- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Allah razı olsun canmm darısı sna . Senide takip ediyorum testin silik ckmis iğneden sonra 14.gun sabah ilk idrarla tekrarla inslh hamilesinSüper süper :)))) çooook tebrik ederim canım :)
Hiç Bi foruma üye değildim ilk ve son bu foruma üye oldum, iyiki oldum, sizler gibi samimi arkadaşlarım oldu, tanımıyoruz birbirimizi ve çıkarsız iyi dilekler ve dualarla birbirimizi kolladık, sabah sabah duygulandım :/ kimseyle paylaşamadığım şeyleri buraya yazıyorum,. Yine diyorum arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, kolay sancısız Doğumun olsun inşallah, çok sevgilerAmin cnm.. evet burda diğer topikte hamile arkadslar hep dua ettiler bna Allah razı olsun bnde sizlere edecegm artk.. belirti yoktu canm hiç 5 gün öncesinden beri kaşık agrm vardı adet olacak gbi ama diğer aylarda farklı olarak sürekli agrimiyordu 10dk ağrıyordu sonra geçiyordu bir kaç saat sonra 5 dk daha ağrıyordu adete 4 gün kala negatifti test adetn geçmeden test yapmayacakmissin demk ki . Dün sabah evde yaptm pozitf çıkınca doğru doktoruna gittim kanda baktı gebelik var dedi yarn tekrar bakack iki katı artms olması gerekmiş inslh artms olur
Ayy çok sağol canm. Kk öyle ya kimse tanımıyor ama herkes birbirine yardımcı olmaya calisiyo iyi dilekler faln :) hakkımızda hayırlısı olsun.Hiç Bi foruma üye değildim ilk ve son bu foruma üye oldum, iyiki oldum, sizler gibi samimi arkadaşlarım oldu, tanımıyoruz birbirimizi ve çıkarsız iyi dilekler ve dualarla birbirimizi kolladık, sabah sabah duygulandım :/ kimseyle paylaşamadığım şeyleri buraya yazıyorum,. Yine diyorum arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, kolay sancısız Doğumun olsun inşallah, çok sevgiler
Eki Görüntüle 1947054 Sabah 4 te yaptığım test 10dk sonra böyle oldu
Yok canım 14. GünümHamilesin caniiimmmm.. bugün 13. Günün demii
E hadi hayırlı olsun bakalm .. sağlıkla kucağına alYok canım 14. Günüm
Kanda çıkmadan kaptırmak istemiyorum kendimi tatlım :) inşallah rabbim isterse olurE hadi hayırlı olsun bakalm .. sağlıkla kucağına al
İnslh . Canm kanda ne zaman baktiracaksn ?? BirKanda çıkmadan kaptırmak istemiyorum kendimi tatlım :) inşallah rabbim isterse olur
Akşam eşimi beklicem tatlım, 7 de evde oluyor o saatte gidip yaptırıcazİnslh . Canm kanda ne zaman baktiracaksn ?? Bir
İyi bari akşam da kanda çıkınca böyle sakin olmazsn umarmAkşam eşimi beklicem tatlım, 7 de evde oluyor o saatte gidip yaptırıcaz
Cnm ikinci cizgi cok belli resmi büyütmeden bile görünebiliyor insallah hamilesindir ki öyle gibi görünüyor :))Ayyyy inşallah ya , Allah'ım çok istiyoruz
Cümbür cemaat herkese haber veririm herhalde sakin olamam ki tatlımİyi bari akşam da kanda çıkınca böyle sakin olmazsn umarm
İnşallah tatlım ya:/ kan vereyim de ona göre sevineyim :)Cnm ikinci cizgi cok belli resmi büyütmeden bile görünebiliyor insallah hamilesindir ki öyle gibi görünüyor :))
Cümbür cemaat herkese haber veririm herhalde sakin olamam ki tatlım
Çok haklısın canım da dayanamam ben :)ben daha kimseye söylemedim eşim hariç. Kalp atışlarıni duyana kadr annemgile 3 ay dolana kadr da diğer akrabalara söylemeyi düsünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?