Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Insallah cnm hayirlisi olur ins herseyin. Tanistigima cok memnun oldum yine knsrz haber verirsin insallah en güzel haberlerini paylasirsin burdan bende yazarim. Kendine iyi bak Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cümlemize
Amin canım rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin... Bende çok memnun oldum sende yaz sonuçlarını haberleselim

Kızlar bu sayfaya bakmaya okumaya doyamıyorum allahım hepimize evlat nasip etsin inşallah , bugün iğne olalı 11. Gün, son 4/5 gündür adet olacakmış gibi karnım ağrıyor, idrar testi yapayım mı? Kötü sonuç alırım diye ödüm kopuyor :/ cesaret istiyorum

Adetim 4 ünde olması gerek ama düzensiz olduğu da oluyor, umarım adet ağrısı değildir

Canm en aşağı 13. Gün test yapılmalı diye biliyorum sabret

Amin canım rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin... Bende çok memnun oldum sende yaz sonuçlarını haberleselim
Bence adetinin geçmesini bekle canım. En sağlıklısı o. Bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetlerim çok düzenlidir bir günden fazla gecikmez normalde. İğneden sonra üçgün gecikti bayağı umutlandım ama dördüncü gün adet oldum maalesef üstelik bu ay dr yumurta bile göremedi o yüzden iğne olamadım şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım artık hayırlısı(

Aynen hayırlısı canm bn daha yaptrmadm adet olmayı bekliyorum bugn yarın olurum adet inslh olmam tabi olursam gidecem takip yaptırmaya..

Bence yaptirma cnm adetin gecmesini bekle bak söyle düsün erkenden ögrenince nolacak hemen yine doktora gidemiceksin sonrada yine düsüneceksin acaba sagliklimi degilmi diye öyle stress yapacaksin hic düsünmemeye calis kendini baska seylerle oyalamaya bak. Ben bekle derim biliyorum beklemek zor ama

Aynen öyle istemeyenin cocugu oluyo hatta kiminde korunsam bile hamile kaldim diyeni duydum valla istemeyelim bencede :))
Bn sürtünme yoluyla hamile kalanı duyduktan sonra diyeck birsy bulamıyorum :) adamlar işin başka tarafında (anladiniz) biz bebek derdinde onun için ilişkiye giriyoruz ah birde bunları bilip hala aynısını yapmiyormuyuz.

Hahaha dogru söylüyosun valla afedersin her iliski sonrasinda ins bu tutmustur bu olsa bari fln diyorum takmadigim zmnlarda oldu mesela gecen sene bir ay türkiyedeydik esimle yada bu senede bir ay gittik yine hic aklima gelmedi ama yine hamile kalamadim :)) takmaklada alakasi varmi bilmiyorum

Belki de sadece KISMET.. biz uyduruyoruz herşeyi belkide

Çok doğru canım ya bekliyorum o vakit , desteğiniz güvenin için çok kokulu öpüyorum seni, tabi diğer kızları da aynı şiddet ve kokuyla öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…