyor şimdi 31 haftalık hamileyim:nazar: darısı başına inşallah arkadaşım

Canım cok sagol bende hamileymisim gecen cuma doktora gıttım 4+3 du kucuk bi kese göründü.bugün 5 hafta oldu. bu cuma yıne gıdıcem keseyı daah ıyı gorebılmesı için .Ilk denemede tuttu.Rabbim insAllah saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip eder.

Back