- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
Ayy canim benim bende seni öpüyorum. Valla keske bebek 2 aylik fln olunca ögrensem diyorum ben hem düsünmem hemde süpriz olur oluyor ya hani kiminde 3aya kadar adet oluyolarda farketmiyolar en güzeli bence Allah koruyor ztn dogacak bebegi. Mesela benim Ablamda rahim duvari ince oldugu halde hamile kaldi düsük tehlikesi vardi ama tutundu bebegi cok sükür gercekten olacagi varsa oluyor cnm öpüldün tekrar :)Çok doğru canım ya bekliyorum o vakit , desteğiniz güvenin için çok kokulu öpüyorum seni, tabi diğer kızları da aynı şiddet ve kokuyla öpüyorum
Canımsın :) allah razı olsun tekrar :) rabbim hayırlısını nasip etsinAyy canim benim bende seni öpüyorum. Valla keske bebek 2 aylik fln olunca ögrensem diyorum ben hem düsünmem hemde süpriz olur oluyor ya hani kiminde 3aya kadar adet oluyolarda farketmiyolar en güzeli bence Allah koruyor ztn dogacak bebegi. Mesela benim Ablamda rahim duvari ince oldugu halde hamile kaldi düsük tehlikesi vardi ama tutundu bebegi cok sükür gercekten olacagi varsa oluyor cnm öpüldün tekrar :)
Ya ama dayanamadım ben , sabah test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Az önce yine yaptım yine belli belirsiz silik çıktıAyy canim benim bende seni öpüyorum. Valla keske bebek 2 aylik fln olunca ögrensem diyorum ben hem düsünmem hemde süpriz olur oluyor ya hani kiminde 3aya kadar adet oluyolarda farketmiyolar en güzeli bence Allah koruyor ztn dogacak bebegi. Mesela benim Ablamda rahim duvari ince oldugu halde hamile kaldi düsük tehlikesi vardi ama tutundu bebegi cok sükür gercekten olacagi varsa oluyor cnm öpüldün tekrar :)
Ayy cnm hadi insallah adetin gecikince tekrar yap insallah hamilesindir :))Ya ama dayanamadım ben , sabah test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Az önce yine yaptım yine belli belirsiz silik çıktıiğneden sonra 13. Günüm
İnşallah ya, yarın da yapayım bakalım :/ yazarım size. Allahım çok heyecanlı , ilacın etkisi değildir dimi yaAyy cnm hadi insallah adetin gecikince tekrar yap insallah hamilesindir :))
Yok cnm degildir ben ignenin 13.gününde adet olmustum insallah hamilesindir yarini bekle bakalim iyi haberlerini bekliyorum :)İnşallah ya, yarın da yapayım bakalım :/ yazarım size. Allahım çok heyecanlı , ilacın etkisi değildir dimi ya
Arkadaşlar bu akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum doktor perşembe sabah ve cuma sabah ilişki dedi ben nasıl yapmam gerek bu gece yada yarın sabah fazladan ilişki olsunmu kafam cok karıştı
Cnm benim yumurtam igneden bi bucuk gün sonra catladi yani tam 36 saat sonra. Doktor daha iyi biliyodur ama sanki carsamba aksami, persembe gündüz ve aksam, en son cuma günü iliski isini garantiye alir gibime geliyo baksana doktorda 36 saat hesaplamiski persembe sabah demis
Kan testi yapıp emin olunca yazarım tabiki canımYok cnm degildir ben ignenin 13.gününde adet olmustum insallah hamilesindir yarini bekle bakalim iyi haberlerini bekliyorum :)
Tatlım gülücük olacak o emojeKan testi yapıp emin olunca yazarım tabiki canım
Pko ilaçla geçiyor mu ?evet ilk kullanımım. bı sorun gorunmuyor hatta gecen yaz surprız sekılde hamıle kaldım ama bebegımın kalp atısları olusmadıgı ıcın alındı. 6 ay once polıkıstıkoverım vardı ılac tedavısıyle gectı sukur ama yıne olmuyo bebegım. hıkmetınden sual olunmaz ama nasıl dayanıcam bılemıyorum
Oyy coook sevindim cnm Allah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaginada almayida nasip etsin insallah valla coook mutlu oldum Allah bebisine uzun saglikli ömür nasip etsin :))Canım ne yaptn benm klomen iptal hamileymisim çok şükür :)sen ne yaptn kaç gün kaldi
AmiiinnnOyy coook sevindim cnm Allah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaginada almayida nasip etsin insallah valla coook mutlu oldum Allah bebisine uzun saglikli ömür nasip etsin :))
Hadi insallah bi güzel haberde sen verirsin bize bekliyorum Allah hayirlksini versin :)Kan testi yapıp emin olunca yazarım tabiki canım
Cnm ben atesimi ölcüyorum bazen birde hissediyorsun agri oluyor hafif. Atesimde düsüyor benim yumurtladigim gün ertesi gün bi kac derece artiyo buda iste o atesin düstügü gün catladigi anlamina geliyoBen çatladığını nasıl anlarım ki yumurtanın canım
Ayy insallah cnm ya allah sendende razi olsun dua et hepimize insallah kabul olurmus hamilelerin duasi. iste zamani var herseyin kismet oluyosa oluyor. Peki Nasil anladin evdemi test yaptin hamilelik belirtilerin oldumu ilk hafta hemen? Valla cok sevindim kizz allah tamamini erdirsin dikkat et kendineAmiiinnnAllah razı olsun ya bir an önce snada nasip olur inslh ya darısi sna diyelm artk
Süper süper :)))) çooook tebrik ederim canım :)Canım ne yaptn benm klomen iptal hamileymisim çok şükür :)sen ne yaptn kaç gün kaldi
Amin cnm.. evet burda diğer topikte hamile arkadslar hep dua ettiler bna Allah razı olsun bnde sizlere edecegm artk.. belirti yoktu canm hiç 5 gün öncesinden beri kaşık agrm vardı adet olacak gbi ama diğer aylarda farklı olarak sürekli agrimiyordu 10dk ağrıyordu sonra geçiyordu bir kaç saat sonra 5 dk daha ağrıyordu adete 4 gün kala negatifti test adetn geçmeden test yapmayacakmissin demk ki . Dün sabah evde yaptm pozitf çıkınca doğru doktoruna gittim kanda baktı gebelik var dedi yarn tekrar bakack iki katı artms olması gerekmiş inslh artms olurAyy insallah cnm ya allah sendende razi olsun dua et hepimize insallah kabul olurmus hamilelerin duasi. iste zamani var herseyin kismet oluyosa oluyor. Peki Nasil anladin evdemi test yaptin hamilelik belirtilerin oldumu ilk hafta hemen? Valla cok sevindim kizz allah tamamini erdirsin dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?