Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Ovitrelle kullanıp yumurtası çatladıktan sonra hamile kalmayan var mı ? acill/konu tekrarı
Merhaba , ben hastalıgımın 3. gunu klomen kullanmaya basladım ve 12. gunu yanı 13 ekımde igne vurdurdum dün doktora gıttıgımde 2 yumurtanında catladıgını soyledı.Sizde hamıle kalma ihtimalım ne kadardır.
Bu sekılde basınıza gelen durum varsa lüften paylasın.
canım ben klomen ve pregnyl kullandım ovirelle ile aynı değerde bi çatlatma iğnesi bunları 2 ay kullandım sonra 2 ay ara verdirdi doktorum bıraktığım 2. ay hamile kaldım işe yarıyo çünkü ben pko hastasıyım yalnız biraz sabır istiyor şimdi 31 haftalık hamileyim darısı başına inşallah arkadaşım
canım ben klomen ve pregnyl kullandım ovirelle ile aynı değerde bi çatlatma iğnesi bunları 2 ay kullandım sonra 2 ay ara verdirdi doktorum bıraktığım 2. ay hamile kaldım işe yarıyo çünkü ben pko hastasıyım yalnız biraz sabır istiyor şimdi 31 haftalık hamileyim darısı başına inşallah arkadaşım
Canım cok sagol bende hamileymisim gecen cuma doktora gıttım 4+3 du kucuk bi kese göründü.bugün 5 hafta oldu. bu cuma yıne gıdıcem keseyı daah ıyı gorebılmesı için .Ilk denemede tuttu.Rabbim insAllah saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip eder.