• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Ya kızlar az önce hastaneyi aradım doktor 15. Günü baz al dedi , eğer iğnenin etkisi ise bugün de tamamen silik olması gerekmiyor muydu negatif ise, dün ve bugünü kıyasladığımda daha koyu olmuş

Sen de canm bnm durum farklı 2 düsügm var o yüzden birz tehlikeli bnm durumum.. duserse kimsenin canını sıkmaya gerk yok
Aynen haklisin bencede söyleme bende senin gibi düsünüyorum ilk üc ay önemli bosu bosuna herkesin duymasina gerek yok bende olsam söylemem annemlere bile kalp atisini duyana kadar dedigin gibi...

Ya kızlar az önce hastaneyi aradım doktor 15. Günü baz al dedi , eğer iğnenin etkisi ise bugün de tamamen silik olması gerekmiyor muydu negatif ise, dün ve bugünü kıyasladığımda daha koyu olmuş

Cnm ben ignenin etkisi oldugunu düsünmüyorum o kadar sürmez bence. Sen labora gidip kan aldiramiyomusun hamilelik testi icin türkiyede bilmiyorum nasil oluyoda burda illede hastanede aldirmana gerek yok hamilelik testi icin sende öyle yap dicektim :) ins cnm ins hamilesindir ben dedigim gibi igneden 13. Gün adet oldum ama 16. Gün adet olanlarda var fakat eger adetlerin düzenliydiyse 14. Gün kesin olman gerekirdi

Cnm ben ignenin etkisi oldugunu düsünmüyorum o kadar sürmez bence. Sen labora gidip kan aldiramiyomusun hamilelik testi icin türkiyede bilmiyorum nasil oluyoda burda illede hastanede aldirmana gerek yok hamilelik testi icin sende öyle yap dicektim :) ins cnm ins hamilesindir ben dedigim gibi igneden 13. Gün adet oldum ama 16. Gün adet olanlarda var fakat eger adetlerin düzenliydiyse 14. Gün kesin olman gerekirdi
Bu durumu sevmiyorum hiç canım , kafam karıştı, akşam gidip kan vericem

Aynen haklisin bencede söyleme bende senin gibi düsünüyorum ilk üc ay önemli bosu bosuna herkesin duymasina gerek yok bende olsam söylemem annemlere bile kalp atisini duyana kadar dedigin gibi...
Aynen canm bakalm neler olacak daha çok erken suan eltm yanımda onun haberi var onada kahverengi leke var yatmam gerk o yüzden soyledm

Bu durumu sevmiyorum hiç canım , kafam karıştı, akşam gidip kan vericem Türkiye'de sadece hastanede öğrenebilirim tatlım ya maalesef :/

Bu durumu sevmiyorum hiç canım , kafam karıştı, akşam gidip kan vericem Türkiye'de sadece hastanede öğrenebilirim tatlım ya maalesef :/
Hm anladim cnm tm sıkınti yapma stress fln hamile olursan hepimiz cok seviniriz ama olmassanda üzülme ltf bu ay olmazsa öbür ay olur biliyorum bu hicde kolay degil ama ben hamile oldugunu düsünüyorum olmasan niye ikinci cizgi belirsinki düsünmemeye calis cnm

Hmm yat cnm dinlen iyi yapmissin kahverengi lekeler ablamdada olmustu yerlesme kanamasi diye biliyorum ben dikkat et iyi bak kendine :KK66:
Bende öyle diyorum. Ama inslh öyledir kendimi motive ediyorm işte. Yatıyorum eltm sağolsun işleri falan yapiyo ama inslh kimseye demez deme dedm ama bu birde geçen bna seni rüyamda dgordm hamileydn eğer hamile olurda demezsen hakkimi helal etmem dedi manyk bnde dem :KK49:

Bende öyle diyorum. Ama inslh öyledir kendimi motive ediyorm işte. Yatıyorum eltm sağolsun işleri falan yapiyo ama inslh kimseye demez deme dedm ama bu birde geçen bna seni rüyamda dgordm hamileydn eğer hamile olurda demezsen hakkimi helal etmem dedi manyk bnde dem :KK49:
Haha iyimis eltin sagolsun isleri neyi yapiyosa valla iyisin kiz onun cocugu fln varmi peki?

Ay ne güzel testi pozitif çıkanlar hamileliği kesinleşenler... herkesi tek tek takip ediyorum inşallah herkes güzel haberler verir. Benimde ayın beşi adet günüm ama kesin olacak gibi. Çünkü adete yakın çok agresif oluyorum herkesi tersleyip kalp kırıyorum tabi bunda hamilelik yerine adet olmanın streside var. Keşke adet olmasam bu ay tedavi olmadan hamile kalırsam büyük sürpriz olurdu ama kesin adet olurum:(

Pko ilaçla geçiyor mu ?
Geçiyor demekki canım 5 gun kullanılacak bır antibiyotık verdi doktorum adını hatırlamıyorum. sonrasında kontrole gittiğimde yok denecek kadar az oldugunu söylemişti doktorum. şuan düzenli olarak kontrole gittiğimde rahmimin tertemiz olduğunu söylüyor.

arkadaşlar dun akşam saat 7 de çatlatma iğnemi oldum eve geldık ilişki olsun dedık ama tam anlamıyla olmadı neyse doktor perşembe sabah dedı ve cuma sabah demıştı bu akşamda denesek sabahta denesek spermler cokmu hareketsız olur yumurta çatlarda kaçırırım dıye cok korkuyorum sızce ne yapayım

arkadaşlar dun akşam saat 7 de çatlatma iğnemi oldum eve geldık ilişki olsun dedık ama tam anlamıyla olmadı neyse doktor perşembe sabah dedı ve cuma sabah demıştı bu akşamda denesek sabahta denesek spermler cokmu hareketsız olur yumurta çatlarda kaçırırım dıye cok korkuyorum sızce ne yapayım
İğneden 72 saat önce ilişkin olmuşsa acele etme sık ilişki sperm kalitesini düşürür. Aslında iğneden bi kaç saat önce ilişkiye girip iğneden sonra 34-36 saat aralığını beklemek lazım. Bu 36 saatin amaçlı cinsel perhizle sperm kalitesi artsın diye.

İğneden 72 saat önce ilişkin olmuşsa acele etme sık ilişki sperm kalitesini düşürür. Aslında iğneden bi kaç saat önce ilişkiye girip iğneden sonra 34-36 saat aralığını beklemek lazım. Bu 36 saatin amaçlı cinsel perhizle sperm kalitesi artsın diye.[/QUO

biraz heyecanlıyız herhalde bızde ne yapıcağımızı bılmıyoruz bız genede sabahı bekleyelım perşembe sabah cuma sabah ilişki olsun

çok haklısın heyecan yapmakta benim dr buay yumurta görememesine rağmen acaba buay tutarım diye umud ediyorum. İnşallah sende güzel haberler verirsin

çok haklısın heyecan yapmakta benim dr buay yumurta görememesine rağmen acaba buay tutarım diye umud ediyorum. İnşallah sende güzel haberler verirsin

doktor muayenede bır tanesı 20 mm olmak uzere bı tanesı 9 mm ıkı tanedaha saydı sanırım 4 yumurtam oluşmuş galıba doktorum cok sevındı bu duruma cunku benım amh 0,39 fsh 13 lerde sıkıntılı bıraz

Back