bizde buğün klomen kullanmaya başladık ve ilaç bitince dr kontrolü var o zaman bende senin gibi merak içinde olaağım yani. ben ümraniye medicana ya gidiyorum. inş arzuladığın sonucu alırsın.
Merhaba , ben hastalıgımın 3. gunu klomen kullanmaya basladım ve 12. gunu yanı 13 ekımde igne vurdurdum dün doktora gıttıgımde 2 yumurtanında catladıgını soyledı.Sizde hamıle kalma ihtimalım ne kadardır.
Bu sekılde basınıza gelen durum varsa lüften paylasın.
dedigin seraphone eger igne ise o igneler 10 gün boyunca vucutta hcg hormonu salgılıyormus o yuzden yanıltıcı sonuclar verebılıyormus benden kendımı test yapmamak için tutuyorumAramızda 3 gün var :) İnsAllah hayırlı sonuclar alırız ıkımızde pekı sen doktora gıttınmı baktımı yuurtanın catlayıp catlamadıgına ???
Selam kizlar bende klomen kullandim DOktor kontrole gel demedi AMA sadece uc ay kullan olmazsa asilama yapacagim dedi gitmem gerekir miydi doktora
yok seraphone iğne değil hap adetimin 5, günü basladım 5 gün içtim yok iğne vurulmadan bakıldım 2 yumurtam varmıs biri kalitesiz dedi ötekide 15 mm miş. walla canım ilk kez iğne vuruldım nasıl olacak inan bende bilmiyorum tüm yazıları okuyorum biz gibi olan varmı diye strese giriyor inan ister istemez
bence git canım yumurtan olusmussa eger çatlatma iğnesi veriyor eğer belli olgunluğa ulaşmışsa
fasell senin kasıklarında ağrıı varmı birde akıntın varmı benim kasıklarımda ağrı oluyor sol tarafıma yatınca falan birde akıntı oluyor kader aradasıyız seninle en bildiklerimizi paylaşırsak daha iyi olur
fasell senin kasıklarında ağrıı varmı birde akıntın varmı benim kasıklarımda ağrı oluyor sol tarafıma yatınca falan birde akıntı oluyor kader aradasıyız seninle en bildiklerimizi paylaşırsak daha iyi olur
benim sadece 1 aksamcok agrım olmustu ertesı gün doktora gıttıgım de 2 yumurtanında catlamıs oldgunu soyledı yumurtanın catladıgında oyle agrılar oldugunu duymustum ama tabi kişiye göre degısebılır.Belkı senınkı uzun sürmüştür.
Tabi bide ayaklarını ve kendini üsütmemeye bak.
sanırım ayaklardan kaynaklanıyor doğru canım benimde ara ara giriyor geceleri ağrım oluyor birde ateş basıyor hayırlısı olur inşallah bayramdna sonra inşallah hayırlı haberler alırız
İnşAllah canım mutlaka yaz
canım varmı bi haber sen benden 3 gün önce iğne vurulmuştun sanırım inşallah hayırlı haberlerle geliriz
evet canım hastalıgıma 4 gün varken dün dayanamayıp evde test yaptım sonuc pozitif :)
ama umutlanamıyorum bi türlü doktorla konustum pazartesi doktora gidip kan testi yaptırıcam eger gercekten tuttuysa pazartesi 4 hafta 6 günluk olacak kese falan görünür insAllah :) Bende senden iyi haberler beklıyorum bu arada.
evet canım hastalıgıma 4 gün varken dün dayanamayıp evde test yaptım sonuc pozitif :)
ama umutlanamıyorum bi türlü doktorla konustum pazartesi doktora gidip kan testi yaptırıcam eger gercekten tuttuysa pazartesi 4 hafta 6 günluk olacak kese falan görünür insAllah :) Bende senden iyi haberler beklıyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?