• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

Aynen öyle. İnsan bir umut bekliyor ama olmayınca izuluyor bende bekliyorum hala regl olmayı bugün akşam veya yarın sabah olmam gerekiyor. Hayırlısı hakkımızda insallah 🌺

Umarım olmazsın canım regl . Benimde 1 gün kaldı olmama bel ağrım benimde çok var ara arada kasık batması hayırlısı inşallah rabbimden

Umarım olmazsın canım regl . Benimde 1 gün kaldı olmama bel ağrım benimde çok var ara arada kasık batması hayırlısı inşallah rabbimden
Ben hala olmadım yarın sabahta olmazsam tekrar test yapıcam hakkımız da hayırlısı böyle de yoruluyor insan Yumurta catladiktan sonra kesin 15 gün sonra regl olursun diyolar ama ben hala olmadım inşallah hamilesindir canim sende🦋

Malesef sonuç negatif kızlar.. doktorum regli olduğun gün haber ver dedi bakalım regli olunca nasıl ilerlicek sürecim.. bel ağrısından ölüyorum ama gelen giden yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Üzülme canım hayırlısı böyleymiş demekki gelecek ay umut🌺 bende hala regl olmadim insan böyle de stres yapıyor

Merhabalar. Ben de femara kullandım sonra ovitrella iğne verdi doktor bugun iğneden sonraki 8. Gündeyim ve sol kasığım çok ağrıyor biraz da belim. Yumurta da zaten sol tarafta oluşmuştu. Kötü bir şey yoktur dimi 😞
Merhaba canim. Ben femara kullanmadim klomen kullandım ama benimde yumurtam soldaydi ben iğneden sonra 2. Gün çok agri çektim regl olmuşum gibi. Bende başka bir etki olmadı ama genelde senin dediğin etkilerden yapıyormuş korkma için rahat olsun

Ben hala olmadım yarın sabahta olmazsam tekrar test yapıcam hakkımız da hayırlısı böyle de yoruluyor insan Yumurta catladiktan sonra kesin 15 gün sonra regl olursun diyolar ama ben hala olmadım inşallah hamilesindir canim sende🦋

İnşallah canım 💛 benimde yarın 15. gün olucak işte diğer ay hiç geçikmedim ben gerçi hiç gerçikme yaşamadım hep gününde olurum. Ama belirtide yok normalde karnım çok ağrırıdı ama şimdi hiç belirti yok adet olucağıma dair

İnşallah canım 💛 benimde yarın 15. gün olucak işte diğer ay hiç geçikmedim ben gerçi hiç gerçikme yaşamadım hep gününde olurum. Ama belirtide yok normalde karnım çok ağrırıdı ama şimdi hiç belirti yok adet olucağıma dair
Ben şuan lekelendim kasıklarim da çok ağrımaya başladı geliyor gelmekte olan. Insallah sen olmazsın bir umut müjde olur sana🦋

Merhaba canim. Ben femara kullanmadim klomen kullandım ama benimde yumurtam soldaydi ben iğneden sonra 2. Gün çok agri çektim regl olmuşum gibi. Bende başka bir etki olmadı ama genelde senin dediğin etkilerden yapıyormuş korkma için rahat olsun
Bugun hastanelik oldumm maalesef. İğneden sonraki 10. Gundeyım. İki gundur agrım vardı bu sabah çok şiddetlendi acile gittim 3 şişe serum yedim. Yumurtam çatlamıs ve içine kanama yapmış. Sabahtan beri 3 tane hastaneye gittim. Süreç çok yorucu gerçekten. Doktor yumurtan çatlamıs hala gebe kalma ıhtımalın var dıyor onu da anlamadım

Bugun hastanelik oldumm maalesef. İğneden sonraki 10. Gundeyım. İki gundur agrım vardı bu sabah çok şiddetlendi acile gittim 3 şişe serum yedim. Yumurtam çatlamıs ve içine kanama yapmış. Sabahtan beri 3 tane hastaneye gittim. Süreç çok yorucu gerçekten. Doktor yumurtan çatlamıs hala gebe kalma ıhtımalın var dıyor onu da anlamadım
Valla canim onu bilmiyorum ama içine kanama yapmış diyince direk aklima kist geldi bende sürekli çıkan bisey ve 3 ayda bir patlayıp icine kanama yapıyor. Ağrılı birsey Allah şifa versin canim

Valla canim iğneden sonra 18. Günüm ve hala regl olmadim sabah test yaptım negatifdi iğneden sonra böyle regl gecikiyor mu hiç anlamadım valla. Hepimizin hakkında Rabbım hayırlısını versin insallah
Gecikiyor kuzum normalde çarşamba olmam lazımdı benim gelmedi çarşamba cumartesi kan istedi doktor negatif çıktı bel ağrısından ölüyodum yazmıştım zaten pazar günü leke geldi sökemediği için kaç gündür ağrım vardı dün gece tam başladı yarın doktor çağırdı tekrar. Ortalama 5 6 gün geciktirdi yani ama gönlünü ferah tut bence hamiş olma olasılığın yüksek bi kan ver istersen :)

Bende oldum olucam sanırım canım inşallah burda birbirimize güzel müjdeler vereceğimiz günler gelir 🥲💛
Insallah canim ben bu ay ara vereyim diyorum eşim tekrar bi catlatma ignesiyle deneyelim diyor bilmiyorum. Çok üzerine düşünce de olmuyor gibi Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallah

Back