• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Canım kromozom analizi yapıldı esimede bnada onda bir sorun yok ama rahimde perde olursa düşuk olabiliyorms bunu bugün öğrendim o yüzden rahim filmini hemende cekilebilirim bir adet olayım da kafam çok karışık aslında perde olsa doktor görürdü vajinal ultrason ile diye düşünüyorum ama belki az var yada tek tarafta var bilemiyorum işimi garantiye almalıyım adet olayım belki bu ayda gidebilirim yani film cektirmeye

Hmm anladim iyi bari ya insallah sorun yoktur bana kalsa bende bu ay gidecektim dedigim gibi doktorum iki ay daha bekleyelim dedi olacagina inaniyorum diyor. Insallah su iki ayda hamile kalirimda baska biseylere gerek kalmaz cok yorucu ve yipratici Allah isteyen herkese nasip etsin valla kimseyi ugrastirmasin rabbim hayirlisini versinde

Ayy insallah cnm bu sefer tutarda asilamaya fln gerek kalmaz insallah. Aynen bende simdi bu ay beklicem bidahaki aya tekrar klomen yine tutmazsa tabi ondan sonra rahim filmi doktorum cok inatci :))
Evet baya inatciymis :) ama bence önce rahim filmi çekil neden dersen eğer rahimde birsy varsa boş boşuna vücuduna hormon yüklenmemiş olur . Tedavini olur sonra kullanırsan klomen ve catlatma iğnesini. Bunu bir doktorunla gorus

Hmm anladim iyi bari ya insallah sorun yoktur bana kalsa bende bu ay gidecektim dedigim gibi doktorum iki ay daha bekleyelim dedi olacagina inaniyorum diyor. Insallah su iki ayda hamile kalirimda baska biseylere gerek kalmaz cok yorucu ve yipratici Allah isteyen herkese nasip etsin valla kimseyi ugrastirmasin rabbim hayirlisini versinde
Amiiinnn gerçekten yıpratıcı umarm olurda başka şeylere gerk kalmaz ..

adet olunca ben de klomene başlıyorum. bugün 21.gündü, progesterona baktırdım sonuç 12.9 .. inşallah döllenmiştir:dua:
Hamile kaldığını göstermez sanırım progesteron. Sadece yumurtlama olup olmadığını gösteriyor olmalı

Evet baya inatciymis :) ama bence önce rahim filmi çekil neden dersen eğer rahimde birsy varsa boş boşuna vücuduna hormon yüklenmemiş olur . Tedavini olur sonra kullanırsan klomen ve catlatma iğnesini. Bunu bir doktorunla gorus
Aynen dedim ztn oda dediki vajinal ultrasonda genelde belli oluyor bi anormallik olunca dedi 4. Klomenden sonra yine olmazsa bakariz diyor baskada bisey demiyor :) cok tatli bi kadin öyle olmasa degistircemde :)

Hamile kaldığını göstermez sanırım progesteron. Sadece yumurtlama olup olmadığını gösteriyor olmalı

Vallahi bende tam bilmiyorum cnm ama sanirim hamile oldugun zmn progesteron hormonuda yükseliyormus bende sen o yüzden ona baktirdin sandim. Catlamasina gelince 10dan sonra catlamis oluyodu yanlis hatirlamiyosam

Aynen dedim ztn oda dediki vajinal ultrasonda genelde belli oluyor bi anormallik olunca dedi 4. Klomenden sonra yine olmazsa bakariz diyor baskada bisey demiyor :) cok tatli bi kadin öyle olmasa degistircemde :)
İyi bakalm takıl doktorunun peşine o zaman o nerde o :)

Haha :-)aynen öyle yapiorum cnm 2 yildirda birde ne kötü biliyomusun ben viyanada yasiyorum burda iyi bi doktor bulmakda zor yabanci oldugun zmn giciklik yapanlarda var bu doktorumda avusturyali ama dedigim gibi cok iyi niyetli :))
İyi bari sonunda bulmussun :) ay burdakilerde aynı ben bir doktor bulamadım iki yıldır hepsi anormal yada bn mükemmel birşey bekliyorum bilemiyorum ;)

Biz memleketteyk canm :KK70: Kahramanmaraş'ta yaşıyorum bn
Ohh iyimis valla ne güzel ya su an icim ciz etti valla türkiyenin her yeri ayri güzel orda olmak isterdim :) bu avrupayi övenleri yada avrupaya özenenleri hic anlamiyorum türkiye öyle güzel öyle cbk gelistiki burdakiler yani yabancilar kimisi kiskaniyor kimileride övüyorlar :))

Ohh iyimis valla ne güzel ya su an icim ciz etti valla türkiyenin her yeri ayri güzel orda olmak isterdim :) bu avrupayi övenleri yada avrupaya özenenleri hic anlamiyorum türkiye öyle güzel öyle cbk gelistiki burdakiler yani yabancilar kimisi kiskaniyor kimileride övüyorlar :))
Bencede hep kıskaniyorlar yaa ;) ailenmi orda canm yoksa evlenip mi gittin oraya gerçekten memleket bir başka yani şehir olarak bile alistigin doğduğun doydugun yer bambaşka. .. :)

Bencede hep kıskaniyorlar yaa :KK66: ailenmi orda canm yoksa evlenip mi gittin oraya gerçekten memleket bir başka yani şehir olarak bile alistigin doğduğun doydugun yer bambaşka. .. :)

Evet cnm memleket tabi bambaska tamam burayada alisiyosun ama türkiyeden ayrilinca yinede bi kötü oluyosun her seferinde. Ben burda dogdum büyüdüm. Babam 15 yasinda gelmis annemle evlenmis burdada kalmislar. Bende okulda tanistim esimle burda öyle evlendik bilmiyorum herhalde bu gidisle emeklilige kadar kaliriz burda annemler burda olunca birakip gidemiyosun türkiyeye dönmek isterdim annemlerde dönerlerse :))

Vallahi bende tam bilmiyorum cnm ama sanirim hamile oldugun zmn progesteron hormonuda yükseliyormus bende sen o yüzden ona baktirdin sandim. Catlamasina gelince 10dan sonra catlamis oluyodu yanlis hatirlamiyosam
evet çatlamış. ama hamilelik gösteriyor mu bilmiyorum

evet çatlamış. ama hamilelik gösteriyor mu bilmiyorum
Evt bende emin degilim öyle yükseldigini duymustum sadece ama 21. Günümdesin dedin yükselmesi icinde erken hamile olmus olsan bile tabi insallah hamilesindir cnm Allah herkese nasip etsin tez zmnda insallah hep söylüyorum

Evt bende emin degilim öyle yükseldigini duymustum sadece ama 21. Günümdesin dedin yükselmesi icinde erken hamile olmus olsan bile tabi insallah hamilesindir cnm Allah herkese nasip etsin tez zmnda insallah hep söylüyorum
evet dimi, yükselmesi için erken. döllense bile en fazla 1 haftalıktır

Evet cnm memleket tabi bambaska tamam burayada alisiyosun ama türkiyeden ayrilinca yinede bi kötü oluyosun her seferinde. Ben burda dogdum büyüdüm. Babam 15 yasinda gelmis annemle evlenmis burdada kalmislar. Bende okulda tanistim esimle burda öyle evlendik bilmiyorum herhalde bu gidisle emeklilige kadar kaliriz burda annemler burda olunca birakip gidemiyosun türkiyeye dönmek isterdim annemlerde dönerlerse :))
Rabbim gönlüne göre versin canım :) belki gelirsin ilerde

Back